Şimdi Ara

MiniDV'den bilgisayara görüntü aktarımı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, hepsiburada'dan SONY DCR-HC19E VİDEO KAMERA (MİNİ DV) (ÇANTA + 2 KASET + TRİPOD HEDİYELİ) almayı düşünüyorum fakat bi sorum olacak?

Şimdi bu miniDV kasetlere çektiğimiz videoları bilgisayara aktarmak için extra bi aparat almak gerekli mi? yoksa direkt aktarabiliyor muyuz?
    bir de bu videonun formatı ve çözünürlüğü ne olur? teşekkürler.

• Canon,Panasonic ve Sony marka biçok cihazla çekim yapıp, bilgisayara aktarım yaptım,

Almak istediğin kameranın 22E modelini de kullandım hepsi de model ve özellik olarak yüksek olmalarına rağmen 320x240 hardware bi çözünürlükle, USB kablosundan (ek bi kablo olmadan atabilirsin) aktarabiliyor.,(dilersen bi firewire kablosu alırsın oradan da atarsın bilemem...)

Kayıt yaptığın programda 640x480 yada diğer daha yüksek DVD çözünürlüklerinde de kayıt yapabilirsin ancak bu sadece görüntünün büyütülmüş olarak çakilmesi anlamına gelicek, yani ben şimdiye dek VCD görüntüsünden daha kaliteli kayıt yapamadım,

bir de videoların formatı da önemli, direk ham avi olarak kaydedersen sonradan diğer formatlara çevirirken kalite kaybın olmaz ancak ham avinin boyutu çok söyleyeyim 1saatlik bi video ham avi olarak(en güzel görüntü kalitesi!!!) 3gb'tı bulabiliyor,ve bu video 320x240!!:))mpeg yada divx olarak yaptığında ise ayarlarına göre bi cdden başlayarak istediğin boyutta kayıt yapabilirsin.kayıt olayını sölemem gerekir mi bilmiyorum sony yanında bi yazılım veriyo onu kullanabilirsin yada benim gibi ulead yada pinnacle marka programlarla da kayıt yapabilirsin, bazen ses olmadan kayıt yapıyor,,dikkat et ses kaynağını -USB ses aygıtı seçmelisin-

hmm şimdilik bu kadar...ben senin yerinde olsam mini-DVDlere kayıt yapan kameralardan alırdım,onlar için çok güzel diyolar,tabii kullanan arkadaşlar daha çok şey söyleyecektir,bu tip mnm-dvlerde tüm markalarada durum bu..

• quote:

Orjinalden alıntı: ambidextrous

Arkadaşlar, hepsiburada'dan SONY DCR-HC19E VİDEO KAMERA (MİNİ DV) (ÇANTA + 2 KASET + TRİPOD HEDİYELİ) almayı düşünüyorum fakat bi sorum olacak?

Şimdi bu miniDV kasetlere çektiğimiz videoları bilgisayara aktarmak için extra bi aparat almak gerekli mi? yoksa direkt aktarabiliyor muyuz?

IE1394 kartı alman lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: eric cartman

quote:

Orjinalden alıntı: ambidextrous

Arkadaşlar, hepsiburada'dan SONY DCR-HC19E VİDEO KAMERA (MİNİ DV) (ÇANTA + 2 KASET + TRİPOD HEDİYELİ) almayı düşünüyorum fakat bi sorum olacak?

IE1394 kartı alman lazım...

kardeş alakasi yok, yukarda ayrıntılı bi şekilde anlattım, aletin usb ve firewire çıkışları var, ama gelen usb ile işini görürsün! ne firewire kablosuna, nede firewire kartına para verme!hiç gerek yok!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 25 Eylül 2005, 23:01:29 >

• teşekkürler arkadaşlar! biraz daha araştıralım bakalım.

ama mini-DVD kaydeden aletler 2000 YTL fiyatlarıyla benim için imkansız gözüküyorlar.
  • minidv kamerada bilgisayar görüntü aktarımı için illa firewal kartına gerek yok.tv kartı yada video in özellikli ekran kartı da olur. çok kolayy.... tabi bide ulead videostudio gibi mpeg capture ve edıt programı gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.