Şimdi Ara

Millenicom internette takılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle turktelekom 58 Mbps kullaniyordum 18 aydır bir problem yasamadim millenicoma geciş sağladım bugün öğlen aktif oldu fakat sayfalarda aşırı takılmalar mevcut problem yaşayan oldumu acaba neyden kaynaklanabilir

Millenicom internette takılmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun var bu ara ondan olabilir her daim derim 200-300 tl için ana sağlayıcıdan hizmet almak daha iyi.

• 4 gündür bende problem yaşıyorum maalesef. Sanırım Millenicom kaynaklı bir problem var ama açıklamıyorlar.

• Konu büyük ihtimal millenicom kaynaklı aktivasyon sağlanana kadar turktelekomda bir problem yoktu turktelekom bı anda gitti millenicomun kullanıcı bilgilerini girdim modeme ondan sonra takılmalar başlamaya başladı

• Zam gelmeden türk telekoma geri geçiş başlatabilirsiniz.

• İdarelik millenicoma geçiş yaptım tahüt vermemek için turktelekom ve turknet fiber kablo çekti aktif edilmesini bekliyorum türknete geciş yapicam aktif oldukdan sonra

• Gigafiber geldiyse kaçırmayın hocam hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde gigaspeed den millenicom'a geçişim bugün yapıldı. Evde olmadığımdan deneyemedim ama böyle problem yaşatacaksa 3 ay beklemeden tekrar çıkmanın bi yolu var mı? Yoksa nolursa olsun 3 ay beklemek zorundamıyım?

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Evet.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Neye Evet? :)

Beklemek şart mı çıkabiliyomuyum?

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Çıkamazsın. 3 ay beklemen lazım.

• 1 haftadır belki daha fazladır aynı problem var işyerinde kullanıyoruz iş yapamıyoruz resmen. Özellikle bugün sıkıntı daha büyük.

• Sabah çok iyiydi vardiyalı çalışıyorum sabah yattım şimdi kalktım googleye tıklıyorum 20 saniyede açılıyor pişman oldum malesef turktelekom 18 aydır tek bı arza kaydım yoktu ilk günden fiyasko

• bende internette takılmaların yanı sıra gov.tr uzantılı sitelere hiç erişim yok. bir tek edevleti açık bırakmışlar bunun haricinde hiç bir gov.tr uzantılı siteye giremiyorum. müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, arıza kaydı oluşturamıyorum. comnetten sonra yine bir dandik iss markası. ttnete söverken bunlar sayesinde ttnete tekrar geçiş yapacağım gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xfamerx

bende internette takılmaların yanı sıra gov.tr uzantılı sitelere hiç erişim yok. bir tek edevleti açık bırakmışlar bunun haricinde hiç bir gov.tr uzantılı siteye giremiyorum. müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, arıza kaydı oluşturamıyorum. comnetten sonra yine bir dandik iss markası. ttnete söverken bunlar sayesinde ttnete tekrar geçiş yapacağım gibi duruyor.

Sorma ya. Telekomun son kampanyasını görsem direkt oraya geçerdim muhtemelen.

18 ay taahhütlü 520TL flndı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.