Şimdi Ara

Mini Warriors Triniti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
1
Favori
14.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O konuyu bulabilir misin acaba?Ben de androidden ios`a geciyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kristalleri neye harcayacağız bir de nerden kahraman alıyoruz hani rally ye girince askerler var ya onları nerden alıyoruz

• Tavernden alıyoruz hocam. Elmasları orada kullanacagız yani. 3,4* kahramalar için 80 elmas ve şans gerekiyor. Ilk başlarda kahraman açmak dışında elmasları harcamanızı önermem. Tavernden gold refresh ve goblet refresh kullanarak ilerlerlersin. Squad size ve skillere öncelik verirsin hocam. uzun süreçli, sabır isteyen bir oyun mini warriors

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxss -- 13 Ocak 2015; 17:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Tavernden alıyoruz hocam. Elmasları orada kullanacagız yani. 3,4* kahramalar için 80 elmas ve şans gerekiyor. Ilk başlarda kahraman açmak dışında elmasları harcamanızı önermem. Tavernden gold refresh ve goblet refresh kullanarak ilerlerlersin. Squad size ve skillere öncelik verirsin hocam. uzun süreçli, sabır isteyen bir oyun mini warriors

Ben 25 level olmuştum ama yeniden başlayacağım çünkü elmaslari çok harcadım. Bilgi için teşekkürler.

• Acemi oldugun gunler geldi hocam aklima

1 ayı geride bırakıyorum hocam artık az çok ögrendim oyunu seninde yardımınla tabiki yeni başlayacak olan arkadaşlara sonuna kadar destegiz

• Yeni hesap nasıl acicaz acamadim

• Ayarlardan log out yapıp oyunu silip yeniden girmeyi falan denedin mi hocam? O şekilde olmazsa oyunun forumunda epey başlık var konuyla ilgili inceleyebilirsiniz onları. Ben oyunu silip yükledigimde hesabım duruyordu. Oyunun optimasyonunu google play ile olsa daha başarılı olacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Ayarlardan log out yapıp oyunu silip yeniden girmeyi falan denedin mi hocam? O şekilde olmazsa oyunun forumunda epey başlık var konuyla ilgili inceleyebilirsiniz onları. Ben oyunu silip yükledigimde hesabım duruyordu. Oyunun optimasyonunu google play ile olsa daha başarılı olacak gibi

Oyunu sildim tekrar yükledim ama hesap açmamıştım şimdi hesaptan çıkış yapıp sileyim bir de

• Oyun 1.7.2 guncellemesini almistir.
    Yeni 4 yildizli kahramanlar eklenmistir.

• Oyuna baslayali 3 haftaya yakin oldu. Ancak sizden okudugum seviyede kristal geliri saglayamiyorum. Hangi yontem ile kristal topluyorsunuz? 37 . Seviyedeyim ve 7 adet 4yildizli toplayabildim.

• TreEBearD kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her gün verilen 10 kristal dışında uzun soluklu görevlerden kristal biriktirilebiliyor. Şuan bir event başladı mesela 4,5 ay boyunca geçerli olacak oradan da kristal geliyor. 80 levele kadar okcular, mounted archerlar, 3* musketeer falan da iyi iş görüyor. Bunlardan kötü 4* çok hero var oyunda.
    Benim oyuna başlayalı 85 gün civarı olmuş uriah dışında tüm 4* heroları tamamlamış olacagım yakında ama ben oyuna 1000 tl civarında yatırmışımdır.
    Sana önerim; günlük pvp yapman ve heroların aktif skilleri, squadları üzerine yogunlaşman. Sendeki 4* heroların isimlerini yazarsan iyi-kötü söyleyebilirim.

• Joan, gilles, helmar, william,
    Belthor, edward 4, sarky ( bu cikmasaydi zaten bitmistim)

4* lardan acikcasi memnunum. Ama refresh yapamaz oldum bastaki kadar achivement yapilmiyor artik.

• bende 2 ay gibi bi süredir oynuyorum başlarda çok bilgisizce elmasları harcadım şuan durumum bu

Mini Warriors Triniti

aktif ve pasif skilleri 8 ve 6 arasında değişiyor
    sadece leonidas sarky chloe ve nikolai aktif skilleri 10 (chloe oyun başında yaptıgım bi hataydı :S)
    squad size hepsinde 16
    kelly takıma eklemiyorum skill ihtimali bana çok düşük geliyor
    sizce bu takıma hangi 3 yada 4 yıldızlı hero eklemeliyim ve ekipman olarak hangi heroya ne takmalıyım.
     Mini Warriors Triniti

• balistikus8 B kullanıcısına yanıt
    Robin Hood ,carter,reinhard,urza bunlari hic sevemedim.Sarah gelmeli.3 yildizli atli okcu da koymalisin.

• atlı okcu var zaten 3 yıldız ama hasarı düşük geldi eklemedim Robin Hood benimde zordan eklemem takıma yokluktan Urza Paladinler için takımda

• Bu konuda benden daha uzman arkadasimizi cagiralim.En guzelini o soyler.

• balistikus8 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle Chloe'den ilk firsatta kurtulmaya bak. Bu hafta oyuna yeni güncelleme gelecek reinhard buff alıyor ama yinede çöp hero bana kalırsa. Carter, el cid combosu yararlı bunlardan tam verim almak için skill damage reducing olan necklace takman gerekli. Urza'da gereksiz bir hero. Leonidas'ı ikinci sırada kullanmaya çalış, Pikemanlar en önde olunca infartylerin yemi oluyorlar.
    Genel tavsiyelerim ise aktif skilleri 10 yapman öncelikle sonrasında ise squadları arttirman. Günlük pvp yi kesinlikle yap aksatmadan. Mage agırlıklı rallyler moda şuanda 6,7 mage kullanabilirsin onun içinde öndeki tankların saglam olmalı.
    Oyunun en iyi heroları ise merlin, sarky, cannon, uriah şuanda.

Estağfurullah dostum, senin sayende başladım bu oyuna sen beni de gömersin ara vermiş olsanda

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.