Şimdi Ara

Minecraft (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
805
Cevap
3
Favori
78.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten tikli değil kendiliğinden ama yinede yapıyo
  • Evet böyle ama yinede update ediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almin

Roaming klasörü oluşturarak onun içine atıp deneyin birde?

hosts nerde bulamadım ayrıca onuda denedim yine aynı sonuç :S
  • Minecraft oynamayı bıraktım gerçi 3 gün falan oynadım ama insanın çok vaktini alıyor ve hiçbir şey yapmamışım gibi bir his veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Minecraft oynamayı bıraktım gerçi 3 gün falan oynadım ama insanın çok vaktini alıyor ve hiçbir şey yapmamışım gibi bir his veriyor.

Minecraft'ı iki taş üst üste koyup ev yapma olarak görüyorsan tabi ki böyle hissetmen normaldir
  • Town muhabbetlerini biraz anlatabilir misiniz bile biri varsa
  • Server kapandı mı?
  • Server hamachi ve orjinal gerektirmez , white-list açık , versiyon 1.3 (1.3 versyonu içinhttp://konudisimc.co.cc ), 7/24 online. Survival sunucusudur . PVP açık ancak siz belirleyebilirsiniz.

Arkadaşlar server'a girmek isteyenler Almin'e oyundaki nickleriyle birlikte pm atsınlar (http://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemId=678528 ) ve server ipsi istediklerini belirtsinler.
    Server'a ilk girişinizde /register /login ile kayıt olun lütfen.

Mesaj atamayan arkadaşlar konu altindan yazarlarsa onlarida ekleriz.

Server'da Geçerli Kurallar ; ( Dikkatli Okuyun ! )

-Eşya çalmak ve griefing ( Başka insanların binalarına zarar vermek . ) kesinlikle yasaktır. ( Uyarı - Kick - Ipban )

-Sunucudaki konuşmaları seviyeli tutmaya çalışıyoruz o yüzden şahsa hakaret ve küfür yasak . ( Uyarı - Kick - Ban )

-Bir oyuncu istemediği sürece ona saldirmak yasak . ( Uyarı - Kick )

-Chat'te spam yaparsaniz kicklenirsiniz. ( Uyarı - Kick )

-Sunucuda etrafa gereksiz çukurlar açmak ve 1x1 kuleler insa etmek yasak. . ( Uyarı - Kick - Esya Silimi )

-Sahipleri izin vermedigi sürece başka insanlarin yapilarina/evlerine vb. girmeyin / ekleme yapmayin / zarar vermeyin. ( Uyarı - Kick - Ipban )

-Birisi sizden yardim istemedigi sürece kimseye yardim etmeye çalışmayın. ( Uyarı - Kick )

-Kendinize ait olmayan chestleri,crafting tableları , furnaceleri kilitlemeyin ! ( Uyarı - Kick - Ban )

-Kurallari okuduysanız almin'e atacaginiz pm'e ":)" ekleyin. İnsanlarin mutlu olmasi bizi mutlu eder

Tabi burada kurallardan çok sizin sağduyunuz. Birisini neyin rahatsız edip etmeyeceğini aşağı yukarı hepimiz biliriz . Bu konuda hassas olursak sevinirim Ayrıca chatte spam yapmamaya özen gösterelim lütfen

Yaptığınız yapıları korumaya aldırtmak istiyorsanız server içindeki bir admin ile konuşabilirsiniz.

Not olarak server da admin yeteneklerini ( item yaratma , teleport ) teknik bir neden gerektirmediği sürece kesinlikle kullanmayı düşünmüyoruz. O yüzden oyun içinde tp edilmek ve ya eşya için sormayın lütfen

Server'da Yüklü Pluginler ve Komutlar

Yüklenen pluginler hakkında bilgi vereceğim , yeni gelen komutları ve ne işe yaradıklarını yazacağım .

İlk olarak artik server'a bir sınır getirmiş bulunmaktayiz. Yani harita sonsuz degil . Spawn noktasindan her yöne 2200 block bir uzunluk var. ( Ki gayet yeterli ). Sınırlar görünmez , eger sinirlari gecerseniz sizi otomatikmen sinirin icine geri atar.

