Şimdi Ara

mimarlık icin ktü mü izü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabahattin zaim; eve yakın, kampus kazandığım ozellerin icinde en duzgunu fakat okul yeni daha 3 yıllık bir bölüm.

ktü zaten malum herkesçe biliniyor. tek eksigi ben istanbuldayım, her vakit uçak olsada en fazla 2-3 ayda bir istanbula gelebilecegim. yani hic evden uzak kalmadıgım icin mesafe, alışamama korkusu var..

bana yakın oldugu icin izü mü yoksa her seyi göze alıp ktü mü?

birde bu okulların altına açıkta kalmamak icin hangi mim. yazayım?

izü & ktü
    http://strawpoll.me/2091141

• bence istanbuldakini yaz hem evine yakın olursun hemde kendini daha çok geliştirme şansın var üniversitenin olanakları iyi ise pek fark olduğunuda düşünmüyorum iki üni arasında maceraya atılma bence
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    okulları karşılaştırdım

izü 209 öğrencisi, 29 akademisyeni, 8 klubü var.

ktü 50 bin öğrencisi, 2129 akademisyeni, 71 klübü var.

sanki izüde okusam üniversiteye değilde dershaneye gidip mimar olarak mezun olacakmışım gibi geliyor

edit: 209 öğrenci 960 çıkmış bu seneki yeni kontenjanla (okul gelişecekte ne zaman..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai. -- 11 Temmuz 2014; 18:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh.tambılır

okulları karşılaştırdım

sanki izüde okusam üniversiteye değilde dershaneye gidip mimar olarak mezun olacakmışım gibi geliyor

hocam o zaman ktüye git ben bu kadar fark olduğunu bilmiyordum hatta kesinlikle ktuye git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Orijinalden alıntı: dh.tambılır

okulları karşılaştırdım

hocam o zaman ktüye git ben bu kadar fark olduğunu bilmiyordum hatta kesinlikle ktuye git

işte fark çok fazla olduğu için ktü yü her anlamda önde, sırf yakın diye izü ye gitmek emeklerimi heba etmek gibi
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.