Şimdi Ara

Mini Display Port-Hdmi Çevirici?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    display porttan hdmi çevirici gerekiyor, nerden bulabilirim? hangi ürünü önerirsiniz?

• dealextreme.com dan fırsat bulduğumda alacağım. size de bakmanızı önerebilirim. orjinal almak isterseniz bilkom'da belki vardır.
  • Gittigidiyor'da çok uygun fiyata çeviriciler var. Hemen hemen dealextreme ile aynı fiyata geliyor. Oraya bakmanızı öneririm.
  • rocketfish marka olanını amerikadan getirttim gayet memnunum aktif kullanıyorum.
  • Linktekinin aynısını aldım 2 aydır kullanıyorum, bundan önce 2 yıl orjinal Apple mdp kullandım bozulunca en iyi alternatifi bu olarak seçtim iyice araştırınca ki hiçbir farkı yok gönül rahatlığıyla alabilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/MINI-DISPLAYPORT-TO-HDMI-KABLO-DISPLAY-PORT_W0QQidZZ46806086
  • çok teşekkür ederim bir de şöyle bir ürün buldum bundan da baya memnun kalmış millet uygun gibi de ;

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&id=19214

ayrıca vga sı ve dvi için olanı da var.
    karar vericez artık, çok saolun yardımlarınız için :)
  • Bu urun cok pahali bence bu kadar masrafa girmeye hic gerek yok dedigim gibi ben 2yil orjinal apple mdp kullandim simdide linktekini kullaniyorum kesinlikle hicbir fark yok emin olrn bundan. Diger bi konuda dvi almayin mutlaka hdmi alin dvi'in ceviricisi cok buyuk hem zarif durmuyor hemde kabloyu yipratiyor, hdmi secerseniz oldukca ince ve tasinabilirligide yuksek bir cevirici almis olursunuz. Benim monitor dvi mesela, bu linkteki saticidan mdp- hdmi aldim yanindada hdmi-dvi kablo aldim 4tl idi sanirim suan gayet guzel kullaniyorum toplam kargo dahil 30tl odemistim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Hub ve Displayport
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mini HDMI dan HDMI a çevirince hdmi kablosu ile ses de taşınır değil mi? Bilgisayarda DVI girişi var iken dönüştürücü ile HDMI kablosu kullanıldığında ses hdmi kablo ile iletilmiyor da?
  • bilkom a da bakabilirsin Aplle TR urun dagiticisi orda cogu cesit var ama pahalidir.
  • Bilkom vb yerlere 70 lira sadece hdmi icin para bayilcaginiza gidin yan sanayi ayni ozellikli ve sorun cikarmayan 3 farkli giristen alin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bilkom vb yerlere 70 lira sadece hdmi icin para bayilcaginiza gidin yan sanayi ayni ozellikli ve sorun cikarmayan 3 farkli giristen alin

Aynen katılıyorum. Bilkomdan almış olduğum 2 hdmi çevirici de en geç ikinci haftanın sonunda bozuldu. Bunun üzerine dealextreme'den 10 dolara çin malı bir çevirici aldım ve 1 buçuk aydır sorunsuz kullanıyorum. Sırf Bilkom satıyor diye dandik çeviricilere dünyanın parasını vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bilkom vb yerlere 70 lira sadece hdmi icin para bayilcaginiza gidin yan sanayi ayni ozellikli ve sorun cikarmayan 3 farkli giristen alin

Aynen katılıyorum. Bilkomdan almış olduğum 2 hdmi çevirici de en geç ikinci haftanın sonunda bozuldu. Bunun üzerine dealextreme'den 10 dolara çin malı bir çevirici aldım ve 1 buçuk aydır sorunsuz kullanıyorum. Sırf Bilkom satıyor diye dandik çeviricilere dünyanın parasını vermeyin.

Bilkomun sattigi ceviricileri Apple uretmiyormuki abi

• quote:

Mini HDMI dan HDMI a çevirince hdmi kablosu ile ses de taşınır değil mi? Bilgisayarda DVI girişi var iken dönüştürücü ile HDMI kablosu kullanıldığında ses hdmi kablo ile iletilmiyor da?

link 19,5 TL

mini display to hdmı kablo ile sesi ve görüntüyü aynı anda aktarabilirsiniz, linkte verilen dönüştürücü ile sorunsuz olarak ben ikisinide aktarıyorum, bilkom veya app. store dan almaya gerek yok, ama bağlantı yapıldıktan sonra, mac os applications taki ses ayarlarından hdmı ve ayrıca hangi media player programı (örneğin vlc) kullanılıyorsa oradaki ses ayarlarındanda hdmı seçilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 28 Kasım 2011; 11:14:38 >

• thunderbolt çıkışından hdmı girişi olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzgech

thunderbolt çıkışından hdmı girişi olmuyor mu?

aynı sorunun ben de cevabını merak ediyorum ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tygra

quote:

thunderbolt tan hdmi çıkış diye birşey yok. thunderbolt, intel in geliştirdiği bir teknoloji. eğer mbp nizde thunderbolt varsa (2010 itibari ile çıkan mbp lerde var diye biliyorum) sizin ihtiyacınız olan şey mini display port tur, emin olmak için kitapçığına bakabilirsiniz. bu sayfada arkadaşların verdiği linkteki ürünler işinizi görecektir. ben geçen hafta gg de satılan yukarıdaki linkteki ürünü satın aldım. gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor, orjinaline o kadar para vermenize gerek yok derim.

• apple retail store larda da var. 75 tl idi ben aldığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phibes

quote:

Orijinalden alıntı: tygra

quote:

thunderbolt tan hdmi çıkış diye birşey yok. thunderbolt, intel in geliştirdiği bir teknoloji. eğer mbp nizde thunderbolt varsa (2010 itibari ile çıkan mbp lerde var diye biliyorum) sizin ihtiyacınız olan şey mini display port tur, emin olmak için kitapçığına bakabilirsiniz. bu sayfada arkadaşların verdiği linkteki ürünler işinizi görecektir. ben geçen hafta gg de satılan yukarıdaki linkteki ürünü satın aldım. gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor, orjinaline o kadar para vermenize gerek yok derim.

teşekkür ederim cevap için, ben de gidip pupa'dan 85 tlye orijinal apple display connector aldım ve kaliteli, bayağı beğendim fiyat konusunda daha ucuz alternatifleri araştırmaya fırsatım, zamanım olmadı fakat ürün gerçekten kaliteli 1080p'de sıfır takılma ile çıkış veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.