|
Bildirim

1 Mobil
|
O kadar açık şekilde yazdık ama siz okumayınca bir anlamı olmuyor tabi.
|
|
Hayırlı olsun.
Yerli karşıtı arkadaşlar gelemeden yazayım dedim. |
|
"İngiltere’nin geliştirilme sürecinde tecrübe aktarımı noktasında önemli rol oynayacağı Milli Uçak Projesi yayınlanan Açık Genel İhracat Lisansı ile İngiltere’den kolaylıkla malzeme, yazılım ve teknoloji transferi yapılabilmesi yasal bir zemine oturtuldu." Yani çalışmalar sırasında bürokrasiden kaynaklanacak zaman kaybı azaltılacak diyor. Korkmayın inşallah yerli uçağımız olacak. Güneşi yeniden keşfetmeye gerek yok. Adamların bilgi birikiminden faydalanacağız. Bir sonraki nesil daha bir yerli olur. Mühim olan başlamak.
|
|
Yıllardır süre gelen haftalık milli savunma sanayi haberi birilerinin hoşuna gidiyor.2012'de felan kendimiz yapıyorduk 5 yılda baya gerilemişiz.
|
|
Cahiller toplanmis yine.Bin defa yazdim hala anlatamadim.
Siz eger radar izi dusuk bi ucak yapmak istiyorsaniz ister istemez tasarladiginiz ucak F-22,F-35 ve T-50'ye benzeyecektir.Stealth bir ucagin belli basli bir kalip tasarimi vardir. Temel egitim ucaklarind da ayni durum soz konusudur |
|
2011 den beri göklerde daha inemedi bürokrasiye takılmış. :D
|
|
Cool Story Bro
|
|
|
Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
|
|
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
|
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) |
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 9 Ağustos 2017; 17:33:6 > |
|
![]() F-4E Phantom II 1987-2014 F-4E 2020 Terminator over Turkish Skies 1958-2018 Baba Phantom 60 yıldır göklerde
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|