Şimdi Ara

Millet mi çok zengin yoksa siz mi fakirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para mevzusu açılınca insanlar tuhaflaşıyor.

Sokaklar lüks otomobillerden geçilmiyor, evler olmuş 1,000,000 TL kapış kapış gidiyor. Note 7 konusunda da ön sipariş ile çok fazla talep topladığını belirtmiş Samsung. Birisi de aynı şeyi sormuş; "Millet mi çok zengin yoksa biz mi fakiriz?"

• Biz fakiriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesi genellemenin alemi yok herkesin altinda bilmem ne araba var herkesin elinde iphone var degil sizin gorduklerinizin altinda bilmem ne araba var sizin gorduklerinizin elinde iphone var. Annem bodrumda mutevazi bir semtte oturuyor turgutreiste bileniniz varsa insanlar durumlari iyi olmasina ragmen mutevazi yasiyorlar musrife kacmiyorlar acikcasi herkesi ilk tanidigimda bu yonden takdor ettim bana da bir seyleri fark etmemi sagladi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen tüketim çılgınlığı,gösteriş için.emin olun hiçbirşey göründüğü gibi değildir
    Bu mesaja eklenen görseller:

Millet mi çok zengin yoksa siz mi fakirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

Herkesi genellemenin alemi yok herkesin altinda bilmem ne araba var herkesin elinde iphone var degil sizin gorduklerinizin altinda bilmem ne araba var sizin gorduklerinizin elinde iphone var. Annem bodrumda mutevazi bir semtte oturuyor turgutreiste bileniniz varsa insanlar durumlari iyi olmasina ragmen mutevazi yasiyorlar musrife kacmiyorlar acikcasi herkesi ilk tanidigimda bu yonden takdor ettim bana da bir seyleri fark etmemi sagladi.

Eeee yani?

Bu sene tatilde Palmarine'deydim, pek de katılmıyorum sana.
  • Yahu amacin ne anlamadim ki hala gorduklerini soyluyorsun iyi madem aynen oyle

• Tüketim çılgınlığı gösteriş falan deniyor ama param olsa bende alırdım niye almayayım ?

Not = Fakirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

Yahu amacin ne anlamadim ki hala gorduklerini soyluyorsun iyi madem aynen oyle

Benim görmediğimi söylemek gibi bir özelliği yok, atıp tutmuyorum çünkü.
  • Aferin aslan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Tüketim çılgınlığı gösteriş falan deniyor ama param olsa bende alırdım niye almayayım ?

Not = Fakirim

Aslında onu kastetmemiştim hocam dikkat çekmek istediğim konu zengin diyoruz bak şu arabası çok pahalı diyoruz.ama o araba için kırk takla atmıştır o kişi.belki donuna kadar herşeyini satmış,belki kredi çekmiştir.bu ,misal instagramda herkesin mutluymuş gibi görünmesine benziyor.herkes borçlu
    Olay artık şu zengin şu fakir olayından çıktı.ülkede üretim minimum düzeyde.böyle giderse ülke sıkıntıya girecek,ülke fakir olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim bu ülkenin nüfusu 80 milyon bu insanların 10 milyonu rahat yaşıyor diye herkesi aynı kefeye koymak saçmalık

10 milyon insan çok fazla insan yani örneğin bunların 1 milyonu note 7 alsa samsung yine çok fazla talep var diyecektir..

söylemek istediğim ülke nüfusu 80 milyona dayanmış bu sebepten zengin sayısı da artmış ve göze çarpıyorlar ancak geriye kalan 70 milyon insanın zar zor geçindiği göze çarpmaz

yani o 70 milyonun ne yaptığı nasıl yaşadığını kimse anlamaz bile adamlar teneke evlerin içinde yaşıyor çoğu dışarıya bile çıkamıyor dolayısıyla fakir insanları görmüyorsun bile..
  • Millete göre ben kendimi fakir buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Millete göre ben kendimi fakir buluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.