Bildirim
minecraftta istediğimiz eşyayı yapabilme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
al dostum burda herşey varhttp://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki -
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
al dostum burda herşey varhttp://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki
+111111 -
Peki trene biniyoruz nasıl süreceğiz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN
Peki trene biniyoruz nasıl süreceğiz ?
treni süremezsin. rayda kendi gider. -
neyler server kurmama biri yardım edebilirmi lütfen -
bendede var minecraft ın bir sürümü ama bende balta,kılıç filan yapamıyorum birde creeper mı diyorsunuz o yeşil yaratığa neyse o geceleri geliyor öldürüyor beni çok sinir oluyorum ve oyuna tekrar başlamak zorunda kalıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2_
bendede var minecraft ın bir sürümü ama bende balta,kılıç filan yapamıyorum birde creeper mı diyorsunuz o yeşil yaratığa neyse o geceleri geliyor öldürüyor beni çok sinir oluyorum ve oyuna tekrar başlamak zorunda kalıyorsun
nası yapamıyosun ? odun kesip inventoryi açtıktan sonra o odunları ahşaba çevir hepsini üstte 4'lü bölgede sonra ahşabları o 4'lü kutuya koy hepsini doldurcak şekilde çalışma masası yap sonra google ''minecraft crafting wiki'' yaz çıkar orda
-
quote:
Orijinalden alıntı: bth300
neyler server kurmama biri yardım edebilirmi lütfen
Ben yardım edebilirim hamachiyi soruyorsan kendi hamachi ağımız var pek zor birşey değil ztn 20 dk belki daha az sürüyor eğer hamachiyi soruyorsan pm at yardımcı olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: Pain*
quote:
Ben yardım edebilirim hamachiyi soruyorsan kendi hamachi ağımız var pek zor birşey değil ztn 20 dk belki daha az sürüyor eğer hamachiyi soruyorsan pm at yardımcı olurum
Merhaba kardes biz 3-4 arkadas survival oynamak istiyoruz server kurmak istiyoruz hamachiden ogretebilirmisin pm den rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz
quote:
Orijinalden alıntı: Pain*
quote:
Ben yardım edebilirim hamachiyi soruyorsan kendi hamachi ağımız var pek zor birşey değil ztn 20 dk belki daha az sürüyor eğer hamachiyi soruyorsan pm at yardımcı olurum
Merhaba kardes biz 3-4 arkadas survival oynamak istiyoruz server kurmak istiyoruz hamachiden ogretebilirmisin pm den rica etsem
Pm mesaj attım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X