Şimdi Ara

Minik projemde her şey tamam ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar normalde yazılım uzmanıyım ancak elektronikle ilgilenmeyi çok seviyorum bizim bodrumda eski bir lamba buldum. Bunu karavanımda ve çadırımda değerlendirmek istedim ve AliExpressten güzel bir led sipariş ettim bir takım malzemeler felan da aldım. Şimdi size yapmak istediğimi ve sorunu anlatayım. Benim istediğim kendi bataryası olan bir lamba olsun bu ve prize taktığımda prizden çalışsın çıkarınca kendi bataryasından. Şimdi sizlere elimde ki ekipmanları göstereyim sonrada soruna geçeyim.

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Bunlara ek olarak şuanda hazır bir şekilde olan lambam ve lambanın içine monte ettiğim 2 amperlik telefon şarj modülü bunu bataryayı şarj etmek için kullanırım diye düşündüm ve son olarak da 5000 mAh batarya var elimde. Şimdi sorunuma gelelim bu parçaları istediğim şeyi elde edecek şekilde nasıl birleştirebilirim bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum hatta diyorum ki çadır da kaldığım zamanlarda güneş enerjisi de ekleyeyim bilmiyorum fikirleriniz ne yönde olur.

• Battery backup circuit diye arama yap, mantık; hangi kaynaktan gerilim yüksekse çıkışa onun gerilimi gider, şebeke gidince pilden besleme sağlanır :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi-kaplan -- 15 Nisan 2019; 2:56:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.