Şimdi Ara

Miloş Krasiç Neden 11'de Oynamıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam geçen sezon hiç maç oynamadı sakatlığı dolayısıyla sonra geçen maçlarda kendisini çıkarttı oyundan sakatlığı nuksedince diye
  • şuan formda bir caner var caneri kesmemesi lazım.Krasic 11 başlayacaksa kuytı keser ancak krasicin ne kadar defansa geleceği ne kadar gökhana yardım edeceği belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

şuan formda bir caner var caneri kesmemesi lazım.Krasic 11 başlayacaksa kuytı keser ancak krasicin ne kadar defansa geleceği ne kadar gökhana yardım edeceği belli değil

Kesinlikle.. Suan formda bi caner var, gercekten iyi de oynuyor. Her mac ustune koymaya devam edecektir, su raddede sirf Krasic'in isim ustunlugu yuzunden bu adami kesersen adam hakli yere kuser.. Bence Caner Sow Krasic ileri uclusu olusturmali, Alex'in yerini Kuyt'a verip Meireles'in sakatligi ciddiyse Cristian Mehmet Topal ortasahasi ile cikmali maca..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

merak ediyorum. kuyt ve caner'den ne eksiği var bu adamın? monchengladbach ve beşiktaş maçında 75'te girdi oyuna birinde golün hazırlayıcısıydı , beşiktaş maçında da çektiği şut direkten döndü. 90 dakika oynasa neler neler yapacak demek ki. inşallah aykut hoca bu adamı da soğutmaz stoch gibi

Maç eksiği var. Stoch yetersizse yeteri kadar da çalışmıyorsa gider kendi bileceği iş, Aykut Hoca çalışana hakkını verir. Krasic'te yeterli fizik durumuna ulaşınca formayı kapar.

Ayrıca biri Kuyt'a laf etmiş. Ya burda futboldan anlayan yok mu?
  • Şu sırp filmindeki Milos olayını pm'den atabilecek renktaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

Şu sırp filmindeki Milos olayını pm'den atabilecek renktaş var mı?

A Serbian Film diye arat. Her yerde var zaten . Çok güzel bir filmdir. Ancak bazı arkadaşların midesi dayanmayabilir. Konusu daha çok felsefik ve psikolojik öğeler taşır. Dümdüz izlerseniz sadece iğrenirsiniz veya bu ne lan diye kapatırsınız. Anlayarak izlemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

A Serbian Film diye arat. Her yerde var zaten . Çok güzel bir filmdir. Ancak bazı arkadaşların midesi dayanmayabilir. Konusu daha çok felsefik ve psikolojik öğeler taşır. Dümdüz izlerseniz sadece iğrenirsiniz veya bu ne lan diye kapatırsınız. Anlayarak izlemek lazım.

neresini anlıcen len malca bi film işte

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

neresini anlıcen len malca bi film işte

bence malca değil siyasi bir anlam taşıyor o film. işlenişi çok iğrenç olabilir ama bence öyle.

konuya gelecek olursak anca baroniyi keserek krasice yer acilabileceğini düşünüyorum. misalen kadro şu şekilde olabilir;

Miloş Krasiç Neden 11'de Oynamıyor ?

canerin formuna göre stoch ilave edilebilir.

• The Serbian Film'i izlemeyin,izletmeyin.Delice bir film.Hangi zekayla cekmisler sasiriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.