Temin bir konu yüzünden indirip denemek istedim,memnun kaldım.Ama bu ayar işlerinden anlayanlar varsa yardımlarını istiyorum.Şarkıcı cümleye başlarken cümleyi değiştiriyor program.Yani cümle geliyor şarkıcı başını okumaya başlıyınca öndeki cümleye geçiyo program.5-2 sn. geri ve ileri al ayarını yapıyorum ama bozuk oluyor hep bunun bir çaresi yoksa programı silicem son kez dh ye danışayım dedim.
Yazmayı unutmuşum Aimp de kullanıyorum.
Program korsan mı?
ben lyrics plugin kullanıyorum, tüm şarkıları buluyor ama abbidi gubbidi sözlerle senkronize falan kayması yok, çokda memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: karakoyunn
ben lyrics plugin kullanıyorum, tüm şarkıları buluyor ama abbidi gubbidi sözlerle senkronize falan kayması yok, çokda memnunum
minilyricsde şarkıcı söylerken söylediği sözü kalınlaştırıyor, slayt gibi bişey yapıyo
quote:
Orijinalden alıntı: dedektif
Program korsan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: KırıkKılıç
quote:
Orijinalden alıntı: karakoyunn
minilyricsde şarkıcı söylerken söylediği sözü kalınlaştırıyor, slayt gibi bişey yapıyo
Onu istediğin gibi ayarlıyonda lyrics plugin şarkı çalarken sözler şarkıcının söylediği gibi ilerliyormu bir sorun yok mu yani?