Şimdi Ara

Mini cooper vs C4 coupe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkeze merhaba.
    Ben citroen c 4 coupe ve mini cooper arasında kaldım.bu iki arac arasında net bir karar vermemi sağlayabilirseniz sevinirim.
    C4 coupe benim gözümde artısı eğer alırsam diesel alacağım ve sehir ici 6 litre otobanda 4 litre yakıyor gösteriyor.2007 model civarı düşünüyorum.
    Mini cooper yakıtı sehir ici 9,7 otobanda 6 civarı yakıt harcıyor.dusundugum mini ler 2003 model civarı.
    Bu iki aracıda daha onceden hiç kullanmadım.mevcut kullandığım arac dodge caliber.
    Kisisel olarakta üniversitede okuyorum.evli vs degilim.cocuk yok yani.bu iki aracın ergonomisi nasıldır?hangisinden memnun kalırım?kısmet olursa ikisinden birini ayın 10 una kadar almayı düşünüyorum.
    Şimdiden değerli paylaşımlarınız icin teşekkürler.
    C4coupe
    http://www.chinacartimes.com/wp-content/citroen-c4-coupe.jpg
    http://www.mulcahycarsales.ie/imglib/mulcahycarsales/C4_3dr_Hatchback_3_big.jpg
    http://www.autolino.de/images/carPics/500/Citroen_C4_Coupe.jpg







  • C4'ün Dizeli Yok Diye Biliyorum Benimde Çok Beğendiğim Bi Araç,Bi Kaç Aydır Kovaladığım Araçlardan Biri.C4 VTR,Astra GTC,Subaru Impreza Diye Gidiyor.Normal Bi c4'Ten Farkı Tek Kapılı Olmasıdır Heralde :) Bende Arka Kapıyı Hiç Kullanmam En Fazla Montu Atarım Arka Koltuğa O Yüzden Bana Uygun Araç.Ama Benim Bildiğim VTR'Ler 1.6 Yada 2.0 Benzinli Motor.Yakıt LPG İle Çözülebilir Dizeli Varsa Mükemmel Olur.

    Astra GTC'Yede Göz Atın Bence
  • Hocam dediğiniz gibi sanırım Türkiye'de c4 coupe dizeli yok,ben Almanya'da ogrenciyim,burada diesel versiyonu cok fazla var yakıt icin verdigim oranlar sanırım fabrika verileri.bende sizin gibi birtek montu atmak icin kullanıyorum arka koltukları.maalesef dusundugum mini cooper diesel değil ve oranlarda da c4 e göre oldukça fazla yakıyor diyebilirim.mini cooper la kafamı karıştıran aractir.
  • He Anladım Tr İçin Söylemiştim.Bence Alınabilir Bi Araç.Kullanan Biri Olsa Yorum Yapsa Dicem Ama Daha Önce Konusunu Açmıştım Kullanan Yok.Bence İyi Bi Motor Kaporta Vs. Testinden Sonra Makul İse Alınabilir Bi Araç.Türkiyede Olmadığınız İçin Şanslısınız İkinci Eli Yok Travesti Arabası Falan Derlerdi
  • İkisi de çok beğendiğim araçlar. Hatta bir ara C4 VTR arıyordum ama ikisinden birini seçmem gerekirse tercihim miniden yana olur
  • mini çok dar bir araba. yani c4 ondan bir hayli geniştir. 1.96 boyum var koltugu geri çektigimde koltugun sırtı arka koltugun kıç koyma yerine yapısıyordu. Bindigim en ufak arac diyebilirim.

    ben olsam c4 alırım. Sonucta araba kullanırken insanlar rahat etmek ister.
  • eski c4 vts sahibiyim.
    180 beygir olması, bir dolu özellik olması, cooper a göre daha ucuz ve güzel olması tercih sebebi olabilir.
    temiz cam tavanlısını bulabilirsen tadından yenmez.
  • Bence cooper S değilse alınacak bi araç değil. Çünkü B sınıfı bi araca sırf şekil için o para verilmez.

    C4 daha mantıklı geldi bana. Hem modeli yeni hem de ekonomik.

    Ama hızlı bişeyler düşünürsen 207 rc ya da lemans
  • Hız için düşünmüyorum.bende boy 1.86 rahatsızlık yapabilir dediğiniz gibi.coupe c4 gercekten farklı bir araç yani o arka kısmının öyle cam ve sekilli olması aracı his yapıyor.birde sehir icinde 6 litre yakması,genciz ama onuda düşünmek gerekir.cooper s olmayacak gibi hocam.ama belli de olmaz iyi bir tane bulursam neden olmasın.ben mini de baktığım aracın özelliklerine bakıyorum ve cruise control ve park control özelliği yok.bunlar önemsiz diyemem benim için.otobanda hız kontrol parkederkende park kontrolü candır benim için.diger yandanda mini sekli apayrı birsey.ic görüntüsü iyi değil bana göre ama dış çizgilerde çok başarılı bir calışma olmuş.ayin 10 una kadar karar verme zamanım var.ibre citroen demelisin diyor,yorumlarda mini diyen bir arkadas var ağırlık citroen den yana
  • arac aldiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.