trendyol.com Torima F-06 Taşınabilir Şarjlı Fan 3 Kademeli Vantilatör Klima Soğutucu Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/torima/f-06-tasinabilir-sarjli-fan-3-kademeli-vantilator-klima-sogutucu-fan-p-742254633bozulan model bu. multi metreyle baktığımda çıkış voltajı motora 40 volt filan gözüküyor acaba devresi filandamı bozulmuş bunun anlamadım. motoruna 5 volt tuttuğumda da çalışmıyor zaten acaba 40 volt gelip yakmışmı pek çözemedim eğer değerler normalse buna uygun motor nerede bulabilirim. motorun üstünde 300 va hf yazıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ağustos 2024; 17:34:52 > |
Mini masaüstü vantilatör bozulması.
-
-
motorun üstüne kodu yazar. o kodla arama yapabilirsin. dc-dc yükseltici kullanılmışsa, gerilim normaldir. zaten kadame değiştirdiğinde gerilim değişiyorsa, sorun yok demektir. bu arada bataryası çıkarılabilir tipte mi?
-
16850 pil kullanışmış ölçtüm 4 volt veriyor.
valla yazdım kodu birşey çıkmadı googlede ufak bir motor.
-
4 volt, pilin yüksüz hali için için normal bir gerilim. dc-dc yükseltici devre kullandılarsa, böyle güçlü bir pilden 40 volt alıp motor çalıştırabilirsin. motor 40 voltluk ise 5 volt ile çalıştıramazsın.(zaten el vantilatörlerinin çoğu bu şekilde çalışıyordur. 12 yada 24 volt ile düşük devirden çalıştırabilirsin. motor özel yapım olduğu için internetten çıkmamıştır. 40 voltluk başka bir motor çalıştırabilirsin ama gövede uyacağının garantisi olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X