Şimdi Ara

Mini Warriors Triniti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
1
Favori
14.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toujours Pur kullanıcısına yanıt
    Umarim begenirsiniz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda en bereketli gunumu yasadim. 3 tane tavernden ust uste kahraman denemesi yaptim sirasiyla cikanlar;kelly,edward 4,robin hood.Tam da ihtiyacim olanlar geldi.Oyun daha da zevkli bir hal aldi simdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 28 Aralık 2014; 16:28:10 >
  • Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam tam istiyorum demiştin iyi denk gelmiş rallyde iyi iş yapar bende 585 crystal aldım bugün yarın 40 tane falan karakter açacagım bakalım neler gelcek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucu merakla bekliyorum...

• Hiç beğenmedim

• takip

• Oyun güzele benziyo deneyelim

1.7.2 versiyonunda 4 yeni hero eklenecegini okuyunca açmadım karakter bekliyorum hala hocam, yeni eklenen herolar muhtemelen iyi statlara sahip olurlar
    Oyuna yeni başlayan arkadaşlardan kafasına bir şeyler takılan olursa buradan ya da pmden yazabilirler. Elimden geldigince yardımcı olurum.

• Sonradan gelen kahramanlarin skilleri iyi olacak diye bir sart yok.Su anki bircok kahraman da sonradan gelen guncellemelerle geldi.O yuzden cok umutlanma.
    Ama elindeki kristallerle cok sayida 4 yildizli kahraman cikarirsan eger odullerin cok guzel olucak.5 yildizli itemler kazanacaksin.5 yildizli itemle kahramanlar asiri guclu oluyor.Keske kahramanlari acarken video falan cekebilsen,izleriz burada.

İki christmas itemi, iki de hades itemi aldım ama yinede 20 civarında hero açarım en az. Kayıt alabilecegim bir program bulup becerebilirsem video çekerim 1.7.2 geldiginde:)

28 kere karakter açtım. 5 tane 4* geldi sadece ugursuz bir günüme denk geldi

• Hangilerini cikarttin.

Edward, edward 4 galiba büyücü olan, shazzo, helmar, nicolai bir de urza geldi görevden. 5 tane kaldı tavernde bende olmayan onları da açıp tamamlasam güzel olcak

• Edward 4,Shazzo,Carter,Urza,Hedvig bunlar bende var fakat kullanmiyorum.Skilleri pek hos degiller.

Aynen öyle edward 4 3* okçuların arasında belki iş yapar ama kalanlar kötü. Lancelot, sarah ve gawain kaldı istedigim tavernden gelebilecek olanlardan. Bir de merlin efsanesi var tabiki en iyi hero tartışmasız o ama 500,600 tl vermek de koyuyor adama

• Uriah daha dehset de cok para istiyorlar.Sarah cok onemli skili 10.seviyede benim yani son seviyede 5bin can veriyor.Lancelot da cok onemli.Insallah cikaririsn.

Ins hocam 1500 elmas aldım biraz önce 1500de hediye geldi, tamamlarım yarın kahramanları. Uriah'ın skili kötü bana göre kendisi çok saglam ama o skill yeterli degil o paraya
    Hocam bir de rallyni görebilir miyim fikir alırım senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxss -- 6 Ocak 2015; 20:51:25 >
  •  Mini Warriors Triniti

Hocam oyuna ilk baslarkan kullanici adi aldik ya sifre falan da aldik mi?Yeni telefon aldim da ordan girmek istiyorum hesaba var mi?Ama sifre aldigimi hatirlamiyorum ben.

Yok hocam şifre falan yoktu sanki. Ayarlardan account kısmına gelirseniz mail adresiniz çıkar. Oradan log out yapıp eski cihazdan, yeni cihazdan log in yaparken maili yazarsanız bence olması gerek. En olmadı forumda sam isimli mod her olayla ilgileniyor. Orada konuyu açarsanız geri dönüş yapar. Androidden iphone a geçen birine yardımcı olmuştu geçen gün.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.