Şimdi Ara

MİLLİ TAKIM FORMASI ALMAK İSTİYORUM AMA ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar milli takım forması almayı planlıyorumhttp://shop.millitakim.com/ bu siteye girdim ve fiyatlara baktım sizler de bakabilirsiniz 29 YTL diyor formamıza ve resmi site bu.Kırıkkale'de yaşıyorum ve şehrin tek nike ürünleri satan mağazasına gittim...Fiyatı sordum daha elimize gelmedi ama tahminen 55 milyon civarı olur maç formaları da 97 milyona satarız gibi bişeyler söyledi.Kar payı desem resmi internet sitesi bile 30 milyona satıyor sizin bilginiz varmı forma fiyatları hakkında onu sormak istedim ve bu konuda söylemek istediklerimizi paylaşalım...

• Genelde forma fiyatları lisanslı ürünlerin uçuk oluyor. Ben Dünya 3.sü olduğumuz yıl forma aldığımda 90 ytl idi. indirimdeyken 65 e mi ne aldım. Şu an 95 civarı fln olur sanırım
  • ama diyorum ya resmi internet sitesinde 29 yazıyor bi yanlışlık var bu işte ama anlayamadım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: telly71

ama diyorum ya resmi internet sitesinde 29 yazıyor bi yanlışlık var bu işte ama anlayamadım :(

fake forma yollarlar 29 YTL'ye
  • yok hacı oyle de olmaz heralde ya fake make karıstırmayın ortalıgı
  • bende geçen sene almıştım 29 liraya nike mağzasından orjinal ama pek kullanışlı olmayan bi şeyden yapmışlar terletiyor koku yapıyor, kaşındırıyor tavsiye etmem.. alacaksan pahalı olandan al..
  • orda markasında OLGY yazıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedense formalarda NIKE logosu göremedim
  • Sahte bunlar.Bir de sitenin sol altına Globalsign logosu koymuşlar Normalde bu logoya tıkladığınızda sertifika bilgileri çıkar,ama tıklandığında sözde güvenlik politikasına yolunuz çıkıyor..Alma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.