Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9.927
Cevap
52
Favori
164.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 1 ay ücretsiz internet hakki kazanma firsatini yakalayin!

Üstelik arkadasiniza da 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim!

Kampanya indirim kodu 40AA5E59. Arkadasinizin bu kodla beraber, www.milleni.com.tr'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

KOD: 40AA5E59 ---- MUSTAFA DAMCI

Kalan Kod: 12/4

• Millenicom'a Abone olurken Müşteri hizmetlerine davet kodumu söyleyerek Abone olursanız 1 ay bedava kullanabilirsiniz;  

1 Ay Bedava kullanabileceğiniz Kod >>> : B9 39 BA 50

• Merhaba,

Aşağıdaki referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet şansı

Millenicom referans kodu: 38873AB5

Referans kodu veren kişi : Emre Can

Bu kodla beraber 08503330334 çağrı merkezinden ya da www.milleni.com.tr adresinden başvuru yapılarak referans kodunun işlem yapılırken bildirilmesi gerekir.

• kombo1606 K kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bu kodu: 9BB99A5E Millenicom'u arayıp başvuru esnasında iletirseniz, 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz.
    Kalan kod: 12/10

• Merhaba bu kodu: BACCF6AB Millenicom'u arayıp başvuru esnasında iletirseniz, 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz.

Kalan kullanım: 12

• Merhaba bu kodu: 9BB99A5E Millenicom'u arayıp başvuru esnasında iletirseniz, 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz.
    Kalan kod: 12/10

• Millenicom’da bana 1 aylık faturamın yarısı size de 1 ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazanma fırsatını sağlayacağınız ''Arkadaşını Getir Kampanyası'' Aktif İndirim Kodum:

👉 5F49D7C1 (BEŞ-FATSA-KIRKDOKUZ-DİYARBAKIR-YEDİ-CEYHAN-BİR) 👈 GÜNER ALTUNTAŞ✔

• Merhaba, 1 ay ücretsiz kullanım için güncel davetiye kodum: 0375AA69 ( sıfır üç yedi beş Adana Adana altı dokuz )
    Şimdiden teşekkürler.
    Kalan kod:9
    Not: 20 aylık taahhütüm mevcut.

• Kodunu kullandım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0850 333 0 333 Müşteri hizmetlerine referans koduyla abone olmak istiyorum deyip aşağıdaki indirim kodunu söyleyin, beraber 1 ay bedava kullanalım.

Başvuru kodunuzun kullanım limiti dolmuştur uyarısı almamak için aktif kod:
    1F 7D 71 72
    Onur ÖZbay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA, 1 AYLIK ÜCRETSİZ KULLANIMA BAŞLAYABİLECEĞİNİZ KAMPANYA KODU:

995586BF

• Millenicom’da bana 1 aylık faturamın yarısı size de 1 ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazanma fırsatını sağlayacağınız ''Arkadaşını Getir Kampanyası'' Aktif İndirim Kodum:

👉 5F49D7C1 (BEŞ-FATSA-KIRKDOKUZ-DİYARBAKIR-YEDİ-CEYHAN-BİR) 👈 GÜNER ALTUNTAŞ✔

• Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 1 ay ücretsiz internet hakki kazanma firsatini yakalayin!

Üstelik arkadasiniza da 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim!

Kampanya indirim kodu 40AA5E59. Arkadasinizin bu kodla beraber, www.milleni.com.tr'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

KOD: 40AA5E59 ---- MUSTAFA DAMCI

Kalan Kod: 12/4

• Merhaba,

Aşağıdaki referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz...

Millenicom referans kodu: 38873AB5

Referans kodu veren kişi : Emre Can

Bu kodla beraber 08503330334 çağrı merkezinden ya da

www.milleni.com.tr adresinden başvuru yapılarak referans kodunun işlem yapılırken bildirilmesi gerekir...

İyi günlerde kullanın. 

• Millenicom'a Abone olurken Müşteri hizmetlerine davet kodumu söyleyerek Abone olursanız 1 ay bedava kullanabilirsiniz;  

1 Ay Bedava kullanabileceğiniz Kod >>> : B9 39 BA 50

• türk net fahiş zammından sonra yığılma yaşanan internet sağlayıcı, bakalım umarım pişman etmez. kısa abonelik deneyimim olarak şunu söyleyebilirim ki yeni başvuracaksanız müşteri temsilcisine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz ,fakat hali

hazırda abone iseniz geçmiş olsun ,tek çare abone olmayan birinin numarası üzerinden aramak.

arkadaşını getir kampanyası var benim referans kodu ile başvuru yaparsanız 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

13073816

• Merhaba arkadaşlar aşağıdaki davet kodu ile abonelik yaparsanız 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz.

Eğer kullanırsanız sevinirim teşekkürler...

Kod: F24 A7A 9F

• vahap1985 V kullanıcısına yanıt

Kod kullanıldı.

• 0850 333 0 333 Müşteri hizmetlerine referans koduyla abone olmak istiyorum deyip aşağıdaki indirim kodunu söyleyin, beraber 1 ay bedava kullanalım.

Başvuru kodunuzun kullanım limiti dolmuştur uyarısı almamak için aktif kod:
    1F 7D 71 72
    Onur ÖZbay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.