Şimdi Ara

Millenicom Türk telekom pop noktalarınamı geçti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millenicom galiba turk telekom pop noktalarına geçmiş 28.12.2022 gece 01:20 civari 2 defa internet gitti ve sonra baktım superonline 19ms ping yüksek çıkan kısmı gitmiş türk telekoma geçmiş iyi olmuş superonline zaten sıkıntılı firma poplarda

    Millenicom Türk telekom pop noktalarınamı geçti  ?



  • Tamamen superonline yerine çeşitlendirmeye gidilmiş, sol egemenliği devam ediyor.
    Millenicom Türk telekom pop noktalarınamı geçti  ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 28 Aralık 2022; 19:45:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 04.04.2022 tarihinden önce bir sıkıntı yoktu 3 sene kullandım her zaman düşük pingdi demekki çok şikayet varki birşeyleri değişmeyi göze almışlar 8 aydır pingler leş gibiydi

  • Bir süredir ping ve hızlar özellikle akşamları çok kötüydü. Dün yaptığım testlerde frankfurta 40 ms ping alıyorum. Normalde bu değeri diğer iss lerde bile görmedim. 55 ms civarı benim normalimdi. Çok iyi bir değer. Dediğiniz gibi turktelekom üzerinden çıkış yapıyor. Bakalım bu değerler kalıcı olacak mı.

  • trkocaer kullanıcısına yanıt

    Nasıl hocam memnun musunuz arkadaş millenicom kullanıyordu. Ona baktım epey düzelmiş gözüküyor. TT ne veriyorsa aynı değerleri vermeye başlamış umarım böyle gider.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt

    Hocam dün den öncesine kadar genellikle dalgalanma oluyordu. Dün ben şok. Overwatch 2 de 80 - 100 ms civarı alırken. 80 ideal ms bu arada. bir baktım ki 60-70 ms arası. Dedim ki bu durumda bir ilginçlik var. Gerisi yukarıda yazıyor. Tracert yaptığımda TTkom üzerinden çıkış verildiğini gördüm. Şu an değerler çok güzel. Önemli olan kalıcı ve stabil olması. Yorum yapmak için henüz erken olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.