< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 20 Aralık 2025; 15:27:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MİNİ SÜRÜMÜN İPİNİN ÇEKİLMESİ HUSUSU (3. sayfa)
-
-
ben aynı anda 20 sekme açıp okuyorum konuları tek tek, bunu uygulamada yapabiliyor muyuz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Neden bi halta yaramayan mobil sürümü kapatmıyorlar peki? Hiçbir kullanışlılığı yok ama bol bol reklam var değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Aralık 2025; 17:44:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gün hocam, yorumları görüyorsunuz. Lütfen mini sürümü kaldırmayın. Zaten sitenizin trafiği düşüşte, iyice forumu bitirmeyin. Bizler bilgisayarda bile mini kullanıyoruz. Umarım bizleri düşünür ve sadık kitlenizi ekşisözlük'e teknopata yada shiftdelete.net'e kaptırmazsınız.
Ben bilgisayarda da mini mini takılıyorum. Desktop sürümünden daha gizel.
Mini gittiği gün daha da ne yorum yazarım ne de bildiğim konuda birine yardım ederim. Siteye girsem bile okur giderim.
Bazı bölümlerde 3-5 eski üye dışında yazan yok. Onları da kaçırın bakalım
Bu konuda ben de çok rahatsızım 

Bırakın bu saçmalığı mini sürüm kalıcı olmaıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
umrunda olmaz onun
Gerçekten akıl almaz bir olay. Foruma ulaşmanın en kolay ve en okunabilir haliydi mini. İş yerinde öğle arasında, gece yatarken, toplu taşımada çok hızlı ve kolay bir şekilde içerik tüketebiliyordunuz. Zaten forumu ayakta tutan birkaç bölüm ve onun altındaki üyeler kaldı. Onları da küstürün, troller ile kendiniz çalıp oynarsınız.
Bu üyeliğim ile değil ama, kapattığım üyeliğim ile birlikte 2000 ya da 2001 yılından beri Dh'deyim. Kullanıcıların istediği bir şeyin yapıldığını açıkcası hatırlamıyorum. Bu sebeple de mini kesin kapatılacaktır, "kapatılmasın" bile demiyorum bu sebeple. Zaten bir işe yaramayacak.
Gerçekten bir forum sitesi nasıl yönetilmez, insanlar nasıl uzaklaştırılır ve küstürülürün dersini pratikte verdiniz.
bildirimler sayfası da bozuldu.
helal sana gun, tek tek ayarlarını bozuyor sürümün, illallah ettirip kaçırtıyor insanları
O saçma uygulamayı hayatta yüklemeyiz. Bunu yaparlarsa DH büyük darbe alır. Her yıl istikrarlı bir şekilde trafiği düşüyor zaten, gun komple DH yi bitirmeyi planlıyor sanırım.
mis gibi sürümü neden kapatırsın ki ?
(ノ°□°)ノ ⚽ ノ(°□°ノ) -
Alternatif iyidir umarım kaldırmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hiçbir açıklama falan da yok.
Gerçekten can sıkıcı olmaya başladı. Gün içerisinde şuraya girip iki kelam edip bir şeyler yazıyoruz. Çoğumuz yılların aboneleriyiz. Eski üyeliğimi falan da eklesem 21 - 22 yıllık üyeyim. Forumda hiçbir zaman yapılacak olan bir şey için kullanıcıların istekleri dikkate alınmadı. Alındıysa ben bilmiyorum. Oturdukları yerden bir şeye karar veriyorlar ve onu zoraki olarak dayatıyorlar.
Ben uygulama kullanmak istemiyorum. Uygulama inanılmaz saçma, forumdaki başlıkları mini sürümdeki gibi tam olarak göremiyorum. Saçma sapan işler. Adam gibi uygulama yapın geçelim. Bir tarafınıza benzetip benzetip toparlayamıyorsunuz bile.
Adam gibi sade ve sorunsuz çalışan sistemi kapatmada üstüne yok bunların. Gün'e de ne sorsak ben ilgilenmiyorum, ben bilmiyorum falan diyor. Arkadaş sorsak DH'nin sahibisin ama hiçbir şey ile ilgilenmiyor ve bilmiyorsun. Nedir bu işin aslı astarı anlatın da anlayalım. Hiç umrumda değil valla. İstediklerini yapsınlar. Başka forum mu kalmadı? Geçerim oralara.
Bende mini sürüm kullanıyorum ve kapatılmasını istemiyorum ama kapatırlarsa da hamama kadar yolları var.
Zaten bu sitede sadece ve sadece samsung galaxy s25 konusunu takip ediyorum gerisiyle işim olmaz.
takip ettigim aktif olarak tek platform, sosyal medyam yok benimde, mobil uygulama cok karmasik, en iyisi mini sürümdü. yüksek ihtimal dh takibini birakmak zorunda kalacagim
Önce tablet sürümü kaldırdınız şimdi de miniyi devam edin bakalım böyle
Gün bey zahmet olacak ama bir açıklama yapmayı düşünüyor musunuz?
Mini sürümün kaldırılması kesinlikle kabul edilemez tek doğru dürüst çalışan şey bu dhde uygulama iğrenç kabus gibi mobile sürüm ise adı mobile ama inanılmaz kullanışsız sürekli bir zorluk çıkartıyor.
Tabi reklam var diye milleti oraya yönlendirmek istiyorlar ama olmaz eğer mini sürüm kaldırılırsa dhye girme sıklığım azalır belki de biter bunu benim gibi bir çok insan söylüyor umarım yönetim bu yanlıştan döner.
Admin bey bu konuda meşgul
mini.donanimhaber.comDonanımHaber iOS uygulamasına 5 yeni tema seçeneği eklendihttps://mini.donanimhaber.com/donanimhaber-ios-uygulamasina-5-yeni-tema-secenegi-eklendi--162689093
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 21 Aralık 2025; 3:6:11 >_____________________________ -
Tablet sürümünün kalkmasıyla başladı her şey, sarı öküz verilmeyecekti.
O zaman da uygulama çıktıktan 1 sene sonra tablet sürümün fişini çekmişlerdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt