Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
12.453
Cevap
67
Favori
227.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
  • Merhaba Millenicom davetiye kodum :9BD0369A

Bu kod ile 08503330333 telefon numarası üzerinden başvuru yaparsanız bir ay ben ve bir ay siz ücretsiz kullanıyorsunuz.

9B D0 36 9A

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için 08503330333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz.Ayrıca 200 tl'ye kadar cayma bedelini'de karşılıyorlar.

Konu hakkında detaylı bilgi almak için özel mesaj atabilirsiniz

Referans Kodu: 245A8FA3

35 mbit tahahutsuz paket kullanıyorum

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 29 Mart 2020; 22:21:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millenicom Superonline Altyapısı ile başvuru Hikayesi

https://forum.donanimhaber.com/millenicom-superonline-altyapisi-ile-basvuru-hikayesi--138030220#138030220

Millenicom Superonline altyapısı ile sıkıntısız bir şekilde internet kullanıyorum.

1 ay Ücretsiz Kullanım için kod: DB1A7C31 bu kodla beraber 08503330333'ü arayarak başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Bu yoğun günlerde bile 35 Mbit interneti iki günde bağladılar. Önce internet bağlantısı yapıldı arkasıdan evraklar kapıya geldi. Hız testi 33-35 mbit gösteriyor.

1 ay ücretsiz internet kullanmak için 08503330333 çağrı merkezinden başvuru esnasında yukarıda verdiğim referans kodunu müşteri hizmetleri temsilcisine söylemeniz yeterli.

Millenicom'a gelin, hem siz hem de ben 1 AY UCRETSIZ internet kullanalım!

Kampanya indirim kodum: 3E7A209C

08503330333 çağrı merkezinden başvuru esnasında yukarıda verdiğim referans kodunu müşteri hizmetleri temsilcisine söylemeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 31 Mart 2020; 10:38:39 >

• kupon bitmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulingx33 -- 14 Nisan 2020; 18:42:50 >
  • Yarın başvuruda bulunacağım. Yeni evim için. Güvenilir üyelerden PM bekliyorum. İşin maddi kısmında değilim, sadece suistimali engellemek için 1 TL havale yapacak kişinin kodu ile başvuru yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • Hakkiniz varmi hala size nasil guveneyim burda kendi kodunuzu kullandirip eft yapmasiniz

https://forum.donanimhaber.com/millenicom-superonline-altyapisi-ile-basvuru-hikayesi--138030220#138030220

Millenicom Superonline altyapısı ile sıkıntısız bir şekilde internet kullanıyorum.

1 ay Ücretsiz Kullanım için kod: DB1A7C31 bu kodla beraber 08503330333'ü arayarak başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Türk telekom fiber altyapısıyla 35 megabit hızında sıkıntısız bir şekilde kullanmaktayım.

Kampanya kodu: 04 90 19 7F

(Kampanya kodum hiç kullanılmamıştır. İlk kullanan siz olacaksınız)

• Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

Millenicom'a gelin, hem siz hem de ben 1 AY UCRETSIZ internet kullanalım!

Kampanya indirim kodum: 3E7A209C

08503330333 çağrı merkezinden başvuru esnasında yukarıda verdiğim referans kodunu müşteri hizmetleri temsilcisine söylemeniz yeterli.

• SON 5 KUPON KODU KALDI

Arkadaşlar 1 ay ücretsiz kullanmak isteyenler için taze taze kod : 21015791 isim Abdullah AKKAYA

Millenicom'a Geçiş sürecimi anlattığım konum: Tıkla Konuya Git

Fiber alt yapım yok vdsl kullanıyorum hızımdan memnunum

Nperf Test Sonucu

Speed Test Sonucu

• 641282C6

Merhabalar, millenicoma vericeğim kodla üye olursanız hem bi öğrenci kardeşinizi sevindirirsiniz hem de ilk bir ay ücret ödemezsiniz.

KOD
    641282C6
    KOD

Şunu da söyliyeyim eğer siz kodum var demezseniz onlar kodunuz var mı demez bir ay fazla ödersiniz boşu boşuna gerek yok. Ayrıca yeni başvuru yaptıysanız ve kodu söylemeyi unuttuysanız arayıp durumunuzu bildirip(ben unutmuştum söylemeyi) başvurunuzu iptal edip yeniden kodla başvurabilirsiniz ve bir ay fatura ödemekten kurtulursunuz.

Millenicomdan 35mbps'a kadar internet hizmetini alıyorum ve aldığım hız 35 fiber altyapıda çok hızlı kaliteli bir iss benim gördüğüm kadarıyla. Şahsen öneririm.

Adım Muhammet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mziyaalp3 -- 31 Mart 2020; 22:42:20 >

Kampanyadan faydalanabilmeniz için yapmanız gerekenler çok basit

kampanya kodunu(24 12 AE 02) millenicom müşteri temsilcisine (0850 333 0 333) söylemeniz yeterli veya

WhatsApp Destek Hattı (0539 333 0 333) aracılığı ile kampanya kodunu(24 12 AE 02) iletmeniz yeterli olacaktır

Dilerseniz Buraya Tıklayıp karşınıza çıkan formu doldurursanız sizi gün içinde arayıp bilgi vereceklerdir

KAMPANYA KODU : 24 12 AE 02

KALAN KULLANIM HAKKI: SON 3 HAK Sürekli Günceldir. (Kodumu kullanan kullanmayan herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız <3)

KAMPANYA KODU : 24 12 AE 02

1 ay ücretsiz internetiniz hayırlı olsun

SÜREKLİ GÜNCELDİR. KALAN KULLANIM HAKKI BİTEN KODLAR İLE ÜCRETSİZ İNTERNET KULLANAMAZSINIZ

• 2 gün önce Millenicom aboneliği için başvurdum dün kurulum ekibi gelip interneti kurdular ve hemen açıldı. Hız ve ping değerleri gayet iyi. Referans kodumu kullanarak hem siz 1 ay bedava kullanmış olursunuz hemde bana 1 aylık hediye etmiş olursunuz. Kullanan arkadaşlar olursa şimdiden teşekkürler.

REFERANS KODU: 73641B6F

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 73641B6F . Arkadasinizin bu kodla beraber,
    www.milleni.com.tr
    Evde, İşte Sınırsız İnternet Paketleri ve Kampanyaları | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr
    'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

REFERANS KODU: 73641B6F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Silver -- 1 Nisan 2020; 2:42:50 >

• hocam evde çalışma sistemine geçtik bizde ya evde uygun pakete geçebilecek bir paket var mı ?
  • Millenicom Superonline Altyapısı ile başvuru Hikayesihttps://forum.donanimhaber.com/millenicom-superonline-altyapisi-ile-basvuru-hikayesi--138030220#138030220

www.milleni.com.tr
    Evde, İşte Sınırsız İnternet Paketleri ve Kampanyaları | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr
    veya 08503330333 çağrı merkezinden veya WhatsApp Destek Hattı 0539 333 0 333 dan başvurup 1 ay ücretsiz ve taahütsüz kullanabilirsiniz.

1 AY ÜCRETSİZ KOD: A992D3B5

Ayrıca kullanan arkadaşlara 25 tl ödemede ben yapacağım.

• SON 5 KUPON KODU KALDI

Arkadaşlar 1 ay ücretsiz kullanmak isteyenler için taze taze kod : 21015791 isim Abdullah AKKAYA

Millenicom'a Geçiş sürecimi anlattığım konum: Tıkla Konuya Git

Fiber alt yapım yok vdsl kullanıyorum hızımdan memnunum

Nperf Test Sonucu

Speed Test Sonucu

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.