Şimdi Ara

Minecraft (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
3
Favori
78.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler v1.3 versiyonunu indiriyorum sabahtan beri, sürekli kendini 1.4'e tamamlıyor, bu yüzden outdated server hatasını alıyorum, sağlam bir launcheri olan pm atabilir mi bana?3 gündür başlayamadım gitti oyuna
  • severa girilmiyor
  • Ben de giremiyorum servera outdated hatası alıyorum hep 1.3 launcher linkini tekrar pm ile atarbilir mi birisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almin

Force update kısmındaki tiki kaldiriyormusunuz?

Evet, kaldırıyorum, ancak 0 dan bile indirsem kendisini 1.4'e tamamlıyor, sizde sağlam bir launcher varsa pm atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almin

Force update kısmındaki tiki kaldiriyormusunuz?

Evet, kaldırıyorum, ancak 0 dan bile indirsem kendisini 1.4'e tamamlıyor, sizde sağlam bir launcher varsa pm atarmısınız?
  • White list yüzünden giremiyorum oyuna. Ekleme yapmıyor musunuz? nick olarak artsn kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 1 Nisan 2011; 22:57:07 >
  • connection time out o listeye eklenmediğim için mi oluyor acaba?
  • Vay be DH de Minecraft oynayanlar varmış.

Arkadaşlar bende oyunu oynamaktayım.Sv açılınca aranıza gelebilirim.Üye kabul edersiniz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyond Birthday

quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R-Superstar

quote:

Orijinalden alıntı: Beyond Birthday

1.4 güncellemesi geldi. Çevirebilecek var mı ?

Minecraft’s latest update just came out! The main feature everyone is talking about are the new tamable wolves, but there’s actually quite a few new features including:

• Sleeping in a bed now resets your spawn position
    • Added cookies (we’ll be updating the crafting recipes for this asap)
    • There’s a new framework for Acheivements and keeping track of stats and things
    • Holding shift while climbing will hang on to the ladder
    • Spiders will no longer ruin crops which is super handy

Log in and get to work on finding those wolves!

Herhalde kurtlar oyuna eklenmiş.Bu kurtları evcilleştirebiliyorsun.

• Yatakta uyuyunca spawn noktanız resetleniyor.
    • Kurabiyeler eklenmiş (Craft tarifleri güncellenecekmiş.)
    • Achievements (bi bakımdan ödül) ler için, stats lar için yeni bir şey eklenmiş.
    • Merdivendeyken (duvara konulan) shift e basınca artık merdivende asılı kalabiliyorsun.
    • Örümcekler artık tarlanızı mahfetmeyecekmiş.

Bende demin update yaptım kurtları aramaya başlıyorum. :D

Ben bayağı gezdim bulamadım. Kurtları evcilleştirdiğiniz zaman bir şeye saldırdığınızda o da saldırıyor galiba.

Uptade ile gelen yenilikleri, arrnek adlı arkadaşım blog'unda yazmış.İncelemeye değer şeyler var ayrıca
    http://world-6.blogspot.com/2011/04/minecraft-beta-14-guncellemesi-yaynland.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prоwler -- 2 Nisan 2011; 1:56:28 >

• Ne zaman açılcak server? Sabahları kaçta açıyosunuz?
  • yav ip ne 1.3 indirdim ip yok
  • Şuan server açık değil sabahları açılmıyor sanırsam.
  • arkadaşlar benden başka connection refused hatası alan var mı?
  • 1.4 versiyonu indirmek isteyenler aşşağıdaki linkten indirebilir ( en son çıkan minecraft versiyonudur ).

http://www.m-e-gaupload.com/?d=2LV7XAPS

not: aradaki tikleri kaldırın.

Launcher için link

http://www.mediafire.com/?d6myseh2i8i8cig

Yapmanız gereken bilgisayarım'ı açın oradan adres satırına %appdata% yazın ve rar dosyasının için'de ki .minecraft adlı dosyayı oraya çıkartın ardın'dan pencereyi kapayın ve masaüstüne attığınız launcher'dan oyuna girin herhangi bir kullanıcı adı ve şifre yazın ve play offline seçin multiplayer oynamak için multiplayer seçeneğini seçip ip'yi girin orjinal serverlara girmeye çalışmayın girmez. Single için'de singleplayer seçeneğini seçin ve oynamaya başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lento -- 2 Nisan 2011; 12:29:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

arkadaşlar benden başka connection refused hatası alan var mı?

Ben de durum böyle...
  • Connection Lost Internal exception: java.ioIOException: Bad packet id 82 diye bir hata veriyo server'a girerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

arkadaşlar benden başka connection refused hatası alan var mı?

Ben de durum böyle...

neden böyle oluyor acaba ya :S
  • Server baglantisi yine koptu almin bi baksana servera abinmi kapatti yine :D
  • Ben de town kurmak istiyorum ama arkadaşlar almini beklemen gerekiyor dediler. O da yok sanırım şu anda oyunda bekliyorum.

Edit: Server yine kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 2 Nisan 2011; 13:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Ben de town kurmak istiyorum ama arkadaşlar almini beklemen gerekiyor dediler. O da yok sanırım şu anda oyunda bekliyorum.

Suan servera girebiliyomusun?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.