Şimdi Ara

minecraftta istediğimiz eşyayı yapabilme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar minecraft oyuncusuyum balta,kılıç,kalas,meşale dışında pek birşey yapamıyorum izlediğim videolarda çok çeşitli şeyler trenler,raylar,yollar daha birçok şey gördüm bunlar nasıl yapılır bir yardım ederseniz püf noktası nedir hem bilmeyenlere de yardımcı oluruz şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

al dostum burda herşey varhttp://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki

+111111
  • Peki trene biniyoruz nasıl süreceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN

Peki trene biniyoruz nasıl süreceğiz ?

treni süremezsin. rayda kendi gider.
  • neyler server kurmama biri yardım edebilirmi lütfen
  • bendede var minecraft ın bir sürümü ama bende balta,kılıç filan yapamıyorum birde creeper mı diyorsunuz o yeşil yaratığa neyse o geceleri geliyor öldürüyor beni çok sinir oluyorum ve oyuna tekrar başlamak zorunda kalıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2_

bendede var minecraft ın bir sürümü ama bende balta,kılıç filan yapamıyorum birde creeper mı diyorsunuz o yeşil yaratığa neyse o geceleri geliyor öldürüyor beni çok sinir oluyorum ve oyuna tekrar başlamak zorunda kalıyorsun

nası yapamıyosun ? odun kesip inventoryi açtıktan sonra o odunları ahşaba çevir hepsini üstte 4'lü bölgede sonra ahşabları o 4'lü kutuya koy hepsini doldurcak şekilde çalışma masası yap sonra google ''minecraft crafting wiki'' yaz çıkar orda

• quote:

Orijinalden alıntı: bth300

neyler server kurmama biri yardım edebilirmi lütfen

Ben yardım edebilirim hamachiyi soruyorsan kendi hamachi ağımız var pek zor birşey değil ztn 20 dk belki daha az sürüyor eğer hamachiyi soruyorsan pm at yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pain*

quote:

Ben yardım edebilirim hamachiyi soruyorsan kendi hamachi ağımız var pek zor birşey değil ztn 20 dk belki daha az sürüyor eğer hamachiyi soruyorsan pm at yardımcı olurum

Merhaba kardes biz 3-4 arkadas survival oynamak istiyoruz server kurmak istiyoruz hamachiden ogretebilirmisin pm den rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: Pain*

quote:

Merhaba kardes biz 3-4 arkadas survival oynamak istiyoruz server kurmak istiyoruz hamachiden ogretebilirmisin pm den rica etsem

Pm mesaj attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.