Şimdi Ara

Minibüs Bizi Öldürmeye Çalıştı - İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün sabah saatlerinde bebeği hastaneye götürüyorduk normal hızda sağ şeritten giderken 2-3 araba önümde 34M4574 plakalı Seyrantepe - Topkapı hattına ait bir minibüs sürekli yolcu indirmeye aniden durmaya ve sonrada aşırı yavaş gidip şeridi tıkamaya başladı, diğer araçlara birliklte sol şeride geçtik ileride bir baktım minibüs arkada selektör yapıyor yol istiyor ama zaten 50-60la gidiyorum dahada hızlanmadım geçemedi,yolun devamında sağımdan son hız geçti ileride önümü kesti çarpadam atlattım devam ettim ileride yine önümü kesti bulaşmamak için devam etti 3.defasında aracıma kasten çarptı durdu aşağı inip üstüme yürüdü,araçta ailem olduğu için inmedim yol tıkanmasın diye devam ettim bu defa ters yöne girip kırmızıda geçerek yine önümü kesti kapıyı zorlayıp aşağı indirmeye çalıştı diğer şoförler bağırınca yolu açmak zorunda kaldı.

böyle insanlara nasıl ehliyet veriyorlar nasıl araba teslim ediyorlar.polise şikayet ettik ama sonuç çıkmayacak gibi,ilgisizlerdi.

buna ve bunun gibilere ne yapmak lazım.

• Birkaç istisna dışında tüm otobüs, tır, kamyon şoförlerleri Osmanlı Çocuğudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.