Şimdi Ara

PCR PİD DEĞERLERİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle KanalD HD için PCR Pid değerlerine ihtiyacım var.
    Uydu alıcım bira sorunlu KanalD donuyor ve bir süre sonra cihazı da kitliyor.
    Video Pid ve Audio Pid değerlerini girerek TP taraması yaptığımda kanal USER... adı ile geliyor fakat ses var görüntü yok.
    Sanırım PCR Pid değerini de girmem gerekiyor ama bu değeri bulamıyorum.
    SD yayında bir sorun olmuyor ama HD yayında ne yazıkki bu sorunum var.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PCR PID Değerleri

Birden fazla ses ve/veya video akışı içeren bir yayın akışında, her akışın belirli bir Zaman Damgası Referans Noktası (PCR) ve Sunum Zaman Damgası (PTS) değeri vardır. Bu değerler, oynatma cihazının akışları doğru şekilde senkronize etmesine yardımcı olur.

PCR PID Nedir?

PCR PID (Program Saat Damgası PID), bir PCR akışında kullanmanız gereken PID numarasıdır. Her akış bir PID numarasına sahip ve bu numara genellikle 0 ile 31 arasındadır.

PCR PID Listesi

Aşağıdaki tablo, yaygın olarak kullanılan PCR PID değerlerinin bir listesini göstermektedir:

| Akış Türü | PCR PID | |---|---| | Video Akışı | 0 | | Ses Akışı 1 | 1 | | Ses Akışı 2 | 2 | | Altyazı Akışı | 3 |

PCR PID Ayarı

Yayınınızı yayınlamadan önce PCR PID değerlerinin doğru şekilde ayarlanması önemlidir. Çoğu yayın yazılımı ve donanımı, her akış için PCR PID değerini ayarlamanıza olanak tanır.

Video PID, Audio PID, PCR PID

Video PID, bir video akışının PID numarasıdır. Audio PID, bir ses akışının PID numarasıdır. PCR PID ise bir PCR akışının PID numarasıdır. Bu değerler, yayın akışının senkronizasyonunu sağlamak için birlikte çalışır.

Bilgiler

• PCR PID, bir akışın Zaman Damgası Referans Noktasını (PCR) tanımlayan PID numarasıdır.
    • PCR PID genellikle 0 ile 31 arasında bir değerdir.
    • Yayınınızı yayınlamadan önce PCR PID değerlerini doğru şekilde ayarlayın.
    • Çoğu yayın yazılımı ve donanımı, her akış için PCR PID değerini ayarlamanıza olanak tanır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmokx

Arkadaşlar özellikle KanalD HD için PCR Pid değerlerine ihtiyacım var.
    Uydu alıcım bira sorunlu KanalD donuyor ve bir süre sonra cihazı da kitliyor.
    Video Pid ve Audio Pid değerlerini girerek TP taraması yaptığımda kanal USER... adı ile geliyor fakat ses var görüntü yok.
    Sanırım PCR Pid değerini de girmem gerekiyor ama bu değeri bulamıyorum.
    SD yayında bir sorun olmuyor ama HD yayında ne yazıkki bu sorunum var.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kanal D HD

12245 / 27500 / H

pcr: 8101
  • Teşekkürler arkadaşım
    Bu değerleri bulabileceğim bir yer var mı, yani bazı başka kanallar için de ihtiyacım olabilir.
  • xmokx X kullanıcısına yanıt
    Genelde, KıngOfsat - Iyngsat veya Flysat gibi sitelerde yazabiliyor ama her zaman doğruda çıkmıyor....

Ben kendi uydu alıcıma bakıpta yazdım... İhtiyaç halinde istediğin diğer kanalların PID değerlerinide verebilirim...Sıkıntı yok yani...
  • tr.kingofsat.net
    Türksat 4A (42.0°E) - Tüm yayınlar - Frekanslar - KingOfSat
    http://tr.kingofsat.net/sat-turksat4a.php
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    Bende fenerbahçenin maçlarını izlemek için tivibu spor un pcr pid değerine ihtiyacım var.Birisi yardım etsin.Kafayı yiycem.
  • türksat uydu haberleşme kablo tv ve işletme a.ş.
    Türksat Frekans Listesi
    https://www.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?q=T%C4%B0V%C4%B0BU+SPOR+HD&Submit=Ara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım orada video pid ve audio pid var.Ben PCR PİD istiyorum.Yeter birisi frekansını girmişse versin kafayı yiycem hiçbir sitede yok.
  • Arkadaşlar bana smanyolunun pcr pı D GORUNTU PID SES PIDLARI LAZULAZIM KENDINIZDEN BAKIP ATABILIRMISINJZ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana smanyolunun pcr pı D GORUNTU PID SES PIDLARI LAZULAZIM KENDINIZDEN BAKIP ATABILIRMISINJZ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.