Şimdi Ara

Millet kızları götürüyo siz anca forumda takılın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler adamlar hergün bi manita goturüyo, barlarda klüplerde.

Zenginler instagrama doşüyor bmw fotolarinı kızlar kendiliginden düşüyor gece pompa..

Parasi olan rusyaya, ukraynaya gidiyo pompa..

Bazısı en kotü parayla eve cillop gibi eskort cağırıyo pompa..

Siz ve ben de forumda beş parasiz ezik gibi takilıyoruz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Moskovada 2 sene çalıştım sana sadece şunu diyorum orayi gördükten sonra artik Türk kizlarina selam yazasim bile gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın dediğin fizyolojik ve biyolojik açıdan kendinden üstün olan erkekten daha aşağılıktır.
    Kadın sizi değil siz kadını seçeceksiniz, ezeceksiniz onu kendinizle bir tutmayın o vakit o sizi ezmeye çalışır sonra da ağlarsınız böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Moskovada 2 sene çalıştım sana sadece şunu diyorum orayi gördükten sonra artik Türk kizlarina selam yazasim bile gelmiyor

Nasil gittin ne is yapiyosun hocam ben de düşünuyorum oyle bisey. Kizlar nasil anlat hele biraz

• Çok da beş parasız değilim aslında ama kız yok hocam. Yoksa spor da var, yağ oranım şu anda %28'lerde, bilek güreşi ve Powerlifting zaten bayağı hevesli olduğum alanlar. Mühendis de olacağım ama kağıt üzerinde de olsa olacağım.

• Moskovaya bi arkadas aracihiyla gittim insaat isi avm yapiliyordu benim tek yaptim malzeme yuklerdim vagon a baska yaptım hic bi is yokdu calistin günler sayilirdi calismadin günler boş geçiyor dun hayat güzel tabi gittin girdin her ortamda kiz var burdaki gibi degil ama kızlar icin soylenecek çok sey var Allah özen erek yaratmış sanki ben ilk ortama girdim de kendi kendjme yıllardır kezbanlarin pesinden surunmusuz dedim normal gidip konuşabiliyorsun dil olayida öyle cok zor değil ha konusa konusa kapiyorsun ruslar sürekli icer masadan kovulan kizlari bi görsen akkin durur tabi ülkemiz için soylenecek pek bişe yok kızların toto havada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.