Şimdi Ara

Milli Takım-Fatih Terim-Hakan Şükür!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli takım:2ay önce herşeyini kaybetmiş(karizmasını,ruhunu,umudunu bile) bi topluluktun sen hatta 3gün öncede öyleydin.Ama bugün değil maç başlamadan İstiklal Marşını okurken bile sen MİLLİ takımdın.bizlerin takımıydın.Dualarla geldin ama olmadı.Belki şans,belki çirkeflik,belki hakem,BELKİDE HAKETMEDİN ama olmadı.Canın SAĞOLSUN.DUALARIMIZ YİNE SENİNLE OLUCAK.

Fatih Terim:Görevi aldığı gün ''Gruptan çıkamazsak bizden,çıkarsak bizden öncekilerden olsun'' dedin.KARŞINDA EZİLENLERİ YİNE EZDİN! TAKIM BİTİKTİ ama bitmedi satranç,şans,tümer derken gruptan çıktın.Bazıları körlemesine vay efendim danimarka ile kendi sahanda dediler(deplasmanda 10kişiyken yenememiştik) orda son dakika hatasıyla puan kaybettik.''endişer etmeyin çıkarız dedin''.vay efendim ukranya çıkmayı garantiledi oynamaz dediler.(90dk nasıl yusuf yusuf ettik hemde nasıl oynadılar gördük)onlarıda yendik.vay efendim arnavutluk bizi istiyor dediler.(uzun saçlı forvetleri yetenekli değil Allah'tan)adamların oyununu gördük hepberaber.Gruptan Çıktık.vay efendim danimarka maçına bağlıydıda öyle çıktık dediler.(BAĞLAYANLAR DÜŞÜNSÜN) önemli değil çıktık.3gün önce senide tanıyamadık sen KRALINI TANIMAZDIN ama takımını 3tane köylünün tahrikleri karşısında dik tutamadın.oyuna müdahale edemedin.3gün sonra başka olucaz dedin.OLDU.Bu maçta daha iyisi oynanamazdı.oyuncuların herşeyi yaptı,yapmaya çalıştı.sende yaptın olmadı.CANIN SAĞOLSUN!

Fatih Terim'in aldığı maaş normalmi diye tartışmaya giren EZİKLERİ YİNE EZDİN! EZİCEKSİNDE.Bir Hoca için oyuncu neden oynar 'ın cevabı Terim'in maçsonu demecindeydi heralde.dünya kupasına gitmemize engel olan hataları yapan 2stoper hakkında Tek kelime etmedi.''tüm oyuncularımı kutluyorum''dedi.

Hakan Şükür:BİR TEK OYUNCUNUN SAHADA GÖZÜKMEDİĞİ maçta ''Hakan Şükür sistemi bitmiştir'' onun yüzünden milli takım ileriye gidemiyor(İLERİSİ GRUP SONUNCULUĞUYDU GALİBA) DİYENLERİN FUTBOLDAN ANLAMADIKLARINI,ÜSTÜNE ÜSTLÜK ANLAMADIKLARI KONULARDA TARAFLI VE ÇİRKEF YORUM YAPTIKLARINI Gösterdin.YAPTIRDIĞIN PENALTILAR ÇALINMADI.İNDİRDİĞİN TOPLAR ALINAMADI.BAŞINDAKİ 2 STOPERDEN BAHSEDİLMEDİ.olsun seninde CANIN SAĞOSUN.

Not 1-ilk maçta herhangi bir oyuncunun yada görevlinin(teknik direktör,antrenör,yönetici) iyi olduğunu düşünen yok heralde.

Not 2-SU KATILMAMIŞ EZİKLER BU TOPİCE YAZMASIN.ONLAR TERİM'İN ALDIĞI MAAŞI TARTIŞSINLAR.YALAN!!!'LARLA YAŞASINLAR.

