Bildirim
Millet mi çok zengin yoksa siz mi fakirsiniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Biz fakiriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesi genellemenin alemi yok herkesin altinda bilmem ne araba var herkesin elinde iphone var degil sizin gorduklerinizin altinda bilmem ne araba var sizin gorduklerinizin elinde iphone var. Annem bodrumda mutevazi bir semtte oturuyor turgutreiste bileniniz varsa insanlar durumlari iyi olmasina ragmen mutevazi yasiyorlar musrife kacmiyorlar acikcasi herkesi ilk tanidigimda bu yonden takdor ettim bana da bir seyleri fark etmemi sagladi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Robin TheFox
Herkesi genellemenin alemi yok herkesin altinda bilmem ne araba var herkesin elinde iphone var degil sizin gorduklerinizin altinda bilmem ne araba var sizin gorduklerinizin elinde iphone var. Annem bodrumda mutevazi bir semtte oturuyor turgutreiste bileniniz varsa insanlar durumlari iyi olmasina ragmen mutevazi yasiyorlar musrife kacmiyorlar acikcasi herkesi ilk tanidigimda bu yonden takdor ettim bana da bir seyleri fark etmemi sagladi.
Eeee yani?
Bu sene tatilde Palmarine'deydim, pek de katılmıyorum sana. -
Yahu amacin ne anlamadim ki hala gorduklerini soyluyorsun iyi madem aynen oyle
Tüketim çılgınlığı gösteriş falan deniyor ama param olsa bende alırdım niye almayayım ?
Not = Fakirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Robin TheFox
Yahu amacin ne anlamadim ki hala gorduklerini soyluyorsun iyi madem aynen oyle
Benim görmediğimi söylemek gibi bir özelliği yok, atıp tutmuyorum çünkü. -
Aferin aslan
quote:
Orijinalden alıntı: Ayhan.
Tüketim çılgınlığı gösteriş falan deniyor ama param olsa bende alırdım niye almayayım ?
Not = Fakirim
Aslında onu kastetmemiştim hocamdikkat çekmek istediğim konu zengin diyoruz bak şu arabası çok pahalı diyoruz.ama o araba için kırk takla atmıştır o kişi.belki donuna kadar herşeyini satmış,belki kredi çekmiştir.bu ,misal instagramda herkesin mutluymuş gibi görünmesine benziyor.herkes borçlu
Olay artık şu zengin şu fakir olayından çıktı.ülkede üretim minimum düzeyde.böyle giderse ülke sıkıntıya girecek,ülke fakir olacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
kardeşim bu ülkenin nüfusu 80 milyon bu insanların 10 milyonu rahat yaşıyor diye herkesi aynı kefeye koymak saçmalık
10 milyon insan çok fazla insan yani örneğin bunların 1 milyonu note 7 alsa samsung yine çok fazla talep var diyecektir..
söylemek istediğim ülke nüfusu 80 milyona dayanmış bu sebepten zengin sayısı da artmış ve göze çarpıyorlar ancak geriye kalan 70 milyon insanın zar zor geçindiği göze çarpmaz
yani o 70 milyonun ne yaptığı nasıl yaşadığını kimse anlamaz bile adamlar teneke evlerin içinde yaşıyor çoğu dışarıya bile çıkamıyor dolayısıyla fakir insanları görmüyorsun bile.. -
Millete göre ben kendimi fakir buluyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles
Millete göre ben kendimi fakir buluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X