Şimdi Ara

minibuste olay cikti, yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dedemle minübüse bindik dedem karsiya gidicekmis beraber gidelim dedi minübüste arkadasin birini gördüm konustum az sonra dedeme döndüm 10 dakka felan geçmedi sapik diye bi kadin bagirmaya basladi ve benim arkadas kadina arkadan pislik yaptigini ögrendik herkes yani bütün minübüs cocuk bana dogru geldi abi sen yardim et bana sahip cik felan dedi dedemde pislik seni diyip cocugun yüzüne tükürdü cocuk dedeme bu yaptigin onur kirici ve bu amerikada suc sayilir diyodu agzini acip dedem agzina tükürdü cocuk sofore minübüsü durdurunlan diye bagirdi tacizz edilen kadinda kocasini aramis münübüsün arkasinda bi araba kadinin 4 cocugu ve kocasi münübüsün tekerine ates ettiler münübüsdekiler sofere sakin durma bu cinayet olur dediler arkadas yusuf yusuf oldu ve tam kopruden gecerken cocuk cami kirip atlioduki dedem ayagindan tuttu ve adamlar cocugun kafasina vura vura öldürdüler dedem simdicocugun ölümünden kendini suclu buluyo sizce ne yapmam lazim önerilerinizi bekliorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın beyler israf
  • Olmamış

• Biri vardı dedesi bi canavarı balgamıyla yenebileck gücteydi csb hikayeler yazıyodu ona özenmişsin ama olmamış

• Edwırd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 21 Nisan 2014; 19:16:06 >
  • al bunu al al al
  • minibüsü mü yardın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONE ONLY MUSIC

Biri vardı dedesi bi canavarı balgamıyla yenebileck gücteydi csb hikayeler yazıyodu ona özenmişsin ama olmamış

Edwird

• Edwirdin hikayelerinden biri bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.