roaming klasörü yok kendim açtım fakat roaming klasörüne attıgımız mc yi nasıl çalıştıracaz .. appdata ya kendi indiriyor direk appdataya attım o zaman da java.Lang.Null.PointerException hatası veriyor
1.3 minimap varmı acaba?varsa nasıl kurabilirim?.(sp ve mpde çalışan farketmez)
ilk sayfada anlatılan gibi hamachiden server kurdum, ama herhangi birşey kıramıyorum, kırıyorum lag giriyor, sonra krıdığım şey tekrar geliyor?
yok mu yav bi ip atacak adam
servera bağlanamıyorum ip yanlış sanırım pm lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
ilk sayfada anlatılan gibi hamachiden server kurdum, ama herhangi birşey kıramıyorum, kırıyorum lag giriyor, sonra krıdığım şey tekrar geliyor?
Spawn noktasına yakınsa kırılmaz.Ayrıca aynı ağda değilsen bu internetle inanılmaz bir lag oluyor.
tolgq 123 hamachi gelcek varsa
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
quote:
Spawn noktasına yakınsa kırılmaz.Ayrıca aynı ağda değilsen bu internetle inanılmaz bir lag oluyor.
Tek basıma denedim
herhalde kırılmaması da spawn noktasına yakın olmam, kırıyorum lag giriyor geri geliyor o blok.Ben orada bi çukura düştüm nasıl çıakcağım peki kırlmıyorsa?Birde orayı kazarken altında böyle demirden kafes ve parlayan birşey gördüm sanki nedir o?
quote:
herhalde kırılmaması da spawn noktasına yakın olmam, kırıyorum lag giriyor geri geliyor o blok.Ben orada bi çukura düştüm nasıl çıakcağım peki kırlmıyorsa?Birde orayı kazarken altında böyle demirden kafes ve parlayan birşey gördüm sanki nedir o?
dungeona gelmişsin sen
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
quote:
dungeona gelmişsin sen
tam doğduğum yerin orada :) peki nasıl çıkacağım o çukurdan kazılmıyorsa ?Serverı yeniden nasıl başlatırım? Birde sp da oynarken dağı deliyordum aşağılara inerek bir yeri kazdım baktım su akıyor üstüme bide garip bi müzik çalıyor tırstım kapadım o ne acaba?
İp mi değişti yine neden girmiyor servera?
Server açılmıyor
ip beklemekten sıkıldım
quote:
Orijinalden alıntı: Nodpersky 32
1.3 minimap varmı acaba?varsa nasıl kurabilirim?.(sp ve mpde çalışan farketmez)
hala bulamadım serverden birinde vardı link vs verebilirmi acaba?
Düzelti oyun
arkadaşlar bu town olayının mantığı ne nasıl yapılıyor. mesela bazı yerlere izin vermiyor kazmaya galiba bu town dan dolayı sınır filan mı belirliyoruz da yabancılar kazamıyor?
IP alıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: med_cezir197
ip beklemekten sıkıldım
quote:
Orijinalden alıntı: hellsgate
IP alıyım.
Oyundaki nicklerinizi yazmazsanız sizi white liste ekleyemeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: l3bron
quote:
Orijinalden alıntı: med_cezir197
ip beklemekten sıkıldım
quote:
Orijinalden alıntı: hellsgate
IP alıyım.
Oyundaki nicklerinizi yazmazsanız sizi white liste ekleyemeyiz.