Şimdi Ara

Millet nasıl ev araba sahibi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kredi çeksen faizler uçmuş evin fiyatının 2 katını ödüyorsun resmen, üstelik 10-15 yıl. biriktirmeye kalksan yine bir o kadar süre biriktirmek kenara koymak zorundasın. Taksit her ay en az 2000 tl, hani bir insanın maaşı en az 4000-5000 olacak ki o taksidi rahatça ödeyebilsin. Peki millet nasıl ev alıyor ? Atadan deden arsa kalıyor da onu mu satıyor ? Ben üniden yeni mezun oldum, fen edebiyatı bitirdim, anlayacağınız halim harap, öğretmen olmazsam iş yok. Şİmdiden düşünüyorum, işin içinden çıkamıyorum. LÜkse düşkün biri değilim, düz adamım. BU dönemde hem evlenmedüğün masrafları hem ev masrafı, kafayı yememek elde değil.

• Hocam ev arsa degilde bir cogu babadan kalma işi devam ettiriyor
    Yani benim babam simdi fabrikatır necmi olsa ben buyudugumde sirketin basina gecerim e haliyle gelirim artar istedigimi alirim
    Konuyu birde bu acidan ele alalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anasini satayim millet dededen kalma arsalari satar ev, araba alir ya da is kurar bizim arsalara devlet 2b arazisi diye el koydu.

kisaca evet, cogu kisi buyuklerden yardim alarak ev, araba sahibi oluyor. tabi esiyle birlikte calisip alabilenler de vardir ama sayilari aileden yardim alanlara kiyasla daha azdir diye dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EV ALANLAR ATIYORUM 50 60 BIRIKIMI VAR, CEKIYOR KREDI 100 SONRA 10 YIL ONU ÖDÜYOR. AMA SONRASINDA KIRA DERDI OLMAYACAGINI BILDIGI ICIN KAFASI RAHAT. 10 YIL KIRA VERECEGINE 10 YIL BANKAYA BORCLANIYORSUN SONUNDA EV SENIN OLUYOR. ARABA ISI ISE BMW FALAN BAHSEDIYORSAN ONLARIN ALAYI GALERICI MUTEAHHIT COCUGU KÖZCÜLER. AKP'NIN ZENGIN ETTIGI ES DOST, YIYICI TAYFA. TURKIYEDE GELIR ADALETSIZLIGI GIT GIDE ARTIYOR. HAYRA ALAMET DEGIL YAKARSA DUNYAYI GARIPLER YAKAR.

RAKAM OLARAK KONUSURSAK BAHSETTIGIN GIBI EN AZ 4-5 MAAS LAZIM. VE KARI-KOCA OLMAK DA LAZIM KI 4-5 DE O ALSIN ANCA ÖYLE ÇÖZÜLÜR O IS. YOKSA EVIM OLACAK DIYE 10 YIL ETTEN SUTTEN KESILECEKSEN ORASI DA BASKA BIR DRAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 5 Ocak 2019; 15:45:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.