Şimdi Ara

mimikleri sürekli açık birine verebileceğiniz tavsiyeler? (gerekirse eğitim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kendimi bildim bileli mimiklerim sürekli açık.. uzuntum, hüznüm, kederim, sevincim, heyecanim olduğu gibi yüzüme yansıyor. Aileden gelen genetik bir durum. Son 2-3 yıldır mimiklerimi yonetebildigimi fark ettim.. o gunden beri günlük hayatta sürekli kullanıyorum ve bu konuda eğitim almamama rağmen mimik konusunda ornek aldigim Leonardo DiCaprio ve Kivanc Tatlitug var.. hem oyunculuk; oyunculuktan daha fazla mimiklerini nasıl kullanıyor olduklarına ilgim olduğu icin benim icin onemli olan 2 rol model bu iki aktör.

Sevindigimde gözlerimin icinin gulmesii ve parildamasi; üzüldüğümde cook rahat bir sekilde apaçık belli olan üzüntü ifadesi; heyecanlandigimda etkisi gözlerime gecebilecek kadar heyecan ifadesi ve bunun gibi bir çok duyguyu ister istemez yüzümde ifadesini alıyor

Elbette çok çalısmam lazim; gerekirse mimikler icin ders de almak istiyorum.. bana mimik ve jestleri etkili bir sekilde kullanabileceğim tavsiyeleri içeren ustaların elinden cikmis bir kitap önerebilir misiniz?

biraz zor bir durum onu belirtmek istiyorum.. özellikle her düşüncenin yüzünden okunuyor olusu kontrol edemezseniz zorluyor sizi..

herkese teşekkür eder; milletimiz icin herseyin hayırlı olmasını dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 31 Mart 2019; 19:13:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.