Not 3-Biz dengesi olmayan bi milletiz.birimiz sahaya inip adamı dövüyoruz,diğerimizde bunlara tepki olucak diye hakemler normal yönetti vs vs. diyorlar.YUH ARTIK İKİSİNEDE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 16 Kasım 2005, 23:44:37 >

• sevgili arkadaşım yazdıkların belki kısmen doğru ancak sen de şu an eleştirdiklerin gibi aşırı subjektif değil misin? yani herşey doğrumuydu isviçre maçında. senin eleştirilerine katılıyorum kısmen, ama övgülerin gösteriyor ki hiç objektif değilsin. Ben geçen maçta Terim'in (bana göre türkiyedeki en iyi teknik direktördür ama ...) çizgi savunma oynatmasını bir türlü analayamadım. Rakip genç ve hızlı bizim defanssa hel alpay gayet yavaş adamlar ilk maçta ümit te vardı ve o da yavaş. ama çizgi savunma oynadık. bu büyük bir hataydı. bir de ilk maçta bana göre şükür'ü ilk atmış dakikadan sonra alacaktı. tamam adam iyi oyuncu ve belki en iyisi ama o gün hiç iyi değildi. yani bizde adam iyiyse sanki hergün iyi olacak. baktın aksıyo değiştir. nihatı çıkarıp okanı alacağına şükürü çıkar serhatı ya da na bileyim altıntopu al. çünkü nihat tüm takım kötü bile olsa topu ayağına alınca oyuna bir canlılık getirebilir. ama hakan kanat oyuncularının iyi oynayamadığı bir maçta hiç şansı bile yoktur. eee o zaman kişisel yeteneğiyle adam eksiltecek adam lazım demektir böyle durumlarda. yani Terim bu takımı zor durumda almış olsa bile bana göre çıkma fırsatını yine kendi kaçırdı. ama tabi bazı şeyler nasiptir. kaderde yokda terim değil kralı gelse birşey yapamaz. inşallah hayırlısı olmuştur ama ben çok üzüldüm...

• SUBJEKTİF OLMAM PEK AMA öle diyosan öledir.
    quote:

Orjinalden alıntı: seso81

3gün önce senide tanıyamadık sen KRALINI TANIMAZDIN ama takımını 3tane köylünün tahrikleri karşısında dik tutamadın.oyuna müdahale edemedin.

• 1. ne anlatmak istediğin pek belli olmuyor.
    2. rakamdan haberin varsa 50tane oyuncu denemeye fırsat olmadığını,halihazırdaki kadroyla devam edildiğini görürsün.
    3. genç,yaşlı,milli takım tercihi,yabancı negibi bi bağlantı kurdun anlayamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: chariot

fatih terim mi hönk
    geldi geleli on bir kurmamış 50 tane futbolcuyu deneme yanılma yöntemiyle oynatmaya çalışmış şans eseri yenmiş veya yenilmiş bir takımın teknik adamı. genç elemanlar yerine yaşlı oyuncuları tercih ederken yaancı oyuncu sayısı artırılmasın diyenlere duyurulur.

• Fatih TERİM'in hele hele Hakan ŞÜKÜR'ün bu noktaya gelinmesinde alkışlayın ama aynı noktada görevi bırakan Ersun'u başarısız diye yuhlayın..Milli takımı bu noktaya getirenler şimdi köe yaazısı yazmıyor..Koskoca milli takımın başını yediler şimdi inlerine çekildiler..

F.TERİM'li ve H.ŞÜKÜR'lü oynadığımız hiç bir maçta , Ersun YANAL'lı milli takımın pas yüzdesine , topa sahip olma oranına , kaleye şut cekilen şut bazında vs vs yakalayamadı..Son maçta Ya Allah bismillah diyerek oynandı ne teknik ne taktik vardı(Zaten TErim'li hangi maçta taktik yaptık ki)

Evet oyuncuların TErim'in canı sağolsun ama o oraya gelmeden önce oradakileri görevden almak için yırtınanların Allah belasını versin.

Hele hele Hakan ŞÜKÜR methiyeleri...Hakan bu kadarr kul hakkı yedikten sonra tuttugu orucun sevabını alır mı Allah'a kalmış..Ümit KARAN'ın çatır çatır yenen hakkının , hesabını kim verecek..Dünyadaki bütün formsuz Türk futbolcularından ideal 11 yaratma zihnimi Türk futbolunu ileri götürecekmiş!!!!

Bizim bu konumda olmamızın sorumlusu Fatih TERİm ve Hakan ŞÜKÜR'dür..Ersun'dan bir adım gitmeyen bir futbol ve sıralama olarak Ersun'dan bir sıra yukarı çıkamayan bir Türkiye avrsa ortada..Ve Ersun bu konumda oldugu için kovulduysa , kovsunlar TERİM'i de..

Hele hele o "canınız sağolsun" muhabbetlerine de benim karnım tok..Bırakın bu ayakları kör yandaşlar..Milli takım başarısız olursa hesabını benden sorun diyen adama "canın sağolsun" demeye hakkınız yok.

• gs duyulan antipati milli takımın haksız eleştirilere ugratıyor....koskoca yazık bunadan daha kötü günler bizleri bekiyor...
  • Milli takım FATİH TERİM yüzünden elenmiştir...

Bunun GS ile ne ilgisi var ÖZHAN CANAYDIN mı çıkardı o yanlış kadroyu. İlk maç ve 2. maçta Özhan mı verdi tatkikleri???

Ya işte sizin gibi fanatik adamların yüzünden Türkiye dünya kupasından belkide ihraç edilecek.. At gözlüğüyle olaya bakıyorsunuz...

Bu adam GS limi tamam o zaman HATA yapamaz bu adam...SOnuna kadar arkasındayız...

O çok sevdiğiniz GS li Hakan sizi SATIP İntere gitti, beş kuruş para alamadınız... FATİH dedi benim olduğum yerde HAKAN bu kapıdn içeri giremez... Ama tükürdüğünü yaladı...

BEN BU MİLLİ TAKIMI HAYATTA ÇALIŞTIRMAM DEDİ , HEMDE FATİH ALTAYLI YAZDI: GENE TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALADI MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇTİ:...

O çok sevdiğiniz TERİM GS NİN YILLARINI ÇALDI::::

Belkide bu hale gelmenizin baş aktörü TERİM...

20 küsür yabancı alıp herbinie milyonlarca EURO saçan , oynamayan LUKUNKU ya yılda 2 milyon dolara yakın para verilen hemde 2 yıl elde patlayan böyle adam çoookkk...

Hayır olayı GS tartışmasına niye sokuyorsunuz ki?

Sadece AT GÖZLÜĞÜ BAŞKA BİRŞEY DEĞİL...

TERİM FENERLİ VEYA BJK Lİ OLSA BURADA BU ADAMIN YAZDIKLARI TAMAMEN TERSİ OLACAKTI....

Ben Fenerliyim ama MİLLİ TAKIMDA ÜMİT ve SELÇUK u istemiyorum.... FENERBAHÇELİ oyuncular olaya at gözlüğüyle baksan Selçuk a dünyaınn en iyi DM si ÜMİT ede LB si falan derdim heralde milli takım için değişilmez derdim...

Ama HAKAN a bişi değince bir sürü laf ediyorsunuz...

Sizin FUTBOLLA ilginiz yok işin FANATİKLİĞİ...

ALın işte çok beklersiniz daha MİLLİ TAKIMDAN başarı...

Dünyanın en iyi FORVETi , SENEGAL maçında falan toğu ayağının altından kaçırann ,dünyanın dalga geçtiği, BÜLENT in bile gol attığı fakat son maça gelene kadar GOL ATAMAYAN USTA(!) Forvet, AVRUPA nın ÖNDE GELEN ! (Torino) gibi klüplerindef ilk 11 de oynamışi yılalrca EFSANE adam HAKAN ŞÜKÜR ün önderliğinde artık TV karşısında MİLLİ TAKIM BİR GÜZEL kazak örecektir...

İşte bu başarısızlıklar sizin gibi olaya AT GÖZLÜĞÜYLE bakanların yüzünden oldu...

Milli Takım ın başına YABANCI hoca gelmeli... BU fanatiklik olduğu sürece takımın BAŞINA dünyaca ünlü YABANCI hoca gelmeli ki bu saçma sapan tartışmalar olmamalı...

Sepp Piontek Danimarka maçında dedi ben olsam KESİNLİKLE Bundesliga da o kadar gol atmış bir oyuncuyu denerdim diye...

Ama ADAM sakat TEKKEyi aldı HAlil i oyuna sokmadı.

Necati yi aldı Halil i almadı.

Sahada TÜRKİYEDEKİ bütün forvetler vardı bir tek AVRUPAYI sallayan HALİL yoktu... Nihat yoktu...

DAha ne konuşayım... Fanatikliğe devam...

Kendi takımınızı bitirdiniz,kendi iç kavgalarınızı bıraktınız şimdi sıra MİLLİ TAKIMA geldi değil mi???

Alın MİLLİ TAKIM da sizin olsun...

bana göre ayda 100milyar maaş alan bir adamın MİLLİ liği sorgulanır...

Bu takım MİLLİ değil...

En iyi oyuncuların seçildiği bir takım... Hepsi PRİM alıyor. Hepsi köşeyi dönüyor. Orada oynayan kendi reklamını yapmak için pazar yapmak için oynuyor...

Türkiyede o kadar insan açken bu adamlara trilyonlar vermek bilemiyorum...

MİLLİ TAKIMMIŞ...

Milli+takım...

2 kelimede o sahadaki 11 adamı ifade etmiyordu... Milli?? TAKIM???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim transfer yapmasın
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hala Ersun Yenal'ı nasıl savunuyorsunuz anlamadım. O değilmi di bıraktırıldığında bütün ümitlerimizi tüketen. Fatih terim değilmiydi bitmiş ümütlerimizi son saniyeye kadar canlı tutan. O son saniyelerde bir gol atmış olsaydık şimdi Fatih Terim baştacı, hakan Şükür baştacı.

Hakan Şükür tek gol atamamışmış nasıl atamamaş 2. gol ü sen mi attın?

Fatih Terim GS nin yıllarını çaşmış. TÜrkiye Cumhuriyeti'nde var mı Avrupa Kupasını kazandıran başka Teknik Direktör.

Bunları hatırlayamayacak kadar küçük müydünüz yoksa.

Yaşı küçük olanlara mı yazıyorum bilmiyorum ama çok yazık çokkkkk

2 Avrupa kupası kazandırmış bir adamla, Türkiye'de defalarca ayrıca Avrupa'da bile gol kralı olmuş birisi hakkında böyle konuşabilmek sizin küçüklüğünüzü gösterir. Başka da bir şey diyemiyorum

• Not 2-SU KATILMAMIŞ EZİKLER BU TOPİCE YAZMASIN.ONLAR TERİM'İN ALDIĞI MAAŞI TARTIŞSINLAR.YALAN!!!'LARLA YAŞASINLAR.

Hayır Yalan'ın takımının durumundan bahsedilmişte HANGİ TAKIM SON 3MAÇINDAN ENAZ 7PUAN ÇIKARMAK ZORUNDAYKEN(2'Sİ DEPLASMAN) VE RAKİPLERİNİN MAÇ EKSİĞİ İLE 2. İKEN.HİÇBİR RAKİBİNİ YENEMEMİŞ İKEN BAŞARILIDIR?

BİRDE SELÇUK'LA HAKAN ŞÜKÜR KARŞILAŞTIRMASINA GİRMİŞ Bİ FUTBOL DEHASI.ONUN BU BİLGİLERİNE KARŞI VERİCEK CEVABIM YOK.BİDE OBJEKTİFİM GİBİLERİNDEN BİŞEY YAZMIŞKİ SANDALYEDEN DÜŞMEME SEBEP OLMUŞTUR.
  • quote:

traşları keseceeeeeeez
    şu an geldiğimiz nokta satırlarda adı geçen bu dünyanın en iyi teknik adamına yakışıyormu yakışmıyormu YAKIŞMIYOR tüm dünyaya rezil olduk KİMİN YÜZÜNDEN kendilerini maçlara hazırlayamayan BU TEKNİK ADAMLAR YÜZÜNDEN cezalar alınacak , milan gelmek istemiyormuş , 2010 a alınsınmı anketleri yapılıyor bütün bunların tek sorumlusu FATİH TERİM VE EKİBİ OLUP İSTİFA ETMELİDİRLER[/B] ersun yanal 2. idi fatih terim de 2. idi rastgele taskımlarla ve rastgele sonuçlarla FATİH TERİM LİTARATÜRE TÜRKİYE'Yİ DÜNYA KUPASINA GÖTÜREMEYEN ADAM OLARAK GEÇTİ,

avrupaya götüremeyen ŞENEL GÜNEŞ'e eleştiri
    gençleştirmeye çalışan YANAL'a eleştiri
    evet doğru dürüst bir takım kuramayan FATİH TERİM'E BRAVO OLMAZ.

