Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
25
Favori
108.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşını getir kampanyasından yararlanıp 1 ay ücretsiz internet için referans kodumla üye olabilirsiniz.



    referans kodu: 31E021C4

  • Merhaba arkadaşlar,


    Arkadaşını getir kampanyası ile birlikte 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Herhangi bir dezavantajı yok. Aşağıdaki kod ile millenicom müşterisi olmak istediğinizi belirttiğinizde 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorsunuz.


    KOD: F82F7397

  • Arkadaşlar ben Muhterem Erkan ..TÜRK TELEKOMdan İNTERNET KUTUSU adlı internet firmasına geçtim. Türk telekomda 100 mbit bağlantıya 220 tl ödüyordum...Şİmdi İnternet kutusu adlı firmaya geçtim.Aylık 220 tl yerine 99.90 Tl ödemeye başladım...Neden Daha fazla para ödeyeyim..İnternet ve kullanım hakkında her türlü soruyu sorabilirsiniz.100 mbit bağlantı hızımda 95 mbit e kadar bağlantı sağlayabiliyorum…donma takılma yok..Bu hayat pahalılığında ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM…NEDEN DAHA FAZLA ÖDEYESİNİZ…İNTERNET KUTUSU adlı firmaya geçtim..SEN DE DAHA FAZLA ÖDEMEK İSTEMİYORSAN Aşağıdaki kodu kullanarak abone olabilirsin..Arkadaşını getir referans kodu lazımsa kullanabilirsiniz.Faturalarım otomatik talimatla ödendiğinden kampanya koşulunda sorun yaşamazsınız .Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

    Davet kodu Abone no: 8576099020

    Bağlantı: https://www.internetkutusu.com.tr/kampanyalar

    Arkadaşını getir kampanyası koşulları; Hem arkadaşınızın hem de sizin ilk ay faturanızı ödemeniz halinde ikinci (2) ay faturaları iki kullanıcıya da ücretsiz bir şekilde tanımlanır. Kampanyada arkadaş getirme sınırı bulunmamaktadır. Kampanyadan yararlanabilmek adına referans olan kişinin faturalarını ödüyor olması ve üyeliğinin aktif olması gerekmektedir. Kodunu ilettiğiniz arkadaşınız kodun kullanılarak faturadan mahsup edileceği ay veya öncesinde abonelikten ayrıldıysa o kod pasife düştüğünden dolayı kullanılamaz. (Arkadaşını getir kodlarımız abone numaranız olup "8576" ile başlamaktadır.) *Ekstra Kutu Fiber ve Ultra Kutu Fiber paketlerimiz kampanyaya dahil değildir.başlamaktadır.) *Ekstra Kutu Fiber ve Ultra Kutu Fiber paketlerimiz kampanyaya dahil değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhyatu -- 1 Ekim 2022; 23:37:4 >




  • Millenicom icin bugun fiber talebi biraktim kac gunde fiber gecis olur not vdsl 50 mbps millenicom kullaniyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayın milenicom firması, yeni kampanya yapmışsınız, 100 mbps fiber taahhütsüz 124.90 lira, tek şart yeni abonelere özel.

    anlamadığım şey biz de yeni abonelik yaptık taahhütsüz 99.90 liraydı aynı paket, fakat üst üste o kadar zam yaptınız ki şimdi 149.90 lira oldu. benim sormak istediğim şey ise, mevcut aboneliğimizi iptal edip yeni abonelik alsak 124.90 liradan, birkaç ay sonra da bu pakete zam yapıp 179.90 lira mı yapacaksınız? bu arada yeni abonelik derken başkasının adına yeni abonelik yapacağım, taahhütsüz olduğu için üşenmeyip her zam yaptığınızda mevcut aboneliği iptal edip yeni abonelik mi açmak lazım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 9 Ekim 2022; 10:47:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kadar da olunmaz ya.

    Koskoca Millenicom Sınırsız Konusu yazıyor, siz çocuk gibi internet kodlarınızı paylaşıyorsunuz, bunun yeri burası mı?

