Şimdi Ara

Minecraft Kasması Sorunu Lütfen Bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Minecraftı Leptopda Oynuyorum pc 4GB 32 BİT 64MB Ekran Kartı Acaab pc yi 64 bit yapsam kasma gidermi ?? Lütfen Bana Oyun Grafiklerini Düşürün Demeyin Tam Sistemle Oynamak İstiyorum

• Sistemini biraz daha açıklayıcı yazsan belki yardım edebilirim. Ne biliyim ekran kartı modelini falan yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC 4 GB 1GB EKRAN KARTI 32 BİT WİN 7 ULTİMATE EKRAN KARTI İntel [R] HD Graphics Family Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği 1557 Ayrılmış Bellek 67 Mb
  • Bu Arada Derecelendrme 4.5
  • HerobCraft kullanıcısına yanıt
    Bu sistemle tam ayarlarda oynayamazsın
  • O oyun işlemci gücü ister işlemci ne?
  • Aslında Pc Yi Aldığımda 64 bitti formatla 32 bt oldu 64 bit yapsam bişey değişirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci Intel[R] Pentium[R] CPU B960 @2.20 GHz 2.20 GHz
  • 64 bit oyun ayarlarında görüş mesafesi uzak seçiliyse gerekli ama kısa yada normal görüş mesafesi için 32-64bit arası fazla performans farkı olmaz, görüş mesafesini kısa ayarlamayı deneyin kasılmalar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Eylül 2013; 19:28:54 >
  • Aslında Ayarları Düşürünce Oyun Kasmıyor YaniTiny De Oynamakdan Bıkdım Öbürleri 64 bit istiyor 64 bit yüklesem normalde oynasam bi performans değişikliği olmazmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.