Şimdi Ara

MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
12
Favori
98.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: millenicom

    Merhaba, geçişini sağlayabilirsiniz. Herhangi bir ücret yansımaz.Ama mevcut aldığınız hizmetin daha düşük hızda olanını alırsınız. İyi günler dileriz.

    Alıntıları Göster
    Üst paketten alt pakete yani düşük hızda pakete geçmek sıkıntılı olabilir demişti müşteri hizmetlerde ki arkadaş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelordof

    Üst paketten alt pakete yani düşük hızda pakete geçmek sıkıntılı olabilir demişti müşteri hizmetlerde ki arkadaş?

    Alıntıları Göster
    Merhaba, hız konusunda düşüş yaşayabilirsiniz. Bunun dışında ikisi de VDSL alt yapısını desteklediği için geçişini sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: millenicom

    Merhaba , yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz?

    Alıntıları Göster
    PM'den de iletişime geçtim, sonuç alamadım. 2 haftadan da fazla bir süre geçti, altı üstü hazır bir hatta aktivasyon yapacaktınız. En basit sorun bile bu kadar sürede çözülmüyorsa, sizin bana iyi hizmet vereceğinizi düşünmüyorum. Geçişimi iptal etmenizi istiyorum. Başka yere başvurmam gerekiyor mu? @millenicom




  • Cuma günü başvurdum, bugün öğleden önce TürkTelekom geldi ve bağlantıyı yaptı, 1 saat içinde de internet aktif oldu. Hızım 92 civarında, statik ip talep ettim, bakalım gelince 100ü görücek mi, daha stabil olur diye düşünüyorum. Ping değerleri de oldukça iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funforgiven -- 28 Eylül 2019; 14:0:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tegir

    PM'den de iletişime geçtim, sonuç alamadım. 2 haftadan da fazla bir süre geçti, altı üstü hazır bir hatta aktivasyon yapacaktınız. En basit sorun bile bu kadar sürede çözülmüyorsa, sizin bana iyi hizmet vereceğinizi düşünmüyorum. Geçişimi iptal etmenizi istiyorum. Başka yere başvurmam gerekiyor mu? @millenicom

    Alıntıları Göster
    Merhaba, pm üzerinden iletişime geçilmiştir. İyi günler dileriz.
  • Merhaba arkadaşlar, 21 Eylül Cumartesi günü akşam 20:00 civarlarında forumdan Alper Bey ile görüşmem sonucu numaramı iletip 22 Eylül Pazar günü Öğlen 13:00 gibi Millenicom müşteri hizmetlerinden aradılar, Alper Bey iletti dediler :)
    Abonelik için bir kaç bilgi alıp abonelik başvurusunda bulundum. Sorularımı güzelce cevapladı, arkadaşını getir kampanyasından da yararlanmış oldum. İlk ayda denemesi bedava üstelik.

    25 Eylül Çarşamba saat 11:40 gibi hem Millenicom hem Teknofix kurulum ekibi arayarak kurulum için randevu almak istediler, 26 Eylül Perşembe günü dolu olduğumdan 27 Eylül Cuma sabah 9 ila öğlen 13 saatleri arasına randevu almış oldum. 27 Eylül Cuma Öğlen gelerek 10 dakika içinde modem kurulumunu yaptılar, evin içindeki internet kablosuyla dsl kablosunu birbirine bağladı gelen görevli arkadaş. İnternetim kullanıma açılmış oldu. Şimdilik bir sorun yok. 35 mbps Özgürüm paketi kullanıyorum. 32 Mbps hız alıyorum denemelerde. Steam de update yaptım internet gelmişken. 4.1 mb/s hız aldım wifi de.

    Alper Beye çok teşekkür ederim. Hizmetin böyle devam etmesi dileğiyle.




  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim Alper Bey.

    Bir de arkadaşlarımın merak ettiği Özgürüm paketten Prestij pakete geçerken veya prestij paketten özgürüm pakete geçerken paket ücreti harici ne gibi ücret yansıyor onu net olarak forumda yazarsalarsa memnun olurum. 9 tl gibi bir geçiş ücret var sanırım paket değişikliğinde?
  • inanılmaz bir gecikme/latency problemi var. siteleri falan bazen çok geç açıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funforgiven

