Şimdi Ara

Mini mini 98liler tembel 2000liler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerliği gelip de sınav günü gelmeyen 98li mezunlar olarak 2000lilerin zamanlarını oyun videosu izleyerek ve tonguç videolarıyla sınava hazırlanarak geçirmelerini destekliyoruz. Mümkünse çalıştıkları süre boyunca yanlarından fosforlu kalemlerini, internet paketli telefonlarını ve sınav ile ilgili yaratıcı hashtag'lerini ayırmamalarını diliyoruz.

Bu herif niye saçmalıyor diyenler olursa da bir mezunun en büyük sermayesinin harcayabileceği boş zamanı olduğunu hatırlatarak çalışmama geri dönüyorum.

Telefonumun ana ekranı 2016 ağustos ayından beri hiç değişmedi. Sınavdan sonra mezuna kalmaya karar vermiştim. Değişen tek şey ygs ve lys puan hesaplama uygulamaları ve çözülen soru bankalarının yayınevi oldu. Çalışın. Öğrenci bolluğunun olduğu güzel ülkemizde tırnaklarınızla emek sarfederek yükselin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel3031 -- 13 Aralık 2017; 20:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bende sadece benim çevremdeki 2k lılar böyle sanıyordum ama çoğu böyle galiba aynı performansı sürdürmelerini bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.