Şimdi Ara

Millenicom Fiber 30 saattir yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani ne desem. Nerden başlasam. Ne hava muhalefeti, ne altyapı çalışması, ne de bir inşaat olmamasına rağmen yaklaşık 35 saattir fiber yok. Üstelik modemin üzerinde 2 ışık yanarken sadece bir de reset attırıldı. Düzelmeyince uzman (!) altyapı ekibimiz çalışıyor size ulaşacak deniyor. Para verdiğim faturasını ödediğim hizmeti kullanamıyorum. Nasıl ulaşacağım, ne yapmak gerek internetimin verilmesi için. @millenicom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Haziran 2023; 7:33:58 >

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=14269&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5

• Aynı durumdaydım 30 saati aşmıştı, hat sahibi telefon ile aradığımda alt yapı diyordu ve hep 3er saat ileri atıyordu. Başka bir telefon ile yeni başvuru için bağlandım, oradan durumu özetleyip arıza kayıt için beni aktarmalarını istedim. Karşıma çıkan yetkili bana sorun gözükmediğini söyledi, e dedim otomatik sesli robot böyle diyor. Arıza kaydı oluşturdu 5dkye internet geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.