Şimdi Ara

Mini Receiver şifreli kanallar nasıl izlenir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mini Receiver şifreli kanallar nasıl izlenir.
    Receiver çin malı markasını hatırlamıyorum.
    Basit anlatım lütfen

• Şifreli derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdik receiverda biss menüsüne girmek gece 12 den sonra top secret menüye ulasmak için bazı protokollere işlemlere gerek vardır.bu cihaza göre değisir.cihazın markasını bilmeden size fındık yok yani. 1 avuç fınduk uyandırır. Fınduk üreticisine teşvik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 7 Mayıs 2014; 14:09:43 >
  • cihazının markasını söylemediğin için cevabını bulmak biraz zorlaşır. bende küçük bir mini receiver var elimde hometech marka. biss şifreli kanallardan bahsediyorsanız. ntvspor veya trtspor, trt haber şifre koyuyor maç sırasında. kanalı izlerken info tuşuna basın sonra 0000 rakamlarına bahsedin ekranın ortasında 16 haneli rakamlar çıkacak oraya kodları yazıyorsun. ok tuşuna basıp kaydediyorsun. işlem tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 7 Mayıs 2014; 14:44:10 >
  • freeman mini scartta ok tuşuna bas 0 tuşuna bas.biss cryptowork menüsü açılır.9878 tuşu şifre çözme açık kapalı olayıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

cihazının markasını söylemediğin için cevabını bulmak biraz zorlaşır. bende küçük bir mini receiver var elimde hometech marka. biss şifreli kanallardan bahsediyorsanız. ntvspor veya trtspor, trt haber şifre koyuyor maç sırasında. kanalı izlerken info tuşuna basın sonra 0000 rakamlarına bahsedin ekranın ortasında 16 haneli rakamlar çıkacak oraya kodları yazıyorsun. ok tuşuna basıp kaydediyorsun. işlem tamam.

tamam bu 16 haneli olan kısmı gördüm.
    Fakat kanalların numaralarını bilmiyorum.
    Bildiğin varsa yazabilirmisin.Deneme yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero3432

quote:

cihazının markasını söylemediğin için cevabını bulmak biraz zorlaşır. bende küçük bir mini receiver var elimde hometech marka. biss şifreli kanallardan bahsediyorsanız. ntvspor veya trtspor, trt haber şifre koyuyor maç sırasında. kanalı izlerken info tuşuna basın sonra 0000 rakamlarına bahsedin ekranın ortasında 16 haneli rakamlar çıkacak oraya kodları yazıyorsun. ok tuşuna basıp kaydediyorsun. işlem tamam.

tamam bu 16 haneli olan kısmı gördüm.
    Fakat kanalların numaralarını bilmiyorum.
    Bildiğin varsa yazabilirmisin.Deneme yapacağım.

TRT'lerin şifresi 10000000 şeklinde. Başında 1 var sadece diğerleri 0. NTV-NTVSpor A021230035461400. Türksatta gürcü kanallarında şampiyonlar ligi maçları sırasında şifre koyuyor. Azersat uydusu var mı bilmiyorum çanak sisteminde. Azersat'da da Azeri kanalları var idman tv az tv falan onlar da biss şifreli. Onları da google'da kanalların ismi ile yanına biss key yaz rahatlıkla bulursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orka55 kullanıcısına yanıt
    Yani bu konuda önerin yok mu?
  • Bilgi için teşekkürler.
    Şuan bana discovery'nin lazım.
    Güncel bilgisini bilen var mı?
  • Arkadaslar aciklamis bence

• quote:

Orijinalden alıntı: hero3432

Bilgi için teşekkürler.
    Şuan bana discovery'nin lazım.
    Güncel bilgisini bilen var mı?

Discovery kanalını bu cihazla izleyemezsin hocam. Biss şifreli değil o kanal. O kanalı izleyebilmen için digitürk-dsmart gibilere abone olacaksın. Ya da yabancı uydulardan kart paylaşımlı veya ıptv cihazlarla izleyebilirsin.
  • Arkadaşlar bende de vestel smart tv var. Biss şifre menüsü var 16 haneli. ancak şifreleri bulamıyorum. Girdiğimi kabul etmiyor bazılarında. Bilen varsa pm ateşleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

Arkadaşlar bende de vestel smart tv var. Biss şifre menüsü var 16 haneli. ancak şifreleri bulamıyorum. Girdiğimi kabul etmiyor bazılarında. Bilen varsa pm ateşleyebilir mi?

ok tuşuna bastığınız halde olmuyor yani. Decimal key özellikli olabilir mi acaba?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende de vestel smart tv var. Biss şifre menüsü var 16 haneli. ancak şifreleri bulamıyorum. Girdiğimi kabul etmiyor bazılarında. Bilen varsa pm ateşleyebilir mi?

ok tuşuna bastığınız halde olmuyor yani. Decimal key özellikli olabilir mi acaba?

Valla dostum decimal key ne demek bilmiyorum ama biss key diye yazıyor menüde. İstersen menünün resmini çekip atayım mı?

Kodu kaydediyor ama bulduğum kod geçersizdi sanırım açmadı maçta yayını.

• quote:

quote:

quote:

Valla dostum decimal key ne demek bilmiyorum ama biss key diye yazıyor menüde. İstersen menünün resmini çekip atayım mı?

Genelde modüllerdeki biss menülerinde decimal key olayı var. algoritması farklı oluyor. Sizin tv'nizin yazılımı ile ilgili de olabilir. 3'er rakamlı kodlar çıkıyor mu ilk başta?

• cryptoworks uda bazı miniler destekler hocam.discovery crypto ise şifre sabitse seyredebilirsiniz.

• BBC CNN international biss key i var mi?

• discovery ero. C. T. Z. Vs vs tüm kanalların şifresi... Kısaca mcmart micimürk varsa makbule geçer. sakın denemeyin foruma yazmayın bile.bendede very ban özellîği vardır. benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 19 Mayıs 2014; 9:51:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Genelde modüllerdeki biss menülerinde decimal key olayı var. algoritması farklı oluyor. Sizin tv'nizin yazılımı ile ilgili de olabilir. 3'er rakamlı kodlar çıkıyor mu ilk başta?

16 hane çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

16 hane çıkıyor.

Büyük ihtimalle yazılımsaldır. Ok ya da enter tuşuna bastığınız halde keyleri kaydetmiyorsa yazılımsal olabilir. Fotoğraf paylaşırsanız ben ya da başka bir forumdaş daha iyi yardımcı olmaya çalışacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.