Çok güzel bir başka haber de artık creeperlar patladiklarinda etraflarina zarar vermiyorlar. Size can olarak hasar veriyorlar ancak yapılara hasar gelmiyor. Aynı şekilde artık TNT de yasaklı bir item. Yani kullanmaya çalışırsanız hem etkisini göstermez hem de otomatik olarak oyundan kicklenirsiniz.

Artik sandiklari , ocaklari ve crafting table'lari kendinize özel veya şifreli yapabilirsiniz. Sandik koruma komutlarinin tümünü görmek icin /lwc ?

Server'a towny plugini yüklenmiştir. Kendi şehirlerinizi oluşturabilir ve ya başkalarinin şehirlerine katilabilirsiniz. Komutlarin tümü için /town ?

Ayrıca server'a ekonomi plugini yüklenmiştir. Komutlarin tümü için /money ?

Ekonomi ve towny ile bağlantili olarak shop plugini gelmiştir. Komutlarin tümü için /shop ?

Serverda PVP açıktır ancak siz belirleyebilirsiniz. /pvp on yazarsaniz pvpyi açarsınız ve başkalari size vurabilirler. /pvp off yaparsanız kimse size vuramaz , ancak siz pvpsi açık olanlara vurabilirsiniz.

Server daki genel komutlar ;

/sethome Bulundugunuz konumu eviniz olarak ayarlar.
    /home Evinize ışınlar.
    /location bulundugunuz yerin kordinatlarini gösterir.
    /msg [Player] [Message] özel mesaj atar. ( /tell komutu ile de gerceklestirilebilir )
    /who online olanlarin ismini gösterir. ( /online komutuda ayni islevi görüyor )
    /komutlar Server içerisindeki komutlarin listesini yazar.
    /lwc ? Sandik komutlarini gösterir.
    /town ? Towny ile ilgili komutlari gösterir.
    /money ? Ekonomi plugini ile ilgili komutlari gösterir.
    /shop ? Shop plugini ile ilgili komutlari gösterir.
    /pvp on - /pvp off Pvp durumunuzu belirler.
    /tc Townun kendi chat kanali. Lütfen spam yapmamak için bunu ve pm yolunu kullanın.
    Bu komutlarin dışında adminlere özel ve grief'e karşı bir çok komut bulunuyor. Bunları da oyun içinde zamanla göreceksiniz.(Umarım görmemiz gerekmez. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 4 Nisan 2011; 1:43:50 >

• Role Play sunucumuz bir aksaklık çıkmazsa 2-3 gün içinde açılıyor.Plugin yükleme işinde bilgili arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
  • Zamanım olursa bir ara deneyeceğim bu oyunu güzel birşeye benziyor
  • Force update tiklemediğim halde update ediyor bu napıcam bilen varmı
  • Outdated sorununu nasıl çözeceğiz ? 1.3 indirdim ama olmuyor.
  • Server a ne oldu açılmıyor şimdi bende.
  • outdated hatası alanlar;
    başlat
    çalıştır
    %appdata%

klosörüne çıkartsınlar.
  • Benim sorunun cevabını bilen yok galba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Benim sorunun cevabını bilen yok galba.

Hocam hic yaşamadık ki oyle bir sorun. :S

Bilen vardır belki başına gelen falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodpersky 32

outdated hatası alanlar;
    başlat
    çalıştır
    %appdata%

klosörüne çıkartsınlar.

dediğini yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KubilayE

quote:

Orijinalden alıntı: Nodpersky 32

outdated hatası alanlar;
    başlat
    çalıştır
    %appdata%

klosörüne çıkartsınlar.

dediğini yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum

Force update kismindaki tiki kaldirdiniz mi? Kaldirip butun hepsini tekrardan yapin :)

zaten kalkıktı ama bir daha yaptım yine olmadı birde benim versiyon 1.4 acaba ondanmı ?

• 1.4 olanlar 1.3 patch indirsin demiştim :)
    http://www.konudisimc.co.cc/.minecraft.rar indirip %appdata%/roaming klasörüne cikartin :)
  • quote:

1.4 olanlar 1.3 patch indirsin demiştim :)
    http://www.konudisimc.co.cc/.minecraft.rar indirip %appdata%/roaming klasörüne cikartin :)

Bide ben deniyim belki olur bu sefer
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.