Şimdi Ara

Mini Cooper pişmanlığı, Micra alacağım MORAL SIFIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nurborden kullanıcısına yanıt
    Gaz tepkilerindeki gecikmenin sebebi buyuk ihtimalle eko modunda kullanmanizdir. O modu kapatip bir deneyin derim. 8.7L yakma konusuna gelince de kisa mesafe kullandiginizi soylemissiniz yukarida. Kisa mesafede dizel de olsa benzinli de olsa cok daha fazla yakar motor isinamadigindan dolayi. Eger hep kisa mesafe kullanilacaksa dizel almanin pek mantigi yok acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa mesafede her araba çok yakar. Gerçi 8lt biraz fazla ama çok kıda veya hem kısa hem rampalı bir güzergahta kullanıyorsunuz sanırım. Örnek vereyim 1.2 75hp ile 9 litre ortalama ile gezdiğimş bilirim. (2km mesafe ve sıkışık trafik)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nurborden

    Anladım hocam, belirgin fark var mıdır benzin ile dizel arasında fiyat dışında, şahsen ben hala nasıl 8.7 Litre yaktığını anlayamıyorum şehir içinde. Ayrıca bu pedal ile itiş arasındaki süre farkı dizel olmasından mı kaynaklanıyor acaba ?

    Hemen hemen bütün Dizellerde o anlık gecikme mevcuttur , ayrıca çoğu yeni Turbo Benzinde de mevcut bir durum bu .
    Japon arabaları genellikle gaz yemeye istekli olur . Gecikme filan yapmaz. Onun dışında BMW de aynı ayardadır. Eğer Mini'den soğuduysan BMW 1.18i alabilirsin . 2. Elde temizini bulursan hem çok zevkli bir araçtır Hemde preminium dur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayında mini size sakızdan mı çıktı?

    Bilmeden etmeden, araştırmadan, test etmeden mi aldınız aracı? Sportif araçların süspansiyonu direksiyonu daha hisli sert ve ağır olur. Şanzıman tepki gecikmesi araca göre, şanzımana göre değişir. Cvtlerin ve tork konvertörlülüerin ilk gaz tepkisi çok iyidir. Minide zf var diye biliyorum onun gaz tepkisinin de iyi olması lazım.

    Mini öyle kolay kullanılacak basit b sınıfı hanım arabası değil ki bmwnin yaptığı o dinamizmi kanında taşıyan sportif bir araç. Sıkı sert bir araç. Siz basit yumuşak b sınıfı stiyorsanız o arabayı almanız baştan hata olmuş. Micra, jazz, polo, fiesta, clio gibi daha normal araçlarda istediğinizi bulursunuz. Ama onlar da ne kalite, ne performans, ne sofistikelik anlamında miniye yaklaşamaz. Yani kusura bakmayın da ortada bir tüketici bilgisizliği durumu var suç arabada değil, kuru kuru gidip aracı alanda bana göre. Boş yere miniye b.k atmayın.




  • Gönlün hangi araçtan yanaysa o aracı alabilirsin
  • çoğu nissan modeli şehir tipine uygun araçlardır. note ve micra sürme şansım oldu. direksiyon, vites ve pedallar pamuk gibi. şehir içi trafiği için dinlendirici sürüş için ideal.
  • nurborden kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_116886091//tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.