Şimdi Ara

Mini Warriors Triniti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
436
Cevap
1
Favori
14.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak yeni pvp sisteminde de kristal veriyor odul.Hadi iyisin yasadin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugun e-mail`den gelen odulleri topladin degil mi?Guzel oduller vermisler.Charging Orb verdiler.Charging Orb`u Warehouse`da Items bolumunden kullanabilirsin.120 enerji veriyor aninda.

• Hocam naptiniz?Indirdiniz mi begendiniz mi?

• Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Topladım şimdi hocam elmaslar falan iyi geldi pinti dedigimi duydular herhalde. Bende pvp ödülü görülmüyor ilk 3 win almam lazım herhalde gold veren bir görev var o 120 enerji veren ürünü gold ile satsalar aslında fena olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 3 win gold veriyor.Ondan sonrakiler kristal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Hocam naptiniz?Indirdiniz mi begendiniz mi?

İndirdim ilk başta basit geldi sonradan baya detaylı bir oyun keşke türkçe olsaydı. Yinede oynuyorum

Hocam devam ediyorsun oyuna de mi
    Ben başlayalı 11 gün olmuş, prestij levelim 39 saldırı gücüm 35bin civarında nasıl gidiyorum sorayım istedim sana. Hiç ekstradan enerji almadım şuana kadar 3000 civarı elmas birikti

• Ediyorum ediyorum.Seviye 71 , atak gucum 84589.Kristallerin baya iyi birikmis.Simdi bi anda hepsini harcayip 4 yildizli kahraman cikarmak vardi.

3* okçular çok iyi oldugundan 2 tane onlar var kalanlar 4* şuanda. Level 60 falan olunca elmasların hepsini harcayıp tüm kahramanları açacagım

Hocam squadlar, skiller, ninja, militia, health falan kaçıncı seviyede senin ortalama?

• Squadlar minimum 16.Bazilari 17 bazilari 18.Yavas yavas genisletiyorum.Giant 2 militia 2 explosion 2 ninja 2 gerisi 1.Onlari gelistirmedim hic dogru duzgun.
    Benimde squadlar 14,15 civarında. Ninja, health vs hepsi seviye 3 yaptım. Skiller genelde 3 falan onlar epey uğraştırıyor. Rally nin resmini yollayabilir misin musait olunca bir bakayım

•  Mini Warriors Triniti

Konunun basligini ve oyunun tanitimi degistirdim.Kalabaliklasiriz umarim.Oyun guzel aslinda ama pek bilinmiyor.

Güzel ve açıklayıcı olmuş konu oyuna ileride guild sisteminin eklenecegini düşünürsek türklere ihtiyaç var

• Aynen oyle.Bence de guild sistemi gelir gibi.Gidisat onu gosteriyor.Birlik olmamiz lazim.Aslinda herkes istedigi kisiye saldiri istegi gonderse karsi taraf kabul edip saldirmak falan olsa super olur.Arkadas ekleme,item gonderme-alma gibi ozellikler oyunu daha da zevkli yapar.

• Hocam 4 yildizlilardan hangilerini alabildin.

Belthor, william, leonidas, kelly, joan, reinhard, sarky, galahad, hilda, philinus, robinhood,
    Bunlar var hocam iki de 3* okcum var. 3* atlı okçularda iyi iş yapıyor robinhoodu çıkarıp onlardan birini koyacagım. Reinharddan memnun degilim bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxss -- 27 Aralık 2014; 16:25:00 >
  • Ben de Kelly icin ugrasiyorum ya bi cikaramadim.Skilli cok iyi onun.

Benim epey eksigim var ama şuan rallyde yer yok zaten 17 tane hero açtım 8 tane 4* geldi onlara level kasıyorum şuanda. Cannon hoşuma gidiyor benim ama 1200 win istiyormuş görevi pvpde. Daha 100 falan benim

• Benim rally`i gordun zaten yukarda;1 tane bos yer var orayi da cannon icin ayirdim.Urzayi sevmiyorum.Kelly cikarsa hemen urzanin yerine koyucam.Yarin 6-7 tane tavernden kahraman acicam insallah cikar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.