Şimdi Ara

Minibüste yaşadığım olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün minibüse bindim,bostancıdan kadıköye gidiyoruz böyle. 4 kişiyiz minibüste,şoförle beraber,şoför zaten güneş gözlüğü takmıştı,tipsizliğini gizlemek içindir diyecem de baya da yakışıklıydı. Baktım bir tane kabadayı tipli ortayaşlı bir adam boyuna şoförle konuşuyor yüksek sesle,şoförü rahatsız ediyordu. Neyse dedim zaten az birşey kaldı inecem birazdan dedim. Sonra bu başladı işte"oğlum fatih,bizim serkan var ya hani bi tane geveze olm onu geçen bi dövdüm akıllandı,artık öyle mal mal saçmalamıyor,can ciğer kuzu sarmasıyız şimdi lan" dedi ve şoför "onu zaten kim dövmedi ki" dedi ve adam "ahahah harbi lan" dedi ve kahkaha attı,minibüsteki diğer erkekler de hafiften güldüler,tabi biraz tırstılar sesli gülmeye.

Sonra bi ara şoför gözlüğünü çıkardı,gözleri çok küçüktü,ve yakışıklılığını inanılmaz bozuyordu. Ben de tabi fırsatı kaçırmayayım bari dedim ve "şoför bey müsait bir yerde inecek var dedim,dikkat edin de yanlış düğmeye basmayın o küçük gözlerinizle yerini şaşırıp" dedim. Sonra şoför ani bir hareketle minibüsü drift yaptırarak müsait bir yere çekti,sonra"alın size müsait yer,inelim mi" tamam dedim ve şoför ve arkadaşı indiler.
    Sonra dedi "kimin gözleri küçük ulan,sen kime öyle entel dantel konuşuyon lan kozbişo(öyle bişey dedi köylü ağzıyla) nerden geldin olm sen" dedi bende anamın karnından dedim. Adamların birden suratı değişti,verdiğim cevabı çok begendiler omzumu sıvazladılar ve benden para almadılar. Bu da böyle bir anımdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lokumcuuuu.
  • OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN OKUMAYIN
    OKUMAYIN
  • Çok ekşınlı bi hayatın varmış gardaş.
  • OKUMAYIN ZEBANİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.