Şimdi Ara

Minibüste benden baska bir kisi vardi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün okuldan sonra antrenmana gitmek icin minibuse bindim.

Minibüste benden baska bir kisi vardi o da indi ve minibüse bi kiz bindi minibüsçuyu taniyor galiba baya bi samimi muhabbet ediyorlarlardi bi sure sonra tartismaya basladilar sonra minibuscu "sen nerde inceksin lan" dedi.

Ben de "bana mi dedin" dedim. Minibüsçü "Burda senden baska biri mi var lan" dedi. Ben de "metrobuste inicem" dedim sonra kiz minibusten indi sofor kizin arkasindan agir kufurler etmeye basladi (aralarindaki iliskiyi hala anlayabilmis degilim) sonra minibuscu yolun kenarina cekti

son durak al parani arkadan gelen minibuse bin dedi ben de sasirdim ve adama niye küçükçekmeceye kadar gitmiyor mu bu arac dedim

sofor de uzatma lan parani da verdik iste dedi ben de sinirlendim ve cantamdan cikardigim 0.7 uclu kalemimle adama daldim bana karsilik vermeye calisti ama ilkokulda taekwando sampiyonlugum oldugunu bilmiyordu adami tek hamleyle yere yiktim

sonra tekrar ayaga kalkti ve karnina tekmeyi gecirip this is avcılarrr diye bagirdim o anda baktim 40 minibuscu bana dogru kosarak geliyor ben de cıglıklar atarak kacmaya basladim su an meksika sinirindan yaziyorum

Created by Mirach®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirach® -- 18 Ocak 2013; 10:53:48 >

• OKUMAYIN.
  • Bazen insanların beyin fonksiyonları dursa bile yaşayabileceğine inanasım geliyor.
  • Diger yazidan farki olmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avcılar kısmında güldüm :D

• Geliştir, süsle biraz olayı
  • ben begendim ama sonunu biraz daha ciddi yap civima adam ol lan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avcılar kısmına güldüm

• başını gerçek sandım ortalarda koptu olay
  • güldüğüm yerler var

• Olmuş başka bir tane yazarsan haber et.Tam istediğim tarzdasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

OKUMAYIN.

geç kaldım okudum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_70390049/mpage_1/f_/key_minibuscu//tm.htm#70469914

Çalıntı story bro.
    Ya da bu senin fake hesabın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 18 Ocak 2013; 11:39:57 >
  • sonuna kadar okuduguma inanamıyorum
  • okumdım ama her ihtimale karşı böyle bir yazı yazdığı için yazan kişiye çok süper küfürler ettim
  • İdare eder..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.7 kalem uçlu yeri beğendim.
  •  Minibüste benden baska bir kisi vardi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.