Şimdi Ara

Millet Böyle Zengin oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalıştığım iş yerini patron ve karısı işletiyor.1 ay oldu başlayalı. geçen gün menemen sevmediğimi söyledim kadın kıl hergün size başka yemek mi yapacam dedi.zaten 2 eleman var.ikimizde menemen yemememize rağmen bugün menemen yapmış gene.geçen gün de kapuska yaptı kendileri oruç zaten.abi niye dışardan söylemiyorlar zaten kaç para tutacak dedim.olm böyle zengin oluyor dedi millet.kesinlikle çok haklı.iş bakıyorum daha iyi şartlarda bulursam geçeceğim.ankaradayım grafikerim bu arada .duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 21 Temmuz 2012; 15:08:59 >

• özetle dışarıdan söylenmeyen yemek zengin ediyomuş; arkadaşı söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: *REALIST*

özetle dışarıdan söylenmeyen yemek zengin ediyomuş; arkadaşı söylemiş

tek yönlü düşünme yeğenim yemek bi örnek sadece
  • quote:

+1 iftar kaçtaydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeCCilo

quote:

+1 iftar kaçtaydı ?

hangi il?
  • quote:

quote:

quote:

+1 iftar kaçtaydı ?

hangi il?

moskova rus kardeşlerimiz için :(
  • 22.03
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı ramazanlar
  • quote:

22.03

Allah razı olsun dostum
  • quote:

quote:

22.03

Allah razı olsun dostum

Cümleten İnşallah; hayırlı ve bol bereketli Ramazan'lar diliyorum tüm İslâm Âlemi'ne
  • quote:

quote:

quote:

22.03

Allah razı olsun dostum

Cümleten İnşallah; hayırlı ve bol bereketli Ramazan'lar diliyorum tüm İslâm Âlemi'ne

bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
  • Arkadaş doğru söylemis. İşten artmaz dişten artar.... diye atasözü bile var.
    Bulgaristan macırları genelde bu konuda çok kıtmır, dogru duzgun yemek yapanını görmedim.
    Türkiyenin yerlisi manav ve yörükler güzel yer, hiç kasmazlar.

Gecen üst katta tadilat var. Oturmuslar ustalar ev sahipleri menemen yiyorlar.
    Bir iki gun sonra ugradim baktim kurabiye yiyorlar, yani dişardan bir döner falan
    söylemek yok! Adam ve kadin milyoner evler dükkanlar o biçim. Adamakıllı torbalarla
    market yapan görmedim ben daha burada! Eeee öyle yaşarsan hastaneler hasta adamla dolar.
    Yeterli besin almayınca vücut nereye kadar gitsin.

Ölümlü dünya,, kıs kıs nereye kadar. Yenilen, içilen ve de sohbetler kalıyor gerisi hava!
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Arkadaş doğru söylemis. İşten artmaz dişten artar.... diye atasözü bile var.
    Bulgaristan macırları genelde bu konuda çok kıtmır, dogru duzgun yemek yapanını görmedim.
    Türkiyenin yerlisi manav ve yörükler güzel yer, hiç kasmazlar.

Gecen üst katta tadilat var. Oturmuslar ustalar ev sahipleri menemen yiyorlar.
    Bir iki gun sonra ugradim baktim kurabiye yiyorlar, yani dişardan bir döner falan
    söylemek yok! Adam ve kadin milyoner evler dükkanlar o biçim. Adamakıllı torbalarla
    market yapan görmedim ben daha burada! Eeee öyle yaşarsan hastaneler hasta adamla dolar.
    Yeterli besin almayınca vücut nereye kadar gitsin.

Ölümlü dünya,, kıs kıs nereye kadar. Yenilen, içilen ve de sohbetler kalıyor gerisi hava!

dayı yani zaten 2 elemanız bunlar oruç tutuyor.dışardan söylesen en baba 15 tutar içecekle felan.ama kadın doğruyor 2 domates biber yumurta bile kırmamış düşün yani.deli gibi de para kazanıyorlar

• quote:

quote:

+1 iftar kaçtaydı ?

liseli hiç ettin konumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 21 Temmuz 2012; 15:48:57 >
  • sen de kapuska kıvamında iş yap,

noluyo la filan derlerse

ne kadar kapuska o kadar iş

dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

sen de kapuska kıvamında iş yap,

noluyo la filan derlerse

ne kadar kapuska o kadar iş

dersin

ahaha.güzel cevap .doğru söylüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

çalıştığım iş yerini patron ve karısı işletiyor.1 ay oldu başlayalı. geçen gün menemen sevmediğimi söyledim kadın kıl hergün size başka yemek mi yapacam dedi.zaten 2 eleman var.ikimizde menemen yemememize rağmen bugün menemen yapmış gene.geçen gün de kapuska yaptı kendileri oruç zaten.abi niye dışardan söylemiyorlar zaten kaç para tutacak dedim.olm böyle zengin oluyor dedi millet.kesinlikle çok haklı.iş bakıyorum daha iyi şartlarda bulursam geçeceğim.ankaradayım grafikerim bu arada .duyurulur

oruç tut

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

çalıştığım iş yerini patron ve karısı işletiyor.1 ay oldu başlayalı. geçen gün menemen sevmediğimi söyledim kadın kıl hergün size başka yemek mi yapacam dedi.zaten 2 eleman var.ikimizde menemen yemememize rağmen bugün menemen yapmış gene.geçen gün de kapuska yaptı kendileri oruç zaten.abi niye dışardan söylemiyorlar zaten kaç para tutacak dedim.olm böyle zengin oluyor dedi millet.kesinlikle çok haklı.iş bakıyorum daha iyi şartlarda bulursam geçeceğim.ankaradayım grafikerim bu arada .duyurulur

oruç tut

zaten tutuyor gibi bişeyim şu an .ama istemeden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.