    Resmen terbiyesizliktir. Gidin konusunda paylaşın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayın milenicom sizi tebrik ederim, 99.90 liralık faturayı son 6 ayda 149.90 liraya kadar zam yapa yapa çıkardınız, son 2 faturayı 149.90 liradan ödedim, fakat bugünkü faturaya baktım 179.90 lira olmuş, bu ay 30 lira zam yapmışsınız kendinize başka müşteri bulun artık ben yokum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylül ayında tarifeniz 139 TL olacak diye mesaj geliyor eyvallah. Ekim faturası 169 lira geliyor. İnternet sitenizde 129 lira fiyat yazıyor. Gerçekten enteresan bir firma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 7 Kasım 2022; 13:56:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt

    hocam bunların amacı ucuzdan müşteri toplayıp 1-2 ay sonra o kişilerede zam yapmak ne zaman baksam her milenicom kullanıcısı sizin gibi 1-2 ayda sürekli artan fiyatlardan şikayetçi en iyisi değiştirmek hocam farklı alternatiflere bakın hocam

  • lordert kullanıcısına yanıt

    Enflasyonist ortamda taahhütlü internet daha mantıklı bunu da anlamış olduk.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 7 Kasım 2022; 14:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt

    öyle hocam ama şuanda türk telekom da fiyatlar uçtu hocam en düşük 180 tl falan sanırım oda 16 mpbs zam gelmeden önce tt ye tahaatüt yapanlar şanslı oldu

  • Millenicoma verdiğim taahhüt 01.01.2023 tarihinde sona eriyor ve ben aboneliğimi yenilemek istemiyorum. Herhangi bir yapmam gereken var mıdır? Online işlemlerde sadece fesih seçeneği var ama ben feshetmek istemiyorum 1 ocağa kadar kullanıp süre bitince kapatsam oluyor mu ?

  • Merhaba arkadaşlar,


    Arkadaşını getir kampanyası ile birlikte 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Herhangi bir dezavantajı yok. Aşağıdaki kod ile millenicom müşterisi olmak istediğinizi belirttiğinizde 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorsunuz.


    KOD: F82F7397

  • Yeni üyelik çoğu kodun süresi dolmuş bulmakta zorlandım
    Isim Gürhan TAŞÇIOĞLU
    Kod FEDOE6F6
    Uyeliginizde Bu kodu kulanabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gtascioglu G kullanıcısına yanıt

    Kullanıyorum hocam.

  • Kod: 7219394E

    Kullanabilirsiniz.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepkrdq53 -- 8 Ocak 2023; 0:43:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşını getir kampanyasından yararlanıp 1 ay ücretsiz internet için referans kodumla üye olabilirsiniz.



    referans kodu: 31E021C4

  • Konuyu inceleyen arkadaşlar için tavsiye niteliğinde söylüyorum. Daha önce 2 yıl kullanmıştım ve farklı adrese taşınmak zorunda kaldığım için Kablonetten hizmet almaya başladım. Şimdi ise annem için aile evine bağlattım. Genel olarak memnunum gerçekten. 35 Mbps'lik bir paketten yararlanıyorum. 28 - 32 Mbps arası değerler aldık.


    Yeni abone olacak arkadaşlar için 1 AYLIK ÜCRETSİZ KULLANIM KODU'nu paylaşıyorum. Arayıp başvuru yaparken aşağıdaki kodu söylerseniz siz 1 ay ücretsiz kullanmış olacaksınız ben de 1 aylık faturamın yarısını ödemiş olacağım.


    İLKER AKDAĞ


    KOD: 69D6E7F7



    Teşekkür ederim. Hayırlı olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertia -- 19 Ocak 2023; 17:28:2 >
  • Tam 5 yıl geçmiş ama hızlarda en ufak gelişme yok halen en yüksek hız 100 mbps yazık valla. Sokar denen firmaya geçmeden önce çok iyiydiler en önemlisi ego kasmadan insanlara her türlü yardımı yapan Alper bey vardı ama o firmaya geçtikten sonra yerinde saydılar bende dahil bir çok müşteri kaybettiler.

  • Merhabalar;



    Türknet fiyatları arttırdığı için yeni bir firma arıyorum bu hafta geçiş yapmam lazım. Bu firmayı önerir misiniz ? İnternet kesintisi yaşamamam lazım işim hep internet ile. 35 mbps benim için yeterli.


    Teşekkür ederim şimdiden.

  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.