yazık şu rezilliğe

Helal olsun ... Çok iyi yazmışsın

• birde istatistikler konuşsun GÖRELİM!!! RAKİPLERİNE KARŞI TEK GALİBİYETİ OLMAYAN BİR TAKIM.MİLLİ TAKIMI AYAK OYUNLARINA ALET ETMİŞ BİR YALAN(GENÇLEŞTİRME ADI ALTINDA,OKAN BURUK'UN ÜMİT ÖZAT'IN BÜLENT KORKMAZ'IN NESİ GENÇSE ARTIK YADA HERYERİ GENÇ OLSA NOOLCAK DENEN BİDÜNYA OYUNCU SAYARIM) HİÇBİR İCRAATİNİ GÖSTEREMİYECEĞİNİZ BİR YALAN!!! BU TOPİCE YAZMAYIN BAŞKA YERDE YAZIN KANDIRIN KENDİNİZİ!!!

04-09-04 Türkiye - Gürcistan 1 - 1

08-09-04 Yunanistan - Türkiye 0 - 0

09-10-04 Türkiye - Kazakistan 4 - 0

13-10-04 Danimarka - Türkiye 1 - 1 =====>>>9 MAÇ 4GALİBİYET(2kazak,1arnavut,1gürcü)4BERABERLİK 1MAĞLUBİYET !

17-11-04 Türkiye - Ukrayna 0 - 3

26-03-05 Türkiye - Arnavutluk 2 - 0

30-03-05 Gürcistan - Türkiye 2 - 5

04-06-05 Türkiye - Yunanistan 0 - 0

08-06-05 Kazakistan - Türkiye 0 - 6

YALAN'DAN SONRASI=

02-09-05 Türkiye - Danimarka 2 - 2

07-09-05 Ukrayna - Türkiye 0 - 1

12-10-05 Arnavutluk - Türkiye 0 - 1 ========> 5MAÇ 3GALİBİYET,1BERABERLİK,1MAĞLUBİYET

isviçre-Türkiye 2 - 0

Türkiye-isviçre 4 - 2

BU NASIL BİR YÜZSÜZLÜKTÜR???

• UMUTLAR NE ZAMAN VE KİMİNLE ÖLMÜŞTÜ?(YUKARIDAKİ TABLODA CEVABI VAR)

ÖLÜ UMUTLARI KİM YEŞERTTİ?(YUKARIDAKİ TABLODA CEVABI VAR)

1 KERE YAPMIŞ OLAN 1 DEFA DAHA YAPABİLİR HERALDE.EĞER YAPAMAZSA DA Bİ İCRAAT YAPAMAYAN BİRİNİ ÖKÜZLEMESİNE SAVUNACAK DEĞİLİZ!!!
    quote:

tüm istatistikler sıfırlandı

TÜM KREDİLER DE BİTTİ

VARMI İLERİSİ İÇİN UMUDU OLAN

YOK

UMUTLARDA BİTTİ

KİMİNLE

• quote:

sen o tablonu al duvara anı olarak as

ama bir türlü inanamadığınız play birkez daha gerçekleşti takımı hagi mi hakan şükür mü kuruyordu , bana terimin kimse takım kurduğundan bahsetmesin her maça ayrı onbir ve herkesin eleştrisi ve sabırı var.

traşları geçeceksin

ugünkü gazeteleri okuyacaksın

ondan sonra konuşacaksın

yok artık itibar mitibar

sorumlusu kim ise

gidecek

Kesinlikle katılıyorum... Zaten herkes aynı görüşte ama e her memlekette böyle at gözlüğüyle olaya bakan fanatikler olabilir...

Sonuçta TKP falan bu memlekette yüzde 0.03 oy almış yani ona da oy verenler var

• AT GÖZLÜĞÜ MÜ? MUHAHAUHAUAHAAA KENDİNİ TARİF ETMİŞSİN BEN SANA ORDA KAPI GİBİ İSTATİSTİK VERDİM ORDA GÖZ MÖZ YOK SONUÇ VAR.O İSTATİSTİKLERİ BEN YARATMADIM.KİMİN NE YAPTIĞI BELLİ.

