Şimdi Ara

Milli Eğitim Başarı hikayesi çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yıl 2021... Üniversite sınavını kazanmayı başarı olarak niteliyoruz, hala. Üstelik bunu milli eğitim yapıyor. +65 yaş kafası. Çalışanın yapabildiği bir sınavda başarı diye bir şey olamaz. Sınava sağlam hazırlanan herkes de ortada başarılacak bir şey olmadığını biliyor zaten.

Tamamen ortaokul temeli, irade ve çalışma disiplinini ölçen bir sınavı kazanmaya başarı dersek meslek liseli de kalkıp "Tıp okuyacağım!" Der tabii. Sonra gelsin nitelikli işsizler.. Çık çıkabilirsen işin içinden!
  • Katıl butonu yükleniyor...
  • ziya'nın jedayları mı geliyor yoksa..?

• Kartal imam hatipten mükemmel başarı! İlk 10da 48 öğrenci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2021... Üniversite sınavını kazanmayı başarı olarak niteliyoruz, hala. Üstelik bunu milli eğitim yapıyor. +65 yaş kafası. Çalışanın yapabildiği bir sınavda başarı diye bir şey olamaz. Sınava sağlam hazırlanan herkes de ortada başarılacak bir şey olmadığını biliyor zaten.

Tamamen ortaokul temeli, irade ve çalışma disiplinini ölçen bir sınavı kazanmaya başarı dersek meslek liseli de kalkıp "Tıp okuyacağım!" Der tabii. Sonra gelsin nitelikli işsizler.. Çık çıkabilirsen işin içinden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 25 Mart 2021; 17:55:51 >
  • En anlayamadığım şey. Ulan çalışınca herkesin yapabildiği bir sınav nasıl başarı oluyor??

• 22000 vaka varken öğrenciler dışarıdaydı ve sınav kaygısı yaşıyordu. Önce insan sağlığı nasıl korunur onu basarsınlar, hikayesini çekmelerine de hiç gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoksa Meb fosforcu mu oluyor?!?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şaka maka kurgusu güzel olmuş videodur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.