Şimdi Ara

Milito Çok Bahedilmeye Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray, Fatih Terim'in isteği üzerine Inter'in gözden çıkardığı Diego Milito'nun transferi için düğmeye bastı. Bu hafta içinde İtalyan ekibine resmi teklif iletilip pazarlıklar başlayacak!

33 yaşındaki Arjantinli yıldızı Fatih Terim'in ısrarla istediği, Inter'in de yeni sezon için bu oyuncuyu düşünmemesinin Galatasaray'ın iştahını kabarttığı bildirildi. Menajerleri aracılığıyla nabzı yoklanan Milito'nun ülkesinden de teklif aldığı, ancak Şampiyonlar Ligi'nde yer alması nedeniyle Galatasaray'a daha sıcak baktığı ifade edildi.

Terim'in, 2010 yılındaki finalde Bayern Münih'e 2 gol atarak Şampiyonlar Ligi kupasını kazandıran Milito'nun tecrübesine dikkat çekip "Milito dört dörtlük bir profesyonel. Hırslı, kaybetmeye tahammülü olmayan biri. Galatasaray'a büyük fayda sağlayacaktır" diyerek transferini için her türlü fedakarlığın yapılmasını istedi.

falan felan, haberler hiç bitmez. ama son 3 gundur bakıyorumda çok ismi geçmeye başladı.
    33 yasında, oynarmı oynamazmı bilemem ama 2-3 sene önceki milito aynı performansı gösterebilirmi.?

• http://www.soccerfame.com/transfer_news/team/galatasaray

Chivu, Park Ji-Sung resmi teklif yapilmis, Honda resmi teklif yapilmis, Melo muhtemelen alinmayip Emre B alicanak.
  • transferler başlasın artık ya sıkıldım cidden yarım saatte bir düzenli olarak yeni bir isim ortaya atılıyor yönetimin çıkıp 1,2 isim ortaya atması lazım bence veya transfer listesinden bahsedilsin ne bileyim hangi mevkiye transfer yapılacak kaç as oyuncu alınacak vs hep gizli saklı juventus çıkıyor çat çat higuain vs hedefimizde diyor biz saman altından ama kimse duymasın aman farkedilmesin
  • İnter bu adamı satmaz diye düşünüyorum , 2012 Ocak'tan itibaren 20 lig golu atti(5-6 ay içinde). 2012'de Avrupa'da ondan fazla gol atan sadece iki oyuncu var, Messi ve Cristiano... gelirse çok büyük transfer olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

transferler başlasın artık ya sıkıldım cidden yarım saatte bir düzenli olarak yeni bir isim ortaya atılıyor yönetimin çıkıp 1,2 isim ortaya atması lazım bence veya transfer listesinden bahsedilsin ne bileyim hangi mevkiye transfer yapılacak kaç as oyuncu alınacak vs hep gizli saklı juventus çıkıyor çat çat higuain vs hedefimizde diyor biz saman altından ama kimse duymasın aman farkedilmesin

Hocam vallaha inanmazsın belki ama her saat başı açıyorum dh ye ve neredeyse tüm spor sitelerine bakıyorum yeni transfer var mı diye? isim bile olsa mutlu ediyor ne yalan söyliyim belki gelir diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

http://www.soccerfame.com/transfer_news/team/galatasaray

Chivu, Park Ji-Sung resmi teklif yapilmis, Honda resmi teklif yapilmis, Melo muhtemelen alinmayip Emre B alicanak.

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam Lukunku'nun Arjantin pasaportlusu. Zaten Altın Bidon da seçildi. Kısacası düşman başına.

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Bu adam Lukunku'nun Arjantin pasaportlusu. Zaten Altın Bidon da seçildi. Kısacası düşman başına.

Orijinalden alıntı: snake-eater

İnter bu adamı satmaz diye düşünüyorum , 2012 Ocak'tan itibaren 20 lig golu atti(5-6 ay içinde). 2012'de Avrupa'da ondan fazla gol atan sadece iki oyuncu var, Messi ve Cristiano... gelirse çok büyük transfer olur

Burak

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Orijinalden alıntı: snake-eater

İnter bu adamı satmaz diye düşünüyorum , 2012 Ocak'tan itibaren 20 lig golu atti(5-6 ay içinde). 2012'de Avrupa'da ondan fazla gol atan sadece iki oyuncu var, Messi ve Cristiano... gelirse çok büyük transfer olur

Burak

Ocak'tan itibaren demiştim

• quote:

Emre B?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Emre B?

Alinirsa ben Gs takimini Emre B birakana yada ayrilana kadar tutmam Futbolda seyretmem. Ama bir kac aydir Terimin bu ise sicak bakabilecegi duyumlari var cok yerde duydum.
    Ben istemem nefret ediyorum hatta Gs taraftari bu sahisi italyada oynarken savunurkende sevmiyordum ama bu klup kapisindan Okan ve Hakan üsan tekrar girdiyse buda olmiyacak bir olay degil.

• forum.donanimhaber.com/m_60696869/tm.htm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.