    Cuma günü başvurdum, bugün öğleden önce TürkTelekom geldi ve bağlantıyı yaptı, 1 saat içinde de internet aktif oldu. Hızım 92 civarında, statik ip talep ettim, bakalım gelince 100ü görücek mi, daha stabil olur diye düşünüyorum. Ping değerleri de oldukça iyi.
    Statik ip ne işe yarıyor hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Statik ip interneti server olarak kullanacaklar için veya CGN IP havuzundan çıkmak isteyenlerin başvurdukları bir yoldur. Çoğu kişi işi gereği statik ip'ye ihtiyaç duyar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar teknik bir yorum almak istiyorum, yeni bir yere taşınacağım İnternet den alt yapı sorguladığımda maksimum 95 mbit hız alabilirsiniz diyor. eve gittim baktım evin içinde telefon kablosu var yani şimdi bu apartmana kadar fiber gelmiş ama dairenin içinde normal bağlantı mı var demek oluyor ? ve eğer durum böyleyse 35 mbit hızları sorunsuz kullana bilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jimmy77

    arkadaşlar teknik bir yorum almak istiyorum, yeni bir yere taşınacağım İnternet den alt yapı sorguladığımda maksimum 95 mbit hız alabilirsiniz diyor. eve gittim baktım evin içinde telefon kablosu var yani şimdi bu apartmana kadar fiber gelmiş ama dairenin içinde normal bağlantı mı var demek oluyor ? ve eğer durum böyleyse 35 mbit hızları sorunsuz kullana bilir miyim?
    Durumu bi resimle kısaca açıklayalım.

    MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA!


    Sizin dediğinize göre bağlantınız FTTB, ancak Türkiyede bu altyapı yaygın değil diye biliyorum. Tahminen sizin bağlantınız FTTC'dir 95mbps hız alabildiğinize göre. Bu demek oluyorki saha dolabına kadar fiber hat çekili, saha dolabınız ile sizin evinizin mesafesi çok yok ve yüksek hızda internet alabilirsiniz.

    Birde 95mbps stabil hızın olabilir. VDSL bağlantısı kurum DSL istatistiklerini incelediğinizde tahminen hattınızın 100+ bir bağlantıya da destek verdiğini görürsünüz. Eski evimde böyle bir durum vardı. ISS 72mbps hız göstermesine rağmen stabil 75mbps alıyordum ve DSL değerim 102mbps'e kadar destekliyor gösteriyordu.

    Sorunuza gelirsek, eğer ev içi altyapınızda kopma deformasyon vs yoksa rahatlıkla 35mbps alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 30 Eylül 2019; 10:0:51 >




  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    millenicom da sorgulama yaptım tam adres için aşağıdaki gibi bir yazı çıktı.

    Alabileceğiniz Hız: 95 Mbps
    Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
  • CEVDET YAYLA İSMİN TAM 17 GÜNDÜR İNTERNETSİZ UĞRAŞIYORUM MİLLENİCOM GERÇEKTEN BENİ HAYAL KIRIKLIĞINI UĞRATTI BUGÜNDE ÇÖZÜM OLMAZ İSE İPTAL EDİCEM HERGÜN BEKLE BEKLE BAŞKA BİR ÇÖZÜM YOK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevdetyayla

    CEVDET YAYLA İSMİN TAM 17 GÜNDÜR İNTERNETSİZ UĞRAŞIYORUM MİLLENİCOM GERÇEKTEN BENİ HAYAL KIRIKLIĞINI UĞRATTI BUGÜNDE ÇÖZÜM OLMAZ İSE İPTAL EDİCEM HERGÜN BEKLE BEKLE BAŞKA BİR ÇÖZÜM YOK
    Merhaba,
    Yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ?
  • 3 ay önce türknetteki sıkıntılardan dolayı bu rezil firmaya geçtim geçiş işlemlerini biz yapıcaz dendi ses kayıtlarımda duruyor 1,5 ay sonra hattım iptal olmuş neymiş telefon adıma değilmiş türkneti aradım öyle bişey yok dendi tekrar bu rezil firmayı aradım tamam biz hallediyoruz dediler 17 gün bekledim bugün son bıkkıntılardı aradılar telefonsuz internete geçiş yapıcaz sabahtan beri sistem yok sistem yok diye oyaladılar 5 dk önce arayıp adresinizde boş port yok iptal edebilirsiniz diyor yav kardeşim size geçmeden önce vardı vardı size geçtim rezillikten başka bişey yaşamadım adımda cevdet yayla ama mahkemeye kadar gidicek bu olay yemin ettim ya o porumu kendileri getirip takıcaklar yada mahkemede görüşücez
  • 10 gündür bekliyorum ne gelen var ne giden nede arıyan soran nasıl bir firma bu? Fatura vs gelirse kesinlikle ödemem gitsin nereye şikayet ediyorsa etsin, hizmetini almadığım netin parasınımı vericem?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ike

    10 gündür bekliyorum ne gelen var ne giden nede arıyan soran nasıl bir firma bu? Fatura vs gelirse kesinlikle ödemem gitsin nereye şikayet ediyorsa etsin, hizmetini almadığım netin parasınımı vericem?
    Merhaba,
    Yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ?
  • ilk günlerde aldığım yüksek hız malesef bugünlerde özellikle akşam saatlerinde 10mbps seviyelerine düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.