Şimdi Ara

Minecraft (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
3
Favori
78.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Almin

1.4 olanlar 1.3 patch indirsin demiştim :)
    http://www.konudisimc.co.cc/.minecraft.rar indirip %appdata%/roaming klasörüne cikartin :)

roaming klasörü yok kendim açtım fakat roaming klasörüne attıgımız mc yi nasıl çalıştıracaz .. appdata ya kendi indiriyor direk appdataya attım o zaman da
    java.Lang.Null.PointerException hatası veriyor
  • 1.3 minimap varmı acaba?varsa nasıl kurabilirim?.(sp ve mpde çalışan farketmez)
  • ilk sayfada anlatılan gibi hamachiden server kurdum, ama herhangi birşey kıramıyorum, kırıyorum lag giriyor, sonra krıdığım şey tekrar geliyor?
  • yok mu yav bi ip atacak adam
  • servera bağlanamıyorum ip yanlış sanırım pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

ilk sayfada anlatılan gibi hamachiden server kurdum, ama herhangi birşey kıramıyorum, kırıyorum lag giriyor, sonra krıdığım şey tekrar geliyor?

Spawn noktasına yakınsa kırılmaz.Ayrıca aynı ağda değilsen bu internetle inanılmaz bir lag oluyor.
  • tolgq 123 hamachi gelcek varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

ilk sayfada anlatılan gibi hamachiden server kurdum, ama herhangi birşey kıramıyorum, kırıyorum lag giriyor, sonra krıdığım şey tekrar geliyor?

Spawn noktasına yakınsa kırılmaz.Ayrıca aynı ağda değilsen bu internetle inanılmaz bir lag oluyor.

Tek basıma denedim
  • herhalde kırılmaması da spawn noktasına yakın olmam, kırıyorum lag giriyor geri geliyor o blok.Ben orada bi çukura düştüm nasıl çıakcağım peki kırlmıyorsa?Birde orayı kazarken altında böyle demirden kafes ve parlayan birşey gördüm sanki nedir o?
  • quote:

herhalde kırılmaması da spawn noktasına yakın olmam, kırıyorum lag giriyor geri geliyor o blok.Ben orada bi çukura düştüm nasıl çıakcağım peki kırlmıyorsa?Birde orayı kazarken altında böyle demirden kafes ve parlayan birşey gördüm sanki nedir o?

dungeona gelmişsin sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

herhalde kırılmaması da spawn noktasına yakın olmam, kırıyorum lag giriyor geri geliyor o blok.Ben orada bi çukura düştüm nasıl çıakcağım peki kırlmıyorsa?Birde orayı kazarken altında böyle demirden kafes ve parlayan birşey gördüm sanki nedir o?

dungeona gelmişsin sen

tam doğduğum yerin orada :) peki nasıl çıkacağım o çukurdan kazılmıyorsa ?Serverı yeniden nasıl başlatırım?
    Birde sp da oynarken dağı deliyordum aşağılara inerek bir yeri kazdım baktım su akıyor üstüme bide garip bi müzik çalıyor tırstım kapadım o ne acaba?

• İp mi değişti yine neden girmiyor servera?
  • Server açılmıyor
  • ip beklemekten sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodpersky 32

1.3 minimap varmı acaba?varsa nasıl kurabilirim?.(sp ve mpde çalışan farketmez)

hala bulamadım serverden birinde vardı link vs verebilirmi acaba?
  • Düzelti oyun
  • arkadaşlar bu town olayının mantığı ne nasıl yapılıyor. mesela bazı yerlere izin vermiyor kazmaya galiba bu town dan dolayı sınır filan mı belirliyoruz da yabancılar kazamıyor?
  • IP alıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

ip beklemekten sıkıldım

quote:

Orijinalden alıntı: hellsgate

IP alıyım.

Oyundaki nicklerinizi yazmazsanız sizi white liste ekleyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

ip beklemekten sıkıldım

quote:

Orijinalden alıntı: hellsgate

IP alıyım.

Oyundaki nicklerinizi yazmazsanız sizi white liste ekleyemeyiz.

hellsgate
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.