Şimdi Ara

Minecraft (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
3
Favori
78.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: NoN3 zaten time.windows.com yazıyomuş orda yinede sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHXS -- 2 Nisan 2011; 22:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Creeper'lar seni gördüğünde tehlikeliler. Normalde hep bağlandığım oyuna 1 hafta sonra hata alarak döndüm.

Connection Lost
    Internal Exception: java.io.IOException: bad packet id82

Hatayı internetten araştırdım biraz. Başlat çubuğundaki saat yerinden yani ekranın sağ alt köşesindeki saatte internet saati seçeneği varmış. Ordaki boşluğu "time.windows.com" yapıp güncelleştirin falan yazıyor. Ben denedim olmadı ama hata alanlar bir denesin. Belki onlara yardımı dokunabilir.
    Başka bir çözüm bilen varsa yardımı olsun lütfen

denedim olmadı of :S
    javayı update yapıyorum şimdi belki ilgisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 2 Nisan 2011; 21:42:30 >

• server açma işi nasıl oluyor sizin servera giremeyen arkadaşlarla birlikte oynarız belki.
  • Farklı bir server açıp denedik. Bu "Connection Lost Internal Exception: java.io.IOException: bad packet id82 " hatası tamamen sunucudan kaynaklanıyo. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Adamlar tam kuramamış desem daha önce giren olmuş. Serverı açarken bir ayar falan değiştirdiler herhalde. Ya da saatlerimiz falan uymuyor bir şekilde. Hata onlarda kısacası bizde bir şey yok. Ben çok rahat girdim başka servera :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Farklı bir server açıp denedik. Bu "Connection Lost Internal Exception: java.io.IOException: bad packet id82 " hatası tamamen sunucudan kaynaklanıyo. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Adamlar tam kuramamış desem daha önce giren olmuş. Serverı açarken bir ayar falan değiştirdiler herhalde. Ya da saatlerimiz falan uymuyor bir şekilde. Hata onlarda kısacası bizde bir şey yok. Ben çok rahat girdim başka servera :)

hangi servera girdiniz beni de alın :) Yabancı server falansa nasıl kurulduğunu anlatın biz kuralım aramızda oynarız, çok fazla kişi olmadan kimse kimsenin binalarına zarar vermez yada eşyalraını çalmaz zaten
  • Bugün hiç iyi geçmedi. 2 saatlik oyun boşa gitti.
  • benim indirdiğim bir önceki sayfada Arcatera nın verdiği link.Sizinkini upload edebilir misiniz?Belki düzelir öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almin

Upload ediyorum suanda :)

teşekkürler bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almin

İndirip %appdata%/roaming klasörü içine çıkarın :)
    http://hotfile.com/dl/113091067/86ffce1/.minecraft.rar.html

eski launcherdan mı açacağız?öyle yaptım yine girmiyor servera, klasörün içnide de launcher göremedim.
  • almin'in yardımları sonunda girmeyi başardım teşekkürler almin :)
  • Failed to connect the server
    java.lang.NullPointerException

hatası bu seferde :S:S
  • Beyler server kapalı zaaaa
  • Tek başıma oynuyorumda. Hava kararınca ev yaptım kendime üstünü kapatmıyorum aydınlık olsun diye. Nasıl olsa görmüyorlar. Peki gece bitene kadar ne yapacağız ? Bekleyecekmiyiz? Bekliyorum dört duvar arasında sıkıldım gündüz olmadı
  • 1.4 e geçmeyecekmisiniz?
  • Merhaba arkadaşlar bende servera katılmak istiyorum IP nedir(tabi server açıksa)
  • Role play game haritası için yaklaşık 2-3 saat uğraştık ve güzel bir map ortaya çıkarttık.Geriye sadece mod yüklemek kaldı. Mod yükleme konusunda yardım etmek isteyenler PM atabilir. : )
  • Hangi server yada hamachi ilemi oynuyorsunuz ?
  • Rp tam olarak ne oluyor anlatabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Beyler server kapalı zaaaa

LoL , İlk posta yazdım gece yarısına kadar açık diye. Yorumu yazdıgın saate bakar mısın

@med_cezir197

1.4 e geçebilmemiz için pluginlerin 1,4'e göre uyarlanması gerek ki buda zaman alan birşey. Zaten 1.4 ile gelen uptade'e öyle ahış şahım bir şey yok oynayışı etkileyen . Yani 1,3 ile devam edeceğiz

@KubilayE

Son sayfaları biraz kontrol edin , almin bir postunda yazmıştı ip yi sanırım .

• @1 Hit u DowN Anlatırmısın nasıl girdin ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.