Şimdi Ara

Min-itx sistem guzelmidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CPU = Intel Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
    Anakart = MSI H81I Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz VGA&DVI&HDMI mini ITX Anakart
    Ram = Kingston 8GB Hyperx Fury DDR3 1600MHz CL10 White PC Ram t( tek modül olmasının sebebi ileride bir adet 8 gb daha alacağım.)
    HDD = Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    GPU = MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
    Kasa = CORSAIR OBSİDİAN SERİSİ 250D Mini-ITX TOWER SİYAH KASA
    PSU = CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
    Monitör = ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    =3.518,34 TL
    Aklımdaki sistem budur sizce nasıl olmus +ları -leri nedir, O.C yapılmıyacak ve GTX970 e 1000 küsür vermek ıstemıyorum GTX960 ısteklerımı karsılıyor.
    Şimdiden teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: rommero33

Bu mesaj silindi.
    mini-itx olarak onerınız varsa mutlu olurum yoksa, bu sistemi alıyorum
  • I5 4590
    Gigabyte H97N-WIFI Mini Itx Anakart
    Corsair Low Profile 8Gb Ram
    Gigabyte Gtx 960
    Corsair Obsidian 250D
    Corsair CX500M Psu (Moduler)
    Wd Caviar Blue 1Tb

Son olarak anakarti h97 almaniz daha iyi olacaktir ve psu modelini ise bilerek moduler yapiyorumki kasa zaten kucuk iceride birde kablo karisikligi olmasin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: embar22

mini-itx olarak onerınız varsa mutlu olurum yoksa, bu sistemi alıyorum

Alıntıları Göster
    rami cl9 yapabilirsin Cl9 cl10 dan daha performanslıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rommero33

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu da normal kasa

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    Cok guzel bir sistem fakat inventus ta moduler psu lar bulunmuyor, o yüzden herşeyi nerden aldıgınızı soylermisiniz ?
  • quote:

Cok guzel bir sistem fakat inventus ta moduler psu lar bulunmuyor, o yüzden herşeyi nerden aldıgınızı soylermisiniz ?
    cm elite 110 gibi bir kasa içerisine toplanırsa mini itx olur. eşşek gibi kasalara mini itx denmez. bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

cm elite 110 gibi bir kasa içerisine toplanırsa mini itx olur. eşşek gibi kasalara mini itx denmez. bence.

Kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum Corsair 250D kasası buyuk olabilir fakat bu büyüklüğü atx kasada olabilecek herşeyi kaldırabilmesi için var ve eğer şu fotografa bakarsan corsairin azıcık uzun olduğunu gorursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi embar22 -- 10 Mart 2015; 19:37:32 >

• quote:

Yazdigim butun parcalar inventus'da bulunuyor mobilde oldugum icin detayli olarak yardimci olamiyorum kusura bakmayin
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Herşeyi buldum zaten çok teşekkür ederim fakat gigabyte yerine galax ekran kartı kullanmayı düşünüyorum zaten o kasaya GTX 980 bile sığıyor o yüzden kırpılmış gigabyte yerine galax aldım. bir de bu ay dolar düşerse sıvı cpu soğutma almayı düşünüyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

Kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum Corsair 250D kasası buyuk olabilir fakat bu büyüklüğü atx kasada olabilecek herşeyi kaldırabilmesi için var ve eğer şu fotografa bakarsan corsairin azıcık uzun olduğunu gorursun.

bahsettiğim kasa elite 110, senin alıntın elite 130 ya da 120.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 10 Mart 2015; 20:00:42 >

• H81 anakartı bende aldım idareten ama çok ısınıyor aklınızda bulunsun
  • quote:

Herşeyi buldum zaten çok teşekkür ederim fakat gigabyte yerine galax ekran kartı kullanmayı düşünüyorum zaten o kasaya GTX 980 bile sığıyor o yüzden kırpılmış gigabyte yerine galax aldım. bir de bu ay dolar düşerse sıvı cpu soğutma almayı düşünüyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ben tesekkur ederim
  • quote:

Sistemin son hali nedir?
  • Budur doların düşmesi yakın olursa monitörü 23" yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Budur doların düşmesi yakın olursa monitörü 23" yapmayı düşünüyorum
    toplamı = 3603,43TL oluyor gözükmemiş fotografta
  • embar22 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim
  • H97M-g43 mini itx mi oldu, hıyar?
    Bu bütçeye gtx 960lı sistem toplanmaz.
    Bilen birine danış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altıpatlar -- 10 Mart 2015; 23:23:29 >
  • embar22 E kullanıcısına yanıt
    ben de benzer sistem toplayacağım ama daha uygun fiyatlı içinde wifi modem olan anakart bulamıyorum!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.