Şimdi Ara

Mimarlık DGS ile Ders Muafiyetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dikey geçiş ile mimarlığa geçildiğinde hangi üniversiteler muafiyet konusunda daha avantajlı. bazı üniversiteler sadece yök derslerini muaf ederken bazı üniversiteler 25 derse kadar muaf edebiliyor . tamam ders ismi ders içeriği kredisi de önemli ama bazıları biraz kıllık yapıyor duyumları var :)

• Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sana 2 sene de mezun olabileceğin iddaasında bulunan üniversiteleri hemen ele. En büyük yalan. Muafiyet okuldan okula değişiyor mesela kimi okulda paket program yapmışlar adamlar DGS'den gelen öğrenciye fix muafiyetler veriyor. Ben bu sene Avrasya Üniversitesi'ne girdim. 2007 mezunuyum yüksekokuldan ve toplamda 20 dersten muaf oldum. okul ise yaz okulunda alacağımız projeler ile kalmadığımız sürece 3 sene de bitiyor. son seneye sadece projeler kalıyor. Şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Öncelikle sana 2 sene de mezun olabileceğin iddaasında bulunan üniversiteleri hemen ele. En büyük yalan. Muafiyet okuldan okula değişiyor mesela kimi okulda paket program yapmışlar adamlar DGS'den gelen öğrenciye fix muafiyetler veriyor. Ben bu sene Avrasya Üniversitesi'ne girdim. 2007 mezunuyum yüksekokuldan ve toplamda 20 dersten muaf oldum. okul ise yaz okulunda alacağımız projeler ile kalmadığımız sürece 3 sene de bitiyor. son seneye sadece projeler kalıyor. Şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar.

ders geçme sistemleriniz nasıl devam zorunluluğu var mı cok sıkıntı oluyor mu devam şartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

ders geçme sistemleriniz nasıl devam zorunluluğu var mı cok sıkıntı oluyor mu devam şartı

Geçme sistemi çan eğrisine göre.. Bunun haricinde devam zorunluluğu hocaya göre değişiyor ama okulun belirlemiş olduğu devamsızlık hakkı teorik derslerde %30, uygulamalı derslerde %20..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulsarasi ticaret dgs ogrencisiyim
    Aklın varsa DGS yapmazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Sa hangi myo dan mezun olduktan sonra geçiş yaptınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİ de kredisiz dersler??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.