Şimdi Ara

Minibüss alıcanak önerileriniz neler acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Minibüs almayı düşünüyoruz acaba hangisini alalım Starex ler çok yakıyo diyolar siz ne düşünüyosunuz ?

• Starexler gerçekten çok yakıyor. Kullanıcılarından duyduğuma göre (full koltuklu CRDI olmayan model) 100km'de 11-13lt arası değişiyor. CRDI modeli için bir şey söyleyemeyeceğim. Minibüs denince hem konfor hem yakıt ekonomisi bakımından VW Transporter'ın rakibi yok bence.
  • fiyatları çok yüksek trasporterların

acaba hiç kullanan yokmu forumda ?
  • Minibüsde nasıl minibüs?Hangi fiyat aralıklarında düşünüyorsunuz?Alma amacınız ne?Niçin kullanacaksınz?

Bu soruların cevabını bilmeden bence kimse sana sağlıklı tavsiyede bulunamaz
  • eğer ki biraz daha büyük diyorsan renault master ve opel movano ikiside çok güzel ve çok rahat reno mastera her gün 2 saat falan biniyorum hergün çok rahat ve minibüse görede çok iyi performans sağlıyor süren kişiye sorduğumda ise çok az yaktığını söyledi ama ne kadar yaktığı hakkında fazla bir bilgim yok

opel movano ise bundan kalıcı değil hatta iyi olduğunu duydum ama fazla bilgi edinemedim

not:reno master 6 ileri viter turbolu
  • Transporter 10 numara minibüs 2. el 2005 modelini falan 33000e bulursun
  • ticari amaçla kullanmak istiyosan transit ama hususi kullancaksan konfor istiyosan vitonun rakibi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Bana Hangi Meslek Uyar?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Starex alacaksan CRDI

Transporter alacaksan 86Hp wer. alma

Movano trafic de alma....

Mercedes kral tabi aralarında
  • Transporter
  • beyler 20 milyara kadar para verebilriz :D çok güzel söylüyosunuzda
  • o zaman minibüs degil hafif ticari düşünün.Doblo,caddy,combo...
    yada starex alacaksın baska çaren yok.ayrıca mazda nın falan modelleri var ticari için onlardan düşünebilrsin.

YADA BMC MEGASTAR
    quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

beyler 20 milyara kadar para verebilriz :D çok güzel söylüyosunuzda
  • caddy yok o fiyata :D
  • 20 milyara bulursun caddy
  • illa transpoerter olsun diyorsan 99-00-01 model 2.5 tdi transporterlara bak ama sana tavsiye alacaksan 2.5 motorlusunu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 31 Aralık 2006; 15:52:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

beyler 20 milyara kadar para verebilriz :D çok güzel söylüyosunuzda

Hem minibüs soruyorsun hem 20 bin diyorsun bence starex al az kullanılmış veya 0 bende Hyundai H 100 var allaha şükür 98 yılında aldığımdam beri kullanıyorum şimdiye kadar beni yolda bırakmadı gibi bir şey hyundailer çok yakıyor gibi lanse edilebilir ama parçası ucuz kendisi ucuz servisi ucuz ve her yerde var ayrıca zırt pırt arıza yapmıyor benim arkadaşım ben h 100 aldıktan 1 ay sonra transporter TDI aldı oda 0 km di eski kasalardan hani ama ben onun arabasını zırt pırt çekmeye gidiyordum. Ayrıca Ben Şuan askerdeyim inşallah mayısta bitirince h100 ü verip starex space L CRDİ ÇHY ABS alıcam bu arada starex alırsan CRDİ dan şaşma ve buz mavisi gibi bir rengi var sakın ondanda alma.

• Valla ben olsam Starex'e bir bakarım ancak 140 hp olanına 100 hp olanından aman uzak dur, 140 lık şehir içinde 220 falan yakıyor buda 2 tonluk araba için bence çok normal oldukça kuvvetli bir motoru donanımıda seni idare eder git bir incele, ancak durumun iyi ise mercedes vito al bence vw'ye hiç bulaşma.
  • vito tartısılmaz ama starex de iyi araba sürüsü falan cok rahat ama yakıo tabi
  • bütçen biraz iyi olsaymış transporter, caravelle, multivan alirdin keyifli keyifli sürerdin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.