Şimdi Ara

Minecraft (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
3
Favori
78.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresf -- 5 Nisan 2011; 17:47:40 >
  • PM atamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodpersky 32

quote:

1.3 minimap varmı acaba?varsa nasıl kurabilirim?.(sp ve mpde çalışan farketmez)

hala bulamadım serverden birinde vardı link vs verebilirmi acaba?

oyundaki admin pm atıcam dedi 15dk ya unuttu sanırsam.neyse burdan hatırlatiyim.
  • Pm atabilir misin Almin ? Profilini göremiyorum da.
  • arkadaşlar biri bana ip yi verebilir mi ? almin ve lebrona pm attım ip yok

bide arkadaşla hamachiden kurmaya çalıştık birimiz girince diğerimizi atıyor. var mı bilen çözümünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıldag -- 5 Nisan 2011; 18:39:54 >
  • Bende Almine pm atamıyorum biri bana pm ile ip verebilir mi ?
  • 2 sandık , 2 dispanser kilitledik diye 2 saat ban yedik işe bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan*

Bende Almine pm atamıyorum biri bana pm ile ip verebilir mi ?

Almine Pm atabilmen için profilini görmen gerekmiyor mu ki ? Ayrıca ip yi sana biri versede almin'e oyun içindeki nickinle birlikte pm atmadığın sürece oyuna giremezsin.

PMhttp://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemId=678528

quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R-Superstar

2 sandık , 2 dispanser kilitledik diye 2 saat ban yedik işe bak.

Size kim bana attı bilmiyorum ama Tomrader olarak varsayıyorum . Öncelikle konuyuda tam bilmiyorum ama sanırım kilitlediğiniz sandıkların içleri doluydu ve bir town'a aitti ki siz kilitledikten sonra birde içlerini boşaltmışsınız sanırım . ( Yanlış olabilir . ) -- Her ne şekilde olursa olsun size ait olmayan sandıkları kilitlememeniz gerektiği biliyor olmalısınız. Sonuçta bir başkasının eşyasını kullanılmaz hale getiriyorsunuz. ( Griefing + stealing ... ) Bunun ceza sebebi olduğunu konuda daha önce yazdım ...

Eminim banlayan admininde mantıklı bir açıklaması vardır. Konuyu takip ediyorsa cevap yazacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 5 Nisan 2011; 22:18:50 >

• quote:

Bende ban yedim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orijinalden alıntı: Kağan*

Bende Almine pm atamıyorum biri bana pm ile ip verebilir mi ?

Almine Pm atabilmen için profilini görmen gerekmiyor mu ki ? Ayrıca ip yi sana biri versede almin'e oyun içindeki nickinle birlikte pm atmadığın sürece oyuna giremezsin.

PMhttp://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemId=678528

quote:

Size kim bana attı bilmiyorum ama Tomrader olarak varsayıyorum . Öncelikle konuyuda tam bilmiyorum ama sanırım kilitlediğiniz sandıkların içleri doluydu ve bir town'a aitti ki siz kilitledikten sonra birde içlerini boşaltmışsınız sanırım . ( Yanlış olabilir . ) -- Her ne şekilde olursa olsun size ait olmayan sandıkları kilitlememeniz gerektiği biliyor olmalısınız. Sonuçta bir başkasının eşyasını kullanılmaz hale getiriyorsunuz. ( Griefing + stealing ... ) Bunun ceza sebebi olduğunu konuda daha önce yazdım ...

Eminim banlayan admininde mantıklı bir açıklaması vardır. Konuyu takip ediyorsa cevap yazacaktır.

İçleri doluydu fakat içinden bir şey alınmıyordu içine boşaltılıyordu gereksizler.Ayrıca içinden bir şey almadım.Griefing in yasak olduğunu zaten biliyorum.Bir de kullanılmayan iki dispanser kilitledim diye, ki söyleseydi kırar verirdim.2. kilitlediğim sandıkta arkadaşındı oda rahatsız olmadı bundan (şikayet bile etmedi) ama admin arkadaş kendi kafasına göre takılıyor.Açığımızı arıyor.
    Neyse açılsada girsek.

• Güzel birşeye benziyor yarın akşam başlarım heralde.Peki multiplayerdada ilk gece falan var mı
  • quote:

İçleri doluydu fakat içinden bir şey alınmıyordu içine boşaltılıyordu gereksizler.Ayrıca içinden bir şey almadım.Griefing in yasak olduğunu zaten biliyorum.Bir de kullanılmayan iki dispanser kilitledim diye, ki söyleseydi kırar verirdim.2. kilitlediğim sandıkta arkadaşındı oda rahatsız olmadı bundan (şikayet bile etmedi) ama admin arkadaş kendi kafasına göre takılıyor.Açığımızı arıyor.
    Neyse açılsada girsek.

Banlanma sebebiniz insanlarin evlerine izimsiz girip , sandiklarini bosaltip kilitlemeniz... Almin ve Tomrader'dan aldığım bilgiler böyle. 2 admininde size garezi olduğunu ya da sizin açıklarınızı aradıklarını sanmıyorum . Belli haketmişsiniz. Banınız saat 11'de açılacaktır.

Funeraldawn'a gelince arenadan çaldığı çok yüksek miktardaki altinlar yüzünden banlandığı yazıyor.

• Beyler oyunu nerden edinebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Neyse açılsada girsek.

Banlanma sebebiniz insanlarin evlerine izimsiz girip , sandiklarini bosaltip kilitlemeniz... Almin ve Tomrader'dan aldığım bilgiler böyle. 2 admininde size garezi olduğunu ya da sizin açıklarınızı aradıklarını sanmıyorum . Belli haketmişsiniz. Banınız saat 11'de açılacaktır.

Funeraldawn'a gelince arenadan çaldığı çok yüksek miktardaki altinlar yüzünden banlandığı yazıyor.

Altın ve Elmas

• arkadaşlar sp oynuyorum garip sesler çıkmaya başladı, rhatsız edici bir ses, red stonedan falan mı geliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

arkadaşlar sp oynuyorum garip sesler çıkmaya başladı, rhatsız edici bir ses, red stonedan falan mı geliyor acaba?

Zombi sesi olabilir
  • quote:

arkadaşlar sp oynuyorum garip sesler çıkmaya başladı, rhatsız edici bir ses, red stonedan falan mı geliyor acaba?

Höğğğğğ gibi bi ses mi
  • quote:

Slime olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

1.3 minimap varmı acaba?varsa nasıl kurabilirim?.(sp ve mpde çalışan farketmez)

hala bulamadım serverden birinde vardı link vs verebilirmi acaba?

oyundaki admin pm atıcam dedi 15dk ya unuttu sanırsam.neyse burdan hatırlatiyim.

adminin forumdaki ismi ney ben pm atimde hatırlatim:)
    bi kaç tane buldum minimap nick kısmından sonra menüye girmeden atıyo direk.
  • Ip adresi hergün değişiyor mu? Serverda mı sorun var?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.