Şimdi Ara

Miloş Krasiç Neden 11'de Oynamıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ediyorum. kuyt ve caner'den ne eksiği var bu adamın? monchengladbach ve beşiktaş maçında 75'te girdi oyuna birinde golün hazırlayıcısıydı , beşiktaş maçında da çektiği şut direkten döndü. 90 dakika oynasa neler neler yapacak demek ki. inşallah aykut hoca bu adamı da soğutmaz stoch gibi

• Kuyt olmasa ileride basamaz takım. İki pas hatası yapıyor diye tek yönlü bakmamak lazım. Krasic ise hazır değil tam olarak. Bunu kendiside biliyor. Zamanı gelince vazgeçilmez olacaktır. Sakatlığından sonra formunu toplamaya çalışıyor. İşin fiziksel boyutunu bilmeden o oynasın bu oynasın demeyin.
  • milos değilmi bu ya miloş nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

milos değilmi bu ya miloş nedir?

Cevap yazmak zorunda değilsiniz...
  • şu anda caner patlama yapmış durumda kullanabildiğimiz kadar kullanmak lazım adam çılgın atıyor valla

kuyt tekniği yetersiz olsada takımda lider rolünde sahada ve ileride top tutma konusunda çok başarılı ve o topu nereye göndereceğini iyi biliyor bazen hatalar yapıyor ama bir kez yapıyor ya atıyor yada attırıyor

sow ise bildiğin fotvet adamı ceza sahasında topla buluştur yeter ne yapacağı belli olmuyor

krasiç stoch neden oynamıyor sorusu güzel bir soru ama zaman lazım takım bir kaç maç üst üste iyi gitsin sonra belirli bir onbirde ısrar edilirse bu konuşulur şu anda takımda herkesin amacı sadece kazanmak nasıl olursa olsun gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Dirk Kuyt oynamasın arkadaş ya. Valla oynamasın billa oynamasın. Tek yaptığı koşmak.

Futboldan anliyorsun sanardim.
  • quote:

Dirk Kuyt oynamasın arkadaş ya. Valla oynamasın billa oynamasın. Tek yaptığı koşmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

quote:

sen ne diyosun ya? spiker de miloş diyodu kafama takıldı. asıl sen cevap vermek zorunda değilsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

quote:

sen ne diyosun ya? spiker de miloş diyodu kafama takıldı. asıl sen cevap vermek zorunda değilsin.

Galatasaraylıların fenerbahçe bölümüne yazmasını sevmem ama bu sefer fenerbahçeli kardeşim adam soru sormuş kötü niyeti yok
    sorunun cevabına gelince miloş krasic o s harfinin üstünde şapka gibi bir şey var ondan öyle

• Kuyt ztn hiç öle çok yaratıcı çok süratli çok tehlikeli çok klas bi adam olmadı. Ama çok zeki bi futbolcu,bizde de kafası çok çalışmayan bolca 40 metreden orta yapmaya çalışan bolca top diken oyuncu olduğu için Kuyt her zaman oynar bu takımda.

Oynamayacaksa Caner oynamayacak. Adam bırak 1 maç iyi 1 maç kötü oynamayı, aynı maç içinde bile değişkenlik gösteriyo 10dk iyi 20 dk kötü oynuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Kuyt ztn hiç öle çok yaratıcı çok süratli çok tehlikeli çok klas bi adam olmadı. Ama çok zeki bi futbolcu,bizde de kafası çok çalışmayan bolca 40 metreden orta yapmaya çalışan bolca top diken oyuncu olduğu için Kuyt her zaman oynar bu takımda.

Oynamayacaksa Caner oynamayacak. Adam bırak 1 maç iyi 1 maç kötü oynamayı, aynı maç içinde bile değişkenlik gösteriyo 10dk iyi 20 dk kötü oynuyo

Bence Caner oynamalı, hele ki Stoch'un formsuz hali hiç çekilmezken Caner yırtıcılığı ve hırsı ile oynamayı hak ediyor.
  • krasiç transfer olmadan 1 gün önce bir film izlemiştim. başrolündeki adamın adı miloştu ve sırptı kendileri. o filmden çok etkilenmiştim. çok iğrenç bir filmdir kendileri. bazı arkadaşlar anlamıştır filmi. o filmden sonra bu adamı ne zaman izlesem aklıma o filmin iğrenç sahneleri geliyor. başroldeki adamada çok benziyor

bir süre daha oynamasın
  • sanırım bu yüzden

Sırp oyuncu Milos Krasic´in yapmış olduğu davranış ise teknik kadroyu mutlu etti.