BİDE TRAŞ FALAN YAZMIŞ FUTBOL ULEMASI KONUŞMAYI BİLMEYEN ARKADAŞ.O İSTATİSTİKLERİ DUVARA ASMAMA GEREK YOK SİZE KAPAK OLDULAR ZATEN DEVAMLI GÖZÖNÜNDELER MERAK ETME.AYRICA TRAŞ'I KİMİN YAPTIĞI KİMİN ATGÖZLÜĞÜYLE BAKTIĞI KİMİN NE MAL OLDUĞU HEPSİ O İSTATİSTİKLERDE.

BİRDAHA TEKRARLIYORUM.YÜSÜZLÜĞÜN BU KADARI YUH ARTIK!!!

BİDE HERKES AYNI GÖRÜŞTE YAZMIŞ YAAA YUH KEREK YUHH.YÜSZÜLÜK ÖTESİ.HAYIR MAÇLA İLGİLİ TOPİCLERDE FB'Lİ ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ OKUMAMIŞ OLSAM YADA BUNLARIN OKUMADIĞINI BİLİYOR OLSAM NEYSE AMA YUHH ARTIK.NEOLUCAK İŞTE KENDİSİ YALAN OLAN ADAM YALAN'I DESTEKLER.

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

sen o tablonu al duvara anı olarak as

ama bir türlü inanamadığınız play birkez daha gerçekleşti takımı hagi mi hakan şükür mü kuruyordu , bana terimin kimse takım kurduğundan bahsetmesin her maça ayrı onbir ve herkesin eleştrisi ve sabırı var.

traşları geçeceksin

ugünkü gazeteleri okuyacaksın

ondan sonra konuşacaksın

yok artık itibar mitibar

sorumlusu kim ise

gidecek

Kesinlikle katılıyorum... Zaten herkes aynı görüşte ama e her memlekette böyle at gözlüğüyle olaya bakan fanatikler olabilir...

Sonuçta TKP falan bu memlekette yüzde 0.03 oy almış yani ona da oy verenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 18 Kasım 2005, 22:53:27 >

• quote:

bu yazıları yazarken alnından terler akıyormu

veya ayakların yerdemi

sen git bir serinle

o tablolardan birkaç tane yap da as

duvarlar boş kalmasın

ulema mektebinde okumaya devam et

gerçekler ACİTİR

Gerçekler gazetelerde yazıyoooooooooo

yakında da yazacak

istifa haberlerini

ozaman at kulaklıklarına da htiyaç hasıl olacak

çok bilmiş bile diyemiyorum

boş işler boooş

sen önce yazı yazmasını ögrende gel abisi

• orhun kıtabesımı yazıyon asagı dogru fosıl adam
  • quote:

ve tanrı dayanamayıp hakaret eden insanları yarattı

bknz: şekil 1a. up

hakaret mı nerde ben nıye göremıyorum gözluk lazım mı
  • ya bu ülkede hala Hakan Şükürü ve Fatih Terimi tartışan insanlar varya..
    bu işte bizim milletin hiçbir zaman adam olamayacağının en büyük göstergesi...
  • ZATEN BEYNİNDE KLAVYENDEN FARKLI DEĞİL İKİ RENKTEN BAKABİLİYOR DÜNYAYA.AYRICA O GERÇEKLER SENİN GİBİLER KAPAK OLDU DİYORUM.

O TABLOYU İNKAR ETMEK YÜZSÜZLÜKTÜR DİYORUM.ADAM(ÇOCUK) YARABBİ ŞÜKÜR DİYOR.

SU KATILMAMIŞ EZİKLER GİRMESİN DİYORUM ÇOCUK GAZETE DİYOR.

BİRGÜN KENDİNİ İFADE ETMEYİ ÖĞRENEBİLİRSEN(ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL) DAHADA ÖNEMLİSİ KENDİNDE İFADE EDEBİLİCEK BİŞEY BULABİLİRSEN GEL TEKRAR YAZIŞALIM

quote:

klavyemin altı ve sıfır rakamları çalışmadığından hatalar olabiliyor kardeşçisiiiiiii

• YALNIZ SENİNKİ BİRAZ FARKLI SEN TARTIŞMIYORSUN.(TARTIŞMAK İÇİN BİLMEK GEREKİR) SEN YAZIYOSUN ÖLE BOŞ BOŞ.KENDİNİ EĞLENDİRİYOSUN HERALDE.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.