Şimdi Ara

Minilyrics adlı programdan anlayan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temin bir konu yüzünden indirip denemek istedim,memnun kaldım.Ama bu ayar işlerinden anlayanlar varsa yardımlarını istiyorum.Şarkıcı cümleye başlarken cümleyi değiştiriyor program.Yani cümle geliyor şarkıcı başını okumaya başlıyınca öndeki cümleye geçiyo program.5-2 sn. geri ve ileri al ayarını yapıyorum ama bozuk oluyor hep bunun bir çaresi yoksa programı silicem son kez dh ye danışayım dedim.

• Yazmayı unutmuşum Aimp de kullanıyorum.
  • Program korsan mı?
  • ben lyrics plugin kullanıyorum, tüm şarkıları buluyor ama abbidi gubbidi sözlerle senkronize falan kayması yok, çokda memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

ben lyrics plugin kullanıyorum, tüm şarkıları buluyor ama abbidi gubbidi sözlerle senkronize falan kayması yok, çokda memnunum

minilyricsde şarkıcı söylerken söylediği sözü kalınlaştırıyor, slayt gibi bişey yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Program korsan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

quote:

ben lyrics plugin kullanıyorum, tüm şarkıları buluyor ama abbidi gubbidi sözlerle senkronize falan kayması yok, çokda memnunum

minilyricsde şarkıcı söylerken söylediği sözü kalınlaştırıyor, slayt gibi bişey yapıyo

Onu istediğin gibi ayarlıyonda lyrics plugin şarkı çalarken sözler şarkıcının söylediği gibi ilerliyormu bir sorun yok mu yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç kullanan yokmu şu mereti ?
  • dostum sağ tarafta yukarıya ve aşağıya ok var ordan oynatabilirsin

ayrıca şarkıyı aratıp daha fazla lyrics bulabilirsin bazen dinlediğinle okunan cover filan olabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

dostum sağ tarafta yukarıya ve aşağıya ok var ordan oynatabilirsin

ayrıca şarkıyı aratıp daha fazla lyrics bulabilirsin bazen dinlediğinle okunan cover filan olabiliyor...

Saniye ayarını nasıl yapcağımı anlayamadım ama.Yani 5 sn ileri alınca cümle daha geç mi çıkıcak yoksa erken mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Program korsan mı?

Hayır MiniLyrics
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

quote:

Onu istediğin gibi ayarlıyonda lyrics plugin şarkı çalarken sözler şarkıcının söylediği gibi ilerliyormu bir sorun yok mu yani?

hayır sadece bir pencerede şarkının sözleri yazıyor sadece. başka hiçbir olayı yok, lyric sitesinden bakar gibi yani.

• Aşağı yukarı yön okları var bende öyle sözleri ileri geri yapabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.