Sırbistan milli takımından davet alan Sırp oyuncunun‚ teknik direktörüyle konuşarak "tam hazır olmadığı" gerekçesiyle izin aldığı‚ milli maç arasından sonra takıma daha çok faydalı olabilmek adına Samandıra´da kalmak istediğini belirttiği ortaya çıktı

kaynak:lig tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Kuyt ztn hiç öle çok yaratıcı çok süratli çok tehlikeli çok klas bi adam olmadı. Ama çok zeki bi futbolcu,bizde de kafası çok çalışmayan bolca 40 metreden orta yapmaya çalışan bolca top diken oyuncu olduğu için Kuyt her zaman oynar bu takımda.

Bence Caner oynamalı, hele ki Stoch'un formsuz hali hiç çekilmezken Caner yırtıcılığı ve hırsı ile oynamayı hak ediyor.

Stoch ztn çıldırtıyo o ayrı, insan bi ikiye bir yapar soldan bi topsuz koşuyla savunmanın arkasına koşu yapar kendini gösterir top ister, bi savunmayı üstine çekip araya pas atar fln...
    bizimki geçiyo çizgiye bekliyo ki top gelsin, topu aldığında ya içeri sürüp şut çekiyo ya soldan çizgiye inmeye çalışıyo eğer inebilirse bakmadan ölesine orta yapıyo...

Caner idare ediyo aslında ama Krasici hakkaten merak ediyorum 90 dk oynasa napacak ?

• quote:

quote:

quote:

Stoch ztn çıldırtıyo o ayrı, insan bi ikiye bir yapar soldan bi topsuz koşuyla savunmanın arkasına koşu yapar kendini gösterir top ister, bi savunmayı üstine çekip araya pas atar fln...
    bizimki geçiyo çizgiye bekliyo ki top gelsin, topu aldığında ya içeri sürüp şut çekiyo ya soldan çizgiye inmeye çalışıyo eğer inebilirse bakmadan ölesine orta yapıyo...

Caner idare ediyo aslında ama Krasici hakkaten merak ediyorum 90 dk oynasa napacak ?

Kumaşı belli dostum Krasiç'in yanıltacağını zannetmiyorum.
    Nasıl Meireles gösterdiyse kendini,sakatlığı geçince eminim tam kapasiteyle oynayacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kumaşı belli dostum Krasiç'in yanıltacağını zannetmiyorum.
    Nasıl Meireles gösterdiyse kendini,sakatlığı geçince eminim tam kapasiteyle oynayacaktır.

Yaaa arkadaş BJK maçı, oyun 3-0, Aykut hoca oyuna hala Selçuğu alıyo... recepi bu maçta almıycan 2-1 gerideyken maçı çevirsin diye mi alıcan ?, la koy Recepi son 15 dk çocuk derbi görsün, bi tane ara pası atar bi tane gol sıkıştırır belki ....

• quote:

Arada takır takır golleri saydırıyor, ileride basıyor, hücum presi falan yapıyor ama önemsiz tabi.

Konuya gelirsek. Krasic'te bir tez canlılık var nedense. Topu ayağına aldığında hiperaktif gibi aniden hareketleniyor, belki çok hızlı bir oyuncu olduğundan falandır bilemem ama biraz heyecan var gibi üzerinde. Atlattığında ve formuna kavuştuğunda + kendi mevkinde oynatıldığında ilk 11'in değişmezi olacaktır bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ourge

krasiç transfer olmadan 1 gün önce bir film izlemiştim. başrolündeki adamın adı miloştu ve sırptı kendileri. o filmden çok etkilenmiştim. çok iğrenç bir filmdir kendileri. bazı arkadaşlar anlamıştır filmi. o filmden sonra bu adamı ne zaman izlesem aklıma o filmin iğrenç sahneleri geliyor. başroldeki adamada çok benziyor

bir süre daha oynamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

quote:

krasiç transfer olmadan 1 gün önce bir film izlemiştim. başrolündeki adamın adı miloştu ve sırptı kendileri. o filmden çok etkilenmiştim. çok iğrenç bir filmdir kendileri. bazı arkadaşlar anlamıştır filmi. o filmden sonra bu adamı ne zaman izlesem aklıma o filmin iğrenç sahneleri geliyor. başroldeki adamada çok benziyor

bir süre daha oynamasın

abi fena ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

quote:

bir süre daha oynamasın

abi fena ya

filmi izlemesem krasiç sanardım bu adamı. bu arada bu film konusunu kapatalım. izlemeyenler de merak etmek gibi bir hata yapmasın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.