Ürün Özelliği: * Havalandırma için Profesyonel görünüm tasarım büyük ölçüde projektör için istikrar ve yaşam süresi artmıştır; * Led Lamba 20 bin saatten fazla çalışıyor, ve güzel renkleri sağlayabilir; * Manuel odaklama ayar, 20-60 inchest gelen resmi olsun; * Profesyonel arıza onarım ve koruma tedbirleri; * Projektör taşımak için küçük ve hafif, kolay; * 16:9 ve 4:3 en boy oranı değişen Kolay; * Düşük güç tüketimi, eko-odaklı; * Çok fonksiyonlu arayüzü: AV, VGA, SD, USB; * Araç güç kaynağı, kullanımı kolay desteklenmektedir.
Model CU28 Görüntü sistemi LCD Karar Native 320 * 240 desteği 640 * 480 Lamba LED 20.000 saat ömrü Nominal parlaklığı 80 Lümen Max; 48 ANSI Kontrast 300:1, Boy oranı 4:3, Resim boyutu 20-80 inç renk 16770K Giriş terminali AV / USB / SD / VGA Konuşmacı 1.0W * 2 Projecton mesafesi 1.25-4.0M Çıkış terminali: 12V Güç kaynağı ve stereo kulaklık Ağırlık 0.4kg Şartname 127x125x57mm Menü İngilizce çince vs Projeksiyon modeli: Ön / arka projeksiyon Güç tüketimi 24W Aksesuarlar Güç adaptörü, AV kablosu, kitap Manuel, Uzaktan kumanda Destek Video dosyaları MPEG1 (dat,..., Mpg Mpeg), MPEG2 (MPG.); MPEG4 (avi, mp4..); RM, RMVB (RM, RMVB..) (.. Mkv, mov) H264; MOV (avi,.. Mp4); MJPEG (AVI.); FLV (flv.); VC1 (.. Wmv, asf), DIVX (DIVX, AVI.). Ses dosyaları Destek WMA, MP3, M4A Destek Görüntü dosyaları JPEG / BMP / GIF / PNG
chin malı aliexpreste 65 dolara satılıyor bende ordan getirtsemmi diye düşünüyorum aslında.Yanlız çok iyi görüntü vereceğini sanmıyorum.Ben dükkanda duvara karı kız resmi yansıtsın gece dikkat çeksin diye almayı düşündüm.Film izlemek oyun oynamak çok iyi olacağını sanmıyourm