Bildirim
MINI Superleggera Vision Concept
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arka stopları birleştirince ingiltere bayrağı çıkıyor değişik bir ayrıntı. -
Eskiyle yeninin karmasi gibi bir araba olmuş. Hosuma gitti benim. Turkiyeye uygun fiyatlarla gelirse basari yakalar gibi duruyor
Ekleme: tabi uretime baslanirsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkecelik -- 24 Mayıs 2014; 21:10:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
Arka stopları birleştirince ingiltere bayrağı çıkıyor değişik bir ayrıntı.
İyi yakalamışsınız, başlıbaşına alınmama sebebi :) -
çok çok iyi olmuş, üretilirse fiyat ne olur acaba??? -
Hardtoplu olsa bence tutabilir. Tasarım açısından belki stoplar değişebilir. Bir de direksiyon biraz daha kullanışlı bir şey ile değiştirilebilir. Hiç yakışmamış o araca o direksiyon. Direksiyonun önüne de 3-5 gösterge konulursa fena olmazdı.
Bütün konsol tek parça aluminyum çok güzel olmuş ancak o araç yazın cayır cayır yanar.
Ortadaki ekranın tasarımı da muhteşem olmuş. Seri üretim haline bile girebilir o kadar güzel olmuş gerçekten. -
Tassarım bana aston martinin eski araçlarını hatırlattı. -
Bu araç çıksın soluğu bayide alırım direk. Tabi fiyat önemli abartmazlarsa çok iyi bir alternatif araç olur... -
Dıştan on numara içten vasat. Bence
elektrikli araçlara hayranım keşke türkiyede de yaygınlaşsa
Şu apaçi saçı gibi şeyi bagajın üzerine koymasalarmış, bir de direksiyonu eski amerikan arabalarından alıp koymasalarmış muhteşem olacakmış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
eski tarz klasik amerikan araba havası vermeye çalışmışlar ama olmamış o ortadaki koca göstergeye ifrit oluyorum ortadaki göstergelerin tümüne düşününce iyi görüş açısı sağlıyor ama sevmiyorum nedense -
quote:
Orijinalden alıntı: weycell1905
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
Arka stopları birleştirince ingiltere bayrağı çıkıyor değişik bir ayrıntı.
İyi yakalamışsınız, başlıbaşına alınmama sebebi :)
önünde bariz haç işareti bulunan ve en ufak bir söylemde "hayır canım onun aristokratik geçmişi var" diye cevap alınan alfa bu denli satıyorsa emin olun ingiltere bayrağını kimse kafaya takmaz -
Önünde haç var diye chevrolet almayan hatırı sayılır derecede insan var. Alfanın logosuna biraz daha ılımlı bizim millet.
-
Yapacaginiz kadranin.. direksiyonu da ortaya koyun da önü üçlesin vatandaş..
Seri üretim haline bakmak lazım. Buna çok yakın bir model olursa şimdiden efsaneler arasına girer. Karakterli ve farklı bir tasarımı var çünkü. İngilizlerin bu aristokrat yapılarına bayılıyorum arkadaş. Adamların her markası ayrı bir karakterde, ayrı bir skalada. İşi biliyorlar...
dış tasarım tam anlamıyla klasik ingiliz araçlarına benzemiş dış tasarımı şu ahli ile çıksa bile satar . ama ön farlara müdahele şart. iç tasarım konsept olduğu için yprumlanmaya gerek yok . klasik mini tasarımı olucağı kesin seri üretim modelinin. -
Mini ile uzaktan yakından alakası yok ısınamadım ben
Bi "S" degil olamaz .
MINI SUPERLEGGERA VİZYONU.
İNGİLİZ KARAKTERİ VE İTALYAN USTALIĞININ BİR ARAYA GELMESİYLE YARATILAN OLAĞANÜSTÜ İKİ KOLTUKLU BİR OTOMOBİL. MINI VE EFSANEVİ OTOBÜS ÜRETİCİSİ TOURING SUPERLEGGERA ELEKTRİKLE ÇALIŞAN VE AYNI ZAMANDA HAFİF, KESKİN VE ÇEVİK BİR MODELLE KALİTELİ SÜRÜŞÜN ÖZÜNE DÖNÜYOR. BENZERSİZ BİR SPOR DURUŞA SAHİP ŞIKLIK.
İNGİLTERE’DE DOĞDU,
İTALYA’DA GELİŞTİRİLDİ.
MINI SuperleggeraTM Vision geleneksel MINI tasarımını klasik bir Speedster motor kapağı üzerinde, ikon haline gelmiş yuvarlak farlar ve altıgen ızgara ile sergiliyor. Izgara üzerindeki kaplama otomobile sportif bir karakter sunarken üç boyutlu motor kapağı şeritleri motor kaputuna şekil vererek cilalı alüminyum vurgular kazandırıyor. Geniş bir duruş ve kaslı çamurluk davlumbazları ince alüminyum ayna ve jantlarla kontrast oluşturarak göz alıcı Como Blue renge dikkatleri çekiyor.
GEÇMİŞ VE GELECEK BULUŞUYOR.
MINI SuperleggeraTM Vision, MINI’nin sıradışı tasarım unsurlarını Touring Superleggera ile bir araya getirerek ayırt edilir bir silüet oluşturuyor. MINI’nin “bulldog” duruşu tekerleklerin iyice uç köşelere doğru yerleştirilmesini sağlayarak, go-kart çevikliği sunuyor. Ünlü Superleggera gövdesi makine yerine elle oluşturulmuş; akıcı alüminyum plakalar hafif alüminyum boru çerçeveleri üzerine yerleştirilirken, ön tekerleklerden kanat yapılı arka kısma kadar "Touringline" çizgisinin aktığı görülebiliyor. Arka kısımda, çarpıcı stop lambaları iki parçalı LED İngiliz bayrağı şeklini oluşturuyor ve ışıltılı bir krom çubuk ile birbirinden ayrılıyor. Otomobil, geleceğe doğru giderken, geçmişe de gösterilen saygıyı ifade ediyor.
SAF KALİTE.
MINI SuperleggeraTMVision’ın iç tasarımında otomobil sadeleştirilerek yarış estetiklerine indirgenmiş. Çerçevede herhangi bir kaplama bulunmuyor ancak lüks stili otomobil boyunca hissediliyor. Otomobile alüminyum ve deri hissi hakim. Üzerinde ikon haline gelmiş MINI Merkezi Gösterge’nin geleceğe dönük teknolojisinin yer aldığı gösterge paneli tek bir alüminyum tabakadan yapılmış. İngiliz bayrağı tasarımına sahip kapılar ve kepçe şeklinde deri spor koltuklarla İngiliz yarış geleneği tüm otomobilde açıkça hissediliyor. İtalyan modellerin havalı duruşu ile MINI'nin kendine has duruşu bu otomobilde bir araya geliyor.
http://www.mini.com.tr/mini_concepts/superleggera/index.html
Benzer içerikler
- qashqai 1.2 dig-t
- ford focus 1.6 tdci motor yağı tavsiyesi
- golf 7.5
- egzoz emisyon hilesi
- bsi beyni nedir
- togg satış rakamları
- toyota sequoia türkiye fiyatı
- dfsk e5 yorumlar
- togg servis noktaları
- 2024 en